Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa 4
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > ISSOnline PES6 Cup
Bakel

Numery GG uczestników:

http://issonline.pl/show.php?what=iocup_uczestnicy
Baleron
Mam pewnien problem zgłosiłem się do użytkownika Daq, aby rozegrać mecz. Dogadaliśmy się no i gramy1 połow 1-0 dla Daq 2 połowa chwile gramy i wyskakuje mi okno "połączenie z innymi graczami przerwane". No więc napisałem do Daq abyśmy powtórzyli mecz, Daq zgodził się. 2 mecz pierwsza połowa Daq wygrywa 1-0 i pisze że wygrał 2-0, ponieważ w pierwszym meczu do przerwy wygrywał 1-0. Nie powiedział mi wcześniej że gramy tylko 1 połowę, więc teraz mam pytanie czy wynik będzie zaakceptowany czy nie. Daq napisał że ma screeny. Prosze o odp. Pozdrawiam Baleron
paxx
2 Baleron (Australia) 1-2 paxx (Denmark)
paxx
5 simi (Nigeria) 1- 2 paxx (Denmark)
15 paxx (Denmark) 2-1 simi (Nigeria)
Bakel
Cytat(Baleron @ Feb 16 2008, 15:41:00) *
Mam pewnien problem zgłosiłem się do użytkownika Daq, aby rozegrać mecz. Dogadaliśmy się no i gramy1 połow 1-0 dla Daq 2 połowa chwile gramy i wyskakuje mi okno "połączenie z innymi graczami przerwane". No więc napisałem do Daq abyśmy powtórzyli mecz, Daq zgodził się. 2 mecz pierwsza połowa Daq wygrywa 1-0 i pisze że wygrał 2-0, ponieważ w pierwszym meczu do przerwy wygrywał 1-0. Nie powiedział mi wcześniej że gramy tylko 1 połowę, więc teraz mam pytanie czy wynik będzie zaakceptowany czy nie. Daq napisał że ma screeny. Prosze o odp. Pozdrawiam Baleron

W takim wypadku akceptujemy wynik z pierwszej połowy: 1-0 dla DaQ i dogrywacie drugą zamieniając się hostowaniem.
shady.
To chyba jest dość logiczne, że jak przerwie połączenie to dogrywa się tyle minut ile pozostało (w tym przypadku całą połowę). Tak robi się we wszystkich ligach czemu tu ten wynik miałby być nieakceptowany? smile.gif Nowicjusz chyba wink.gif
TuuuMeeeK
Cytat(shady. @ Feb 18 2008, 00:04:17) *
To chyba jest dość logiczne, że jak przerwie połączenie to dogrywa się tyle minut ile pozostało (w tym przypadku całą połowę). Tak robi się we wszystkich ligach czemu tu ten wynik miałby być nieakceptowany? smile.gif Nowicjusz chyba wink.gif

Za to Ty juz stary weteran ...
shady.
Cytat(TuuuMeeeK @ Feb 18 2008, 12:54:58) *
Za to Ty juz stary weteran ...

No a nie? mellow.gif

edit:

16; Uruguay 1-1 Nigeria
19; Nigeria 0-3 Uruguay

Dzięki i pozdro. Mecze walki. W drugim więcej szczęścia po stronie Urugwaju smile.gif
.DaQ
Cytat(Bakel @ Feb 17 2008, 09:14:59) *
W takim wypadku akceptujemy wynik z pierwszej połowy: 1-0 dla DaQ i dogrywacie drugą zamieniając się hostowaniem.

I Tak tez zrobilismy smile.gif Wywalilo nas do pokoju i zagralismy druga polowe u mnie na hoscie, pierwsza u kolegi. Kolega za bardzo nie ogarnia i myslal ze jak przerwalo to od nowa mecz gramy. Jakby co mam screeny.

Wynik:
Baleron (Australia) - DaQ (Grecja) 0:2
shady.
5; Greece 2-1 uruguay
13; uruguay 2-3 Greece

Oba mecze ustawił sędzia nie dyktując 2 karnych w pierwszym meczu w klarownych sytuacjach (kosa bramkarza prosto w nogi Zalayety, piłka daleko z przodu nawet przez golkipera nietknięta) a w drugim żeby było śmiesznej dyktując w sytuacji gdzie nikt nie widział co się dzieje.
Okrutne drwiny tyle mogę powiedzieć
Dzięki
.DaQ
Grecja (DaQ) - Australia (Baleron) 0:0

Swoje szanse zmarnowal Liberopouluos i skonczylo sie remisem. Twardy zespol Australii nie dal pograc Grekom smile.gif
Bakel
Tabela zaktualizowana.
.DaQ
Simi (Nigeria) - DaQ (Grecja) 1:4
DaQ(Grecja) - Simi(Nigeria) 2:2

Dzieki za emocjonujace meczyki wub.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.