Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: NOWY ROK
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
lualua
JEST 12.00. JESTEM NAJEBANY. KOCHAM WAS. KOCHAM PIŁKE NOŻN
ftomekk
Jest 00,50 nie jestem najebany i rowniez zycze Wam wszystkim Szczesliwego 2005 !!!
siano
jest prawie pierwsza, dopijam sie, i tez was nie lube ;pppp
ps. pozdro jacus :* tongue.gif
in_sane
bynajmniej od serca chlopak napisal smile.gif pozdrawiam i ja smile.gif
lualua
meelodia zapodajmy wszuscy , leci tak LA-ALLA-LA-LA-LALA
PŁONIE STRADIONM PRZY ŁAZIENKOSKIEJ - STADION LEEEEGII PAAALI SIE
ŻART - STOP PRZEMOCY, STOP CHAMOM! NIECH ŻYJE PI
Regz
Idźcie juz spać....
ppatrykk
jest 4:15 biggrin.gif zycze wszystkim w tym pieknym nowym 2005 roku wielu pieknych meczy w pilki nozne KONAMI smile.gif , zycze wielu pieknych obejrzanych meczy i bramek smile.gif no i zeby KONAMI nigdy nie zaprzestalo na produkcji swojej pieknej gry 8) . PES 4 RULES!!!
T-Mac
dziendobry w nowym roku biggrin.gif
cro1
Cześć ja też przyłączam siędo życzeń. Wszystkiego naj i aby ten rok przyniòsł nam 5 część naszej ukochanej gry. 3majcie się. biggrin.gif
korzen
PES RULLEZ ! ŻYCZ
korzen
Aha no i zapomniałem o moim kochanym ARSENALU! Zycze jeszcze sobie żeby Arsenal wygrał LM i zdobył mistrza Anglii i żeby HENRY(k) był kròlem strzelcòw LM i Ligi
ftomekk
Wiec ja sie bardzo mocno przychylam do zyczen Korzenia:NIECH ARSENAL ZDOBEDZIE WSZYSTKO CO TYLKO MOZLIWE !!!!!!!!
hENRYK-THE BEST !!!
mc
I oby nasze dzieci bogatych ojcòw miały... 8)
kemot
lualua tak zes najebany byl ze post bez bledow ci wyszedl...

Boli glowa boli

A wam zycze (no i troche sobie) ARKI GDYNIA w I lidze...
lazy_bum
Taa... najlepszego wam PESowcy i WEowcy. I DIE fifa DIE! (((-;

Cytat
lualua tak zes najebany byl ze post bez bledow ci wyszedl...

Moze go pisal od 2300? (-;
kemot
Jak teraz sobie przegladam posty nieprzeczytane to kolega "machnal" ich pare, i to jeszcze przed 00.00, co jest najsmieszniejsza rzecza na swiecie? pisanie ze sie jest pijanym popijajac piccolo przed monitorem, kozackie takie. Sorry ze sie uczepilem ale tak mnie "jeblo" wink.gif
lazy_bum
Cytat
Wiec ja sie bardzo mocno przychylam do zyczen Korzenia:NIECH ARSENAL ZDOBEDZIE WSZYSTKO CO TYLKO MOZLIWE !!!!!!!!
hENRYK-THE BEST !!!

Niezly obrazek w podpisie (?). (-;
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.