Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pan O Nicku Lukasz Nie Chce Potwierdzic Wyniuku
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Chris de la Rosa
Witam Serdecznie... Pisze tu na forum pierwszy raz z tego wzgledu ze nigdy wczesniej nie potrzebowalem.... Chcialbym opowiedziec o pewnym zajsciu ktore mialo miejsce dzis po poludniu... Wszedlem na Repsa by sobie popykac w Issa patrze ze lukasz zalozyl gre i czeka na kogos... wchodze pytam sie czy gra ranking... odpowiedzial ze tak... wszystko bylo okej do momentu kiedy zakonczylismy mecz wynikiem 5:0 dla mnie... nagle odzywa sie na gg Pan lukasz i wyskakuje do mnie z pretensjami ze nie potwierdzi wyniku bo:
Obejrzalem powtorke z dwoch bramek a tego regulamin zabrania... Chcialbym powiedziec ze obie byly przepieknej urody... Pierwsza z nozyczek zza pola karnego a druga z okolo 35-40 m z rzutu wolnego... Myslalem ze nie bedzie zadnych problemow jesli sobie zobacze powtoreczke... Dodam tez ze byla sytulacja w meczu ze Bramkarz z druzyny lukasza wybijal pilke i nie chcacy nacisnolem pauze... lecz to nie zmienilo toru pilki ale dlatego ze po wylaczeniu pauzy pilka trafila sie w mojim posiadaniu oddalem ja by miec spokojne sumienie... Mam cala rozmowe na gg w archiwum ale nie bede jej publicznie pokazywal zeby nie bylo kolejnych pretensji ze strony Pana lukasz... Ja osobiscie gram w te gre dla przyjemnosci i nie licza sie dla mnie punkty w rankingu ani liczba strzelonych bramek lecz czysta przyjemnosc ktora wlasnie przez takich delikwentow trace... Pozdrawiam wszystkich normalnych i licze na jakies rozwiazanie tej sprawy smile.gif
Aha chcialem jeszcze dpowiedziec ze grozil mi ze napisze na forum aby mnie zbanowano bo nie znam regulaminu...
snake
Racja będzie po Twojej stronie, poczekaj tylko na jakąś osobę zarządzającą rankingiem.
Damian232
Ale klient z tego łukasza.Nie bój się chris napewno ty masz racje
Bakel
Cytat(Chris de la Rosa @ May 8 2007, 21:50:35) [snapback]146120[/snapback]
Witam Serdecznie... Pisze tu na forum pierwszy raz z tego wzgledu ze nigdy wczesniej nie potrzebowalem.... Chcialbym opowiedziec o pewnym zajsciu ktore mialo miejsce dzis po poludniu... Wszedlem na Repsa by sobie popykac w Issa patrze ze lukasz zalozyl gre i czeka na kogos... wchodze pytam sie czy gra ranking... odpowiedzial ze tak... wszystko bylo okej do momentu kiedy zakonczylismy mecz wynikiem 5:0 dla mnie... nagle odzywa sie na gg Pan lukasz i wyskakuje do mnie z pretensjami ze nie potwierdzi wyniku bo:
Obejrzalem powtorke z dwoch bramek a tego regulamin zabrania... Chcialbym powiedziec ze obie byly przepieknej urody... Pierwsza z nozyczek zza pola karnego a druga z okolo 35-40 m z rzutu wolnego... Myslalem ze nie bedzie zadnych problemow jesli sobie zobacze powtoreczke... Dodam tez ze byla sytulacja w meczu ze Bramkarz z druzyny lukasza wybijal pilke i nie chcacy nacisnolem pauze... lecz to nie zmienilo toru pilki ale dlatego ze po wylaczeniu pauzy pilka trafila sie w mojim posiadaniu oddalem ja by miec spokojne sumienie... Mam cala rozmowe na gg w archiwum ale nie bede jej publicznie pokazywal zeby nie bylo kolejnych pretensji ze strony Pana lukasz... Ja osobiscie gram w te gre dla przyjemnosci i nie licza sie dla mnie punkty w rankingu ani liczba strzelonych bramek lecz czysta przyjemnosc ktora wlasnie przez takich delikwentow trace... Pozdrawiam wszystkich normalnych i licze na jakies rozwiazanie tej sprawy smile.gif
Aha chcialem jeszcze dpowiedziec ze grozil mi ze napisze na forum aby mnie zbanowano bo nie znam regulaminu...

Podaj drużyny, którymi graliście.
Giggsy
Zwracam się do Bakela i do Chris de la Rosa - moim zdanie trzeba regulaminu przestrzegać więc powinien być walkower dla Lukasza lub rozegrany jeszcze raz mecz.
Chris de la Rosa
Ja: Trinidad & Tobago
lukasz: Slovakia
Chris de la Rosa
a co ja mam jeszcze udowadniac ? 5:0 to za malo ze trzeba grac jeszcze raz ?
Bakel
Cytat
III.3. Zatrzymać grę można tylko, gdy nie płynie jej czas (np. faul, rzut rożny) z zastrzeżeniem
punktów III.4 i III.5. Przed ponownym uruchomieniem gry należy wejść do menu formacji, by przeciwnik był przygotowany na kontynuowanie gry.

Chris de la Rosa nieumyślnie zatrzymał grę, ale było to w sytuacji zupełnie niegroźnej, postąpił fair i oddał piłkę.

Cytat
III.12. O ile Uczestnicy przed meczem nie ustalili inaczej, zezwala się na oglądnięcie w trakcie całego meczu jeden raz powtórki strzelonego gola. Każda następna oglądnięta powtórka może skutkować na wniosek Uczestnika nie uznaniem strzelonej bramki.

W związku z tym punktem końcowy wynik ustala się jako 4 - 0 dla Chrisa de la Rosy. Wynik zatwierdzę osobiście jutro jak tylko bedę w domu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.