Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oe Patch Problem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
bartec64
Tak więc wgrałem sobie OE patch, w meczach towarzyskich moge grać polskimi drużynami, mam całą OE, ale nie moge nią grać w karierze. Co zrobić? Wersja gry 1.10
PiotriFootball
Cytat(bartec64 @ Feb 9 2008, 22:54:31) *
Tak więc wgrałem sobie OE patch, w meczach towarzyskich moge grać polskimi drużynami, mam całą OE, ale nie moge nią grać w karierze. Co zrobić? Wersja gry 1.10

Ale dlaczego nie możesz grać?? może masz klasycznych zawodników np. Ximelez?? Masz coś takiego??
Orange_91
Cytat(bartec64 @ Feb 9 2008, 22:54:31) *

Nie wiem co to za patch ale podejrzewam, że OE jest w miejsce Others C a w PES 08 nie można grac kariery drużynami z Others C.
bartec64
Cytat(Orange_91 @ Feb 10 2008, 13:03:34) *
Nie wiem co to za patch ale podejrzewam, że OE jest w miejsce Others C a w PES 08 nie można grac kariery drużynami z Others C.

No tak masz rację, OE jest zamiast others C....a do się jakoś zrobić żeby OE szło grać w karierze? np. zamiast others B?
dychton
A mam pytanie odnośnie OE patchu wgrałem go bo chciałem sobie zawodników do reprezentacji powoływać ale okazuje sie ze prawie wszyscyw OE mają inną narodowość zamiast polski jak to zmienić?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.