Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziwne Zachowanie Sie Siatki
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
sonar
Siema
Mam pytanie czy zauwazyliscie co dzieje sie z siatka w Waszej bramce gdy strzelicie gola? :> sprawdzcie np wtedy gdy wykonujecie rzut karny... i co? nasza siatka jest idealna kopia siatki do ktorej wpakowalismy pilke smile.gif

// nie wiem czy temat byl juz poruszany wink.gif
Karol16
A to ciekawe tongue.gif . Osobiście (chodź lubię zwracać na takie szczegóły uwagę) nie zauważyłem tego smile.gif. Ale na pewno wkrótce sprawdzę cool.gif
Karol Johnn
QUOTE(sonar @ Oct 14 2006, 00:21:53) [snapback]92420[/snapback]

Siema
Mam pytanie czy zauwazyliscie co dzieje sie z siatka w Waszej bramce gdy strzelicie gola? :> sprawdzcie np wtedy gdy wykonujecie rzut karny... i co? nasza siatka jest idealna kopia siatki do ktorej wpakowalismy pilke smile.gif

// nie wiem czy temat byl juz poruszany wink.gif

Nie jarze cos zes w ogole napisal
pzdr
lala6000
QUOTE(Karol Johnn @ Oct 14 2006, 09:16:45) [snapback]92453[/snapback]

pzdr

chodiz o to ze jak "szczelis" gola przeciwnikowi to u Ciebie tak samo rusza sie siatka jak u przeciwnika w bramce!! chyba biggrin.gif
sonar
QUOTE(Karol Johnn @ Oct 14 2006, 10:16:45) [snapback]92453[/snapback]

pzdr

hmm... widze ze trzeba uzyc wersji lopatologicznej dla niektorych wink.gif napisze Ci krotka instrukcje co, jak i gdzie... zaczynasz grac obojetnie jaka druzyna - "szczelasz" bramke - ogladajac replay skieruj kamere aby obserwowala Twojego bramkarza - zwroc uwage na zachowanie siatki w Twojej bramce (!!!!!!!!!!). i co widzisz? tylko nie mow ze tego tez nie pojales xD
Karol Johnn
QUOTE(sonar @ Oct 14 2006, 13:16:27) [snapback]92457[/snapback]

hmm... widze ze trzeba uzyc wersji lopatologicznej dla niektorych wink.gif napisze Ci krotka instrukcje co, jak i gdzie... zaczynasz grac obojetnie jaka druzyna - "szczelasz" bramke - ogladajac replay skieruj kamere aby obserwowala Twojego bramkarza - zwroc uwage na zachowanie siatki w Twojej bramce (!!!!!!!!!!). i co widzisz? tylko nie mow ze tego tez nie pojales xD

ok ok moze nie w wersji lopatologicznej ale bardziej dostepnej... cicho... mialem dzisiaj ciezka noc... biggrin.gif zaraz to sprawdze, "uszczele" gola i zobacze... prosze juz nie naigrywac sie... hehe
pzdr
szyma
A ja już dawno to zauważyłem w większości gier piłkarskich występuje taki bug.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.