Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 Liga:kolejki 16-19
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum > Sezon 8
Giuly
Damian13 (Japan) 1:0 Giuly (Grecja)

Mecz wyrównany. Gol zdobyty przez damiana13 z karnego(po faulu PRZED polem karnym ;/). Najbardziej sprawiedliwym wynikiem byłby remis, ale takie są uroki WE 2002 wink.gif

lukasso
mecz na szczycie 3 ligi
skrót
http://www.sendspace.com/file/bxzske
vego21
QUOTE(lukassoronaldo @ May 29 2006, 15:31:48) [snapback]69895[/snapback]

mecz na szczycie 3 ligi
skrót
http://www.sendspace.com/file/bxzske

Świetny mecz chłopaki. Szkoda lukass, że nie nagywałem dalej naszego meczu bo skrócik byłby wypasiony tongue.gif
PS czy tylko w naszej lidze mecze nagrwamy w trójkę z Rivaldinho ?? Bujać się i pokazać swoje spotkania tongue.gif
Rivaldinho
Songo_Q 2:1 Rivaldinho

Kangury wybrały się do stolicy Walii-Cardiff na mecz z drużyną prowadzoną przez Songo_q.Pierwsze skrzypce na początku meczu grała Australia,w 6 minucie na liste strzelców wpisuje sie po niezłym strzale z około 25-30 metrów Bresciano.Chwile później okazje miał Kewell -lecz zabrakło siły tongue.gif/Resztę meczu piłke rozgrywała drużyna Walii co zaowocowało dwiema bramkami.Pozdro Songo_Q
Bramki z meczu
W tym tygodniu kangurki podejmują -LeMie , Arka ŁDZ i Demari`ego.Damy rade tongue.gif
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LeMie 2:2 Rivaldinho
Jednym zdaniem streszcze-"Kangury zremisowały mecz z liderem....i tyle"
Bramki z meczu
vego21
vego21(Iran) 0:1 LiseK(Kolumbia)

Piękny mecz bez gradu goli.....
W 18 kolejce Iran gościł na swoim stadionie ekipę Kolumbijczyków.
Już w 6 minucie meczu podopieczni LisKa strzelają bramkę na 0:1, przy której zawinił golkiper Iranu blink.gif Po następnych 6 minutach Iran przeprowadza akcję po której piłka trafia w słupek mad.gif Następnie bardzo wyrównane minuty, to atak gospodarzy to znów gości. Jednak najbardzej zdenerwowałem się w 30 minucie kiedy to bramkarz Kolumbii aż trzykrotnie ratował swój zespół od utraty bramki ohmy.gif , normalnie myślałem, że rozpier.... monitor sad.gif W ostatniej akcji pierwszej połowy jeszcze raz słupek ratuje LisKa.
Druga połowa nie zmianiła się. Obie drużyny miały sytuacje do zdobycia bramki, lecz żadnej ta sztuka się nie udała. W ostatnich 5 minutach meczu trochę szczęścia Iranu i koniec spotkania.

Pozostaje niedosyt, ponieważ remis byłby sprawiedliwszy ale takie są uroki we smile.gif
vego21 TV prezentuje skrót z meczu: waga: 6mb czas: 2m kodek: x264
====> http://www.sendspace.com/file/04lm11

mauger_ht(Kamerun) 0:0 vego21(Iran)

Nudne spotkanie, kibice zawiedzeni....
Skrótu z meczu nie będzie, bo praktycznie nic w nim się nie działo. W całym meczu oddaliśmy po pięć strzałów unsure.gif Nie potrafiłem w drugiej połowie wykorzystać przewagi jednego zawodnika i spotkanie zakończyło sie słusznym bezbramkowym remisem.

Songo Q(Walia) 3:2 vego21(Iran)

Pięnkny mecz, pięc bramek...
Na sam początek chcę powiedzieć, że już niegdy nie zagram na aep serv !!! Te debile zajeba.... prawiczki pierdol... przerywały nam mecz !!!
Po za tym incydentem piękny mecz z mnóstwem sytuacji i pięcioma bramkami. Skrótu znów nie będzie tym razem przez tych cweli.
Prowadziłem 0:1 i nam jakiś łoś zaczął się wpierdalać, chwle się pobawił blink.gif ja straciłem koncentracje i bramke. Później 2:1 dla Songo Q i znów jakiś ciec zaczął przerywać. Około 80 minuty wyrównałem na 2:2 następnie kilka minut i 3:2
Dzięki Songo Q za meczyk.
PS czy ktoś ściągnie klątwe z Iranu ???? tongue.gif
Rivaldinho
Rivaldinho 1:1 ArekŁDZ
Kangury cały mecz prowadziły za sprawą Kewell`a lecz na 3 minuty przed końcem ArekŁDZ wpakował mi z głowki całkiem przyzwoitą bramke.
Bramki z meczu

Rivaldinho 1:1 Demari
Australia znowu zdobywa bramkę na 1:0 i większość meczu prowadzi( na liste strzelców wpisał się Muscat ,warto dodać ze to prawy obrońca).Na początku pierwszej połowy Demari wyrównał po solowej akcji pakując piłkę w prawym długim rogu bramki.
Bramki z meczu

Australia zgromadziła w 20 meczach 33 pkt czyli wynik średniawy,mogło być ok-39 pkt i byłbym bardziej hepi.
Najwięcej bramek dla Australii zdobyli:
Kewell,Viduka,Bresciano-wszyscy po 5 bramek.
Czekam na rewanże powakacyjne.
Pozdro dla ligowców.
vego21
Pierwsza faza rozgrywek III Ligi zakończyła sie fatalnie dla Iranu. Na 20 rozegranych spotkań moi podopieczni zdobyli tylko 13 pkt !!! Jest to dla mnie dość niezręczna sytuacja bo liczyłem przynajmniej na środek tabeli. Makabryczna gra zaowocowała stratą aż 45 bramek, a słaba postawa ofensywy zdobyciem zaledwie 23 goli.
Przed rundą rewanżową czeka mnie długi okres przygotowywawczy i wykorzystam go w pełni.
Strzelcy:
Mahadavkia - 8
Daei - 6
Ali Karimi - 3
Golmohamm - 1

Pozostaje jedynie trenować i czekać na rundę rewanżową i lepsze wyniki a co za tym idzie awansowanie na bezpieczną pozycję w lidze.
Pozdro III Ligowcy tongue.gif
Giuly
Ostatni mecz Grecji w tej rundzie :

Giuly(Grecja) : JAACA(SiC)

Bramki

Mecz emocjonujący, mogłem go przegrać przynajmniej 3-0 ale na szczęście nie było tak źle smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.