Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes2008 I Symulowanie?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
kurdefraki
witam!
otoz mam pes2008 i gdy wcisne klawisze l1+l2+r1 jednoczesnie to zawodnik nie upada i nie symuluje faulu... dlaczego???
Bartolek
moze masz inaczej poustawiane luknij konfiguracje.
kurdefraki
klawisze default czyli takie jak sa od poczatku gry... wszystko dobrze... i nie da rady upasc na murawe
norek
Cytat(kurdefraki @ Oct 23 2007, 19:00:52) [snapback]192305[/snapback]
klawisze default czyli takie jak sa od poczatku gry... wszystko dobrze... i nie da rady upasc na murawe

Musisz byc przy pilce i biec. W momencie biegu (R1) docisniesz L1 i L2 koles upadnie. Jak dobrze pamietam defaultowo biega sie R2 wiec w Twoim przypadki R2+L1+L2.
kksm
O dobry temat ja już opanowałem symulowanie bdb. Wymuszam około 6-8 fauli na mecz. Na początku myślałem, że będzie trudno, ale teraz wiem że się myliłem. Najlepiej jest symulować gdy koleś ciągnie cię za koszulkę(W polu karnym 100% faul)
albo uciekając od przeciwnika z piłką i gdy on robi wślizg uciekamy strzałką i instynktownie naciskami przyciski symulacji(80% i czasem czerwona kartka jeśli to będzie niby od tyłu) Nie do końca jest prawdą że jeżeli wejdziemy pomiędzy 2 zawodników to się udaje mi ok 25% w tym przypadku. Aha i ze 10 razy mi się zdarzyło że jeżeli przeciwnik macha ręką i zastawia się albo skaczemy do gówki to gdy w odpowiednim momencie wciśniemy symulacje nasz zawodnik upada i łąpie się za twarz(bankowo żółta lub czerwona kartka dla przeciwnika)
Powodzenia.
Barto
A ja mam takie pytanko:
Jak sie zmienia liczbe zawodników w murze? oczywiście pytanie dotyczy PS2
Bartolek
r2.gif + doł lub góra
Barto
Cytat(Bartolek @ Oct 23 2007, 22:04:54) [snapback]192348[/snapback]
r2.gif + doł lub góra

Dzięki rolleyes.gif
kurdefraki
naciskam r1+l1+l2 i nic... r2+l1+l2 nic... kompletnie zadna opcja nie wchodzi... wszystkie klaiwsze probowalem i wymusic NIE IDZIE
Barto
Kurcze ja mam to samo mad.gif Też mi nie działa ani symulowanie ani ustawianie w murze
Od czego to może zależeć?

Kolega mi piał coś o nie pełnej wersji:/ i dlatego nie działa symulacja i ustawianie w murze.....Dlatego mam pytanko do kolegów którym to działa....Skąd ściągaliście???????
zduniec
Witam
U mnie rowniez nie dziala symulowanie, ustawianie liczby zawodnikow ktorzy maja isc w pole karne, ilosc zawodnikow w murze ani zwod CR7.
PES34
Cytat(Barto @ Oct 23 2007, 23:20:10) [snapback]192368[/snapback]
Kurcze ja mam to samo mad.gif Też mi nie działa ani symulowanie ani ustawianie w murze
Od czego to może zależeć?
Kolega mi piał coś o nie pełnej wersji:/ i dlatego nie działa symulacja i ustawianie w murze.....Dlatego mam pytanko do kolegów którym to działa....Skąd ściągaliście???????

Ja wiem od czego to zależy, troche bez sensu ale u mnie tak jest. Brat ma pada z analogami i u niego wszystkie te tricki działają, ja mam bez i nie mogę np. zmieniać ilości zawodników w murze. Dlatego bez sensu, bo przecież L2 i strzałki to każdy ma tongue.gif
Sokół
Cytat(kksm @ Oct 23 2007, 20:00:00) [snapback]192314[/snapback]
O dobry temat ja już opanowałem symulowanie bdb. Wymuszam około 6-8 fauli na mecz. Na początku myślałem, że będzie trudno, ale teraz wiem że się myliłem. Najlepiej jest symulować gdy koleś ciągnie cię za koszulkę(W polu karnym 100% faul)
albo uciekając od przeciwnika z piłką i gdy on robi wślizg uciekamy strzałką i instynktownie naciskami przyciski symulacji(80% i czasem czerwona kartka jeśli to będzie niby od tyłu) Nie do końca jest prawdą że jeżeli wejdziemy pomiędzy 2 zawodników to się udaje mi ok 25% w tym przypadku. Aha i ze 10 razy mi się zdarzyło że jeżeli przeciwnik macha ręką i zastawia się albo skaczemy do gówki to gdy w odpowiednim momencie wciśniemy symulacje nasz zawodnik upada i łąpie się za twarz(bankowo żółta lub czerwona kartka dla przeciwnika)
Powodzenia.

Ale Ty grasz na padzie? Czy na klawiaturze łatwiej ?
Barto
NIe wydaje mi sie żeby to zależało od pada:/ Mam z analogami i powinno wszystko grać. Mam nadzieje że to jakaś kijowa wersja wyszła tzn. jakiś zły pirat.... Bo jak tego nie ma na PS2 to będzie totalna klapa:/
Jak ktoś ma wersje na PS2 z możliwością symulowania i zmiany ilości zawodników w murze to prosze sie odezwać na forum
mate1212
Cytat(Barto @ Oct 26 2007, 23:48:51) [snapback]193079[/snapback]
NIe wydaje mi sie żeby to zależało od pada:/ Mam z analogami i powinno wszystko grać. Mam nadzieje że to jakaś kijowa wersja wyszła tzn. jakiś zły pirat.... Bo jak tego nie ma na PS2 to będzie totalna klapa:/
Jak ktoś ma wersje na PS2 z możliwością symulowania i zmiany ilości zawodników w murze to prosze sie odezwać na forum

u mnie tez nie dziala
chelseafan.no1
Przecież ten pes2008 na ps2 wygląda dużo gorzej niż pes6 :/ Ja też nie moge symulować
Cooltys
W pesie na PS2 nie ma opcji symulowania.
Barto
Dokładnie..........Wyczytałem że PES 2008 na ps2 nie ma symulowania, ani zmiany ilości zawodników w murze:/ Czyli jeednym słowem olali poczciwego czarnucha mad.gif Czyba że można sie zasłonić że juz więcej nie szło wycisnąć z konsoli.....:/ PES to od zawsze była gra na Play Station i niech Konami sie postara w przyszłości.......Temat jeśli chodzi o PS2 wydaje sie wyczerpany.......niestety:/
Germanix
nie wiem jakie wy macie pro evo na ps2 ale na moim nie da sie symulowac ani ustawiac czy zminiac muru nie ma tez ławki rezerwowych,oryginalnych butów ani fryzur mam oryginalną wersje więc a jakim PESie mówicie ?
Barto
Cytat(Germanix @ Jan 7 2008, 12:15:19) *
nie wiem jakie wy macie pro evo na ps2 ale na moim nie da sie symulowac ani ustawiac czy zminiac muru nie ma tez ławki rezerwowych,oryginalnych butów ani fryzur mam oryginalną wersje więc a jakim PESie mówicie ?

Czytaj wyżej:) Na PS2 nie ma symulowania i zmiany ilości zawodników w murze. A co do reszty to ściągnij sobie Option File
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.