Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pachowanie
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
wagras
Mam problem z wgrywaniem różnych dodatków do PES6 (pierwszy raz się w to bawje i czytałem wszystko co znalazłem na ten temat ). Bym był wdzięczny jak by ktoś napisał krok po kroku (najlepiej ze screnami) co i jak i w dk studio i w kiserwer z góry thx
Mooner
oj oj myślisz, że komukolwiek bedzie się chciało tłumaczyć wszysciutko ze screenami?
ale ja jestem spoko więc się postaram;]
może najpierw powiedz co chcesz zainstalować.. nie chce m isię w ciemno tłumaczyć wszystkiego.. pomożemy ci ale na przyszłość.. staraj się do czegoś dochodzić samemu.. wtedy będzie najlepszy ekekt.. biggrin.gif
no więc... co chcesz se spatchować?
wagras
Pierwsza rzeczą jest stadion camp nou wrzucam pliki do dk studio i pojawiaja sie same pliki bin i niewiem co z nimi zrobic a druga rzecza sa pilki ktore sciagnelem jet ich 620 i wgrywam je przez kitserwer i nic
Mooner
możesz powiedzieć skąd ściągnąłeś?
ale wg mnie to wystarczy dać pliki do dkz studio następnie edit impotrt import allfiles no i szukasz pliku O_text zwfolderu z gra.. chyba, chcesz to najpierw zrób kopie O_text
wagras
Stadion sciagnełem ze strony www.pro-evo.pl a tak jak napisales niedizała a jeszcze o pomoc przy kizserver
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.