Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Zrobic Prosze O Pomoc
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
dupinho
Może ktos powiedziec jak zrobic overleye czyli plakietki na koszulke na rekawek?
czyli chodzi o cos takiego np.

bo gdy ja to robie na białym tle to jest na koszulce ale koszulka jest cała biała
jak to zrobic zeby działało? pls o odp!

bo gdy ja zrobie na białym tle,a wszystkie sa robione na białym to mam cos takiego,pojawia sie logo

a koszulka? ;o
stoproTypeK
Zapewne nie wycinasz białego tła ktore jest wokoł overlaya prawda?
barman_2000
to musi byc na przezroczystym tle zrobione, jak to chcesz zrobic na białym, wtedy jest ono widoczne na koszulce, lol
dupinho
przezroczystym tzn. skad wziac taki kolor ? :>

no tak nie wycinałem nic,robiłem na białym tle ;]
stoproTypeK
Tzn. wyciac białe tło i bedziesz miał przezroczysty ;]
GooFy
Ludzie... Ale wy mu tłumaczycie ja sam bym się nie połapał... Jeśli masz Angielskiego Photoshopa to robisz nowy obrazek z takimi parametrami:

Jeżeli Polskiego to w miejsce transparent chyba Przezroczystość czy coś takiego, domyślisz się tongue.gif I dopiero na tym robisz overlay, Dla ułatwienia możesz sobie wkleić template kitsa żeby wiedzieć gdzie umieścić overlay i potem go wywalić klikając tak jak na skrinie a jak masz PL to klikasz usuń warstwę czy coś tongue.gif

No i cała sztuka myślę że wyszedł mini tutorial i już teraz wszystko wiesz tongue.gif
dupinho
kurde stary dziekuje Ci bardzo smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.