Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Malutki Turniej
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
dr_idea
Witam wszystkich. Otóż wpadłem na pomysł rozegrania błyskawicznego tura. Turniej będzie o dziwo rozgrywany klubami (przepaść pomiędzy niektórymi reprami jest kosmiczna). 16 klubów, które moim zdaniem prezentują wyrównany poziom smile.gif. A więc zasady są takie:
- w turnieju bierze udział 16 zawodników podzielonych na cztery 4-osobowe grupy;
- gramy mecz i rewanż;
- z każdej grupy wychodzą 2 pierwsze zespoły, które następnie grają ze sobą systemem pucharowym (dwumecze);
- gramy na starym patchu pol-evo 2005;
- wszystkie wyniki kierujemy do mnie na PW, w temacie wpisując TURNIEJ, a w wiadomości grupę i oczywiście wynik, nie podawajcie klubów którymi graliście tylko nicki; wyniki zgłasza gospodarz meczu (jeśli od razu rozgrywane są 2 mecze to zgłasza je gospodarz pierwszego spotkania)
- NIE GRAMY 1-2!!

1. JUVENTUS TURYN - dr_idea gg. 7168107
2. MANCHESTER UNITED - Johnes gg. 9519757
3. INTER MEDIOLAN - macho_21 gg. 6174845
4. BAYERN MONACHIUM - Songo Q gg. 4352181
5. FC PORTO - Azorek gg. 3753516
6. AJAX AMSTERDAM - michu gg. 4660526
7. FC BARCELONA - Giuly gg. 3118413
8. CHELSEA LONDYN - machel gg. 1099578
9. ARSENAL LONDYN - nejm gg. 1162090
10. AC MILAN -justyn gg. 8906907
11. REAL MADRYT - korzen gg. 4720695
12. BAYER LEVERKUSEN - rivaldinho gg. 4607765
13. FC LIVERPOOL - Damian13 gg. 2615236
14. OLIMPIQUE LYON - vego21 gg. 5658604
15. CF VALENCIA - T-Mac gg. 2174966
16. WERDER BREMA - Bushmen gg. 9038848

Rezerwa:
dj_dario gg:3001596

gr.1 __________ M. ______PKT.________BR.
macho_21______6________15__________15-4
Songo Q________6_______15__________16-6
Johnes_________5________4___________3-10
dr_idea________6________1___________2-15

Terminarz______10 marca - 15 marca

dr_idea 1-1 Johnes_______Johnes 1-0 dr_idea
dr_idea 1-3 macho_21_____macho_21 2-0 dr_idea
dr_idea 0-5 Songo Q_______Songo Q 3-0 dr_idea
Johnes 0-2 macho_21______macho_21 4-0 Johnes
Johnes 1-2 Songo Q_______Songo Q 3-1 Johnes
macho_21 1-2 Songo Q______Songo Q 1-3 macho_21

gr.2 __________ M. ______PKT.________BR.
Azorek_________6________14__________17-7
Machel_________6________8___________14-10
michu_________ 6________8___________13-13
Giuly__________6________2___________5-19

Azorek 2-1 michu________michu 0-4 Azorek
Azorek 1-1 Giuly_________Giuly 1-5 Azorek
Azorek 2-2 Machel_______Machel 2-3 Azorek
michu 4-0 Giuly__________Giuly 3-3 michu
michu 3-2 Machel_______Machel 2-2 michu
Giuly 0-3 Machel________Machel 3-0 Giuly

gr.3 __________ M. ______PKT.________BR.
korzen_________6________13__________18-8
justyn__________6________10__________14-7
rivaldinho______6________9___________11-13
nejm___________6________3___________11-22

nejm 0-5 justyn____________justyn 3-4 nejm
nejm 1-2 korzen____________korzen 5-1 nejm
nejm 2-4 rivaldinho_________rivaldinho 3-0 nejm
justyn 1-1 korzen___________korzen 3-4 justyn
justyn 3-1 rivaldinho________rivaldinho 2-1 justyn
korzen 5-1 rivaldinho________rivaldinho 0-2 korzen

gr.4 __________ M. ______PKT.________BR.
vego21________6_________12________12-5
T-Mac_________6_________11_________12-6
Bushmen______6_________6_________10-9
Damian13_____6_________2_________10-19

Damian13 1-3 vego21_________vego21 5-1 Damian13
Damian13 1-1 T-Mac__________T-Mac 2-1 Damian13
Damian13 1-1 Bushmen_______Bushmen 7-1 Damian13
vego21 2-1 T-Mac____________T-Mac 1-1 vego21
vego21 1-1 Bushmen__________Bushmen 0-0 vego21
T-Mac 4-1 Bushmen__________Bushmen 0-3 T-Mac

Faza pucharowa:
macho_21__________ - T-Mac________________
Songo Q____________ - vego21______________
Azorek_____________ - justyn_________________
Machel_____________ - korzen________________
Rivaldinho
nejm 2:4 rivaldinho Berbatov 3,Lazovic 1
rivaldinho 3:0 nejm WO
justyn 3:1 rivaldinho Krzynówek 1
rivaldinho 2:1 justyn Woronin 1,Krzynówek 1
korzeń-rivaldinho 2:0
rivaldinho-korzeń 1:5 Berbatov 1
vego21
Moje perwsze mecze turniejowe w karierze smile.gif . Pierwszy mecz rozegrałem z Bushmenem ostro ztremowany smile.gif
Cały mecz był wyrównany, żaden z nas nie mógł przejąć inicjatywy (atak pozycyjny i gra z kontry z obu stron ) ale jednak w końcówce pierwszej połowy popełniłem błąd i Bushmen wyszedł na prowadzenie. W drugiej połowie nic się nie zmieniło, obraz meczu wyglądał tak zamo chociaż w jednym momencie miałem kupe szczęścia (Bushmen wyszedł sam na sam z bramkarzem, lobował ale trafił w poprzeczke smile.gif ) aż zrobiło mi się gorąco. Końcówka meczu to nerwy, czas się kończył a tu 0:1 jednak tuż przed gwizdkiem strzeliłem na 1:1 z woleja.
Do rewanżu przystąpiłem z takim samyn nastawieniem jak i do pierwszego meczu. Nic się nie zmieniło w grze i padł myśle że uczciwy bezbramkowy remis.

Następne mecze zagrałem z T-Mac. Przeciwnik miał problemy z padem ale i tak był bardzo groźnym i wymagającym przeciwnikiem. Ja natomiast grałem na klawie bo mój pad odmówił posłuszeństwa. Myśle że niespodziewanie wygrałem pierwszy mecz 2:1 (szczęście albo ten jego pad smile.gif ) w rewanżu padł remis 1:1

Optymistycznie podchodze do meczów z Damianem13 i mam nadzieje że wyjde z grupy z drugiego miejsca.
Pozdro dla organizatora turnieju i jego uczestników
michu
Wydawało mi się że w tym turnieju w razie takiej samej liczby punktów dwóch drużyn o przejściu do kolejnej fazy decyduje bilans bezpośrednich starć ( w moim wypadku z machelem 3-2, 2-2), widzę że jest inaczej. Moim zdaniem rozwiązanie troche bez sensu. wink.gif

pozdro smile.gif
dr_idea
QUOTE(michu @ Mar 11 2006, 20:18:35) [snapback]56169[/snapback]

Wydawało mi się że w tym turnieju w razie takiej samej liczby punktów dwóch drużyn o przejściu do kolejnej fazy decyduje bilans bezpośrednich starć ( w moim wypadku z machelem 3-2, 2-2), widzę że jest inaczej. Moim zdaniem rozwiązanie troche bez sensu. wink.gif

pozdro smile.gif

Dla Ciebie może iejst bez sensu, ale dla mnie nie. Takie rozwiązanie stosuje się we wszystkich rozgrywkach (nie tylko wirtualnych - np. LM). Spójrz na różne turnieje organizowane na tym forum, a zrozumiesz, że niestety, to jest po prostu standard. smile.gif
michu
QUOTE(dr_idea @ Mar 11 2006, 18:23:14) [snapback]56170[/snapback]

Dla Ciebie może iejst bez sensu, ale dla mnie nie. Takie rozwiązanie stosuje się we wszystkich rozgrywkach (nie tylko wirtualnych - np. LM). Spójrz na różne turnieje organizowane na tym forum, a zrozumiesz, że niestety, to jest po prostu standard. smile.gif

Dr_idea masz racje smile.gif Wydawało mi się że wygląda to inaczej tongue.gif

pozdro cool.gif
Justyn1987
Jestem pod wrazeniem!!! Jestem pod wrazeniem twojego zangazowania dr_idea ,aktualizacje robisz chyba co 15 minut!!(zajebiscie ,tak trzymaj)!!Przed chwilka wyslalem wynik a tu juz wszystko po podliczane-poprostu GIT! cool.gif cool.gif cool.gif
dr_idea
QUOTE(Justyn1987 @ Mar 11 2006, 22:29:42) [snapback]56201[/snapback]

Jestem pod wrazeniem!!! Jestem pod wrazeniem twojego zangazowania dr_idea ,aktualizacje robisz chyba co 15 minut!!(zajebiscie ,tak trzymaj)!!Przed chwilka wyslalem wynik a tu juz wszystko po podliczane-poprostu GIT! cool.gif cool.gif cool.gif

Dzięki Justyn smile.gif Aktualizacje robię chwilę po tym, jak wyskakuje mi okienko z powiadomieniem o nowym mailu smile.gif A dla tego tak się przykładam, bo w niejednym turnieju po zgłoszeniu wyniku czekało się na aktualizację nawet 2 dni, co mnie bardzo irytowało. Postanowiłem więc, że będę robił aktualizację od razu po otrzymaniu wyniku. Jeszcze raz dzięki za uznanie i docenienie smile.gif

PS. Niestety jutro tak szybkich aktualizacji z rana nie będzie, bo mam spotkanie z kolegą o imieniu "format". Jednakże po południu wszystko będzie ok. Pozdro dla wszystkich uczestników!
korzen
Ja dziś zaczynam gre a wiec rivaldinhio justyn i nejm szykowac sie wink.gif
vego21
No i zakończyłem rozgrywki grupowe
Do meczu z Damianem13 podszedłem za nerwowo i już w 5 minucie stracił bym bramkę na szczęście szybko się ocknąłem i w 10 minucie wyszedłem na prowadzenie dzięki niezawodnemu Carew i jego głowie smile.gif. 30 minuta błąd Damiana w polu karnym i 2:0 (znów Carew) . Damian grożnie mnie kontratkakował i w 35 minucie strzelił po składnej akcjii na 2:1. W dugiej połowie styl gry nie zmienił sie i już 5 minut po rozpoczęciu Carew z głowki zdobył swoją trzecią bramkę. Do końca wynik nie uległ już zmianie. Wygrałem 3:1

Do drugiego meczu podszedłem już wyluzowany na maxa. 5 minuta 1:0, 10 minuta 2:0, po dwudziestu minutach było już 3:0 dla mnie. I znów Damian strzelił kontaktową na 3:1, ale wiedziałem że nic mi już trzech punktów nie zabierze. Do szatni na 4:1 strzelił Carew smile.gif . Po przerwie cały czas miałem przewagę i to ja dyktowałem grę. Faul na mnie przed polem karnym, Juninho strzał i 5:1. Do końca już nic nie wpadło. Tak jak liczyłem z Damianem13 zdobyłem komplet punktów ale mimo to zaskoczył mnie bo grał lepiej niż w sparach.

Mam nadzieje że 12 ptk wystarczy mi do wyjścia z grupy, pozostaje czekać na resztę wyników
POZDRO
Justyn1987
QUOTE(korzen @ Mar 11 2006, 21:17:00) [snapback]56217[/snapback]

Ja dziś zaczynam gre a wiec rivaldinhio justyn i nejm szykowac sie wink.gif

no ja sie nawet niezle naszykowalem !!!

Korzen-Justyn 1:1

Justyn-Korzen 4:3

wiec niezle!!

pozdro
korzen
QUOTE(Justyn1987 @ Mar 11 2006, 23:01:07) [snapback]56251[/snapback]

no ja sie nawet niezle naszykowalem !!!

Korzen-Justyn 1:1

Justyn-Korzen 4:3

wiec niezle!!

pozdro

Nieche z siebie robić jakiegos mistrza, ale w obydwu meczach powinienem zainkasowac 3pkt. Mialem duzego pecha

korzen 2-0 rivaldinhio
korzen 5-1 rivaldinhio

No nareszcie nie miałem pecha...wyniki mowia same za siebie
Rivaldinho
farty zafajdane a nie wyniki mówią za siebie,moim błędem było danie tylko 3 obrońców,do tego Novotny na szaro.Ale pozdro korzeń i nie bulwersuj się smile.gif
korzen
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 11 2006, 23:24:10) [snapback]56255[/snapback]

farty zafajdane a nie wyniki mówią za siebie

heheh, ok jak Ci będze lepiej to powiem. Miałem farta dlatego wygralem 5-1 ;p
macho_21
dokladnie zgadzam sie z justynem wyniki sa bardzo szybko:) i od razy widac ze kademu chce sie grac.
Ja jutro postaram sie dograc te reszte spotkan....tak trzymaj Dr.Idea pozdro
Rivaldinho
Ja proponuje zeby wychodziły 3 pierwsze zespoły a w nastepnej rundzie znowu grupy.turniej bedzie ciekawszy i dłuższy .
dr_idea
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 12 2006, 16:20:02) [snapback]56368[/snapback]

Ja proponuje zeby wychodziły 3 pierwsze zespoły a w nastepnej rundzie znowu grupy.turniej bedzie ciekawszy i dłuższy .

Jak mozesz to rozpisz jakby to miało wyglądać, a ja się zastanowię smile.gif
vego21
Napewno za pomysłem Rivaldinho będą ci któży zakończyli bądź zakończą rozgrywki grupowe na 3 miejscach.
Ja osobiście jestem obojętny czy gramy dalej systemem pucharowym czy grupy. Ostatnie słowo należy do dr_idea
Rivaldinho
Czyli tak:
GR.1
1 mjesce. A1
2 miejsce B1
3 miejsce C1
4 miejsce odpada

GR.2
1 miejsce A2
2 miejsce B2
3 miejsce C2
4 miejsce odpada

GR.3
1 miejsce A3
2 miejsce B3
3 miejsce C3
4 miejsce odpada

GR.4
1 miejsce A4
2 miejsce B4
3 miejsce C4
4 miejsce odpada

RUNDA DRUGA

GR.A GR.B
A1 B1
A3 A2
C1 C2
C4 C3
B2 A4
B3 B4
Kazdy w grupie rozegra 5 meczy.Tylko 1 mecz z kazdym rywalem.
RUNDA TRZECIA
1 miejsce GR.A vs 2 miejsce GR.B DWUMECZ
1 miejsce GR.B vs 2 miejsce GR.A DWUMECY
FINAŁ
jeden mecz zwyciezcow polfinalow.
MECZ O 3 miejsce
przegranii w polfinalach.
Justyn1987
Moje wyniki!!

Justyn-Nejm 5:0 3:4(w ten wynik nie moge uwierzyc ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif )[bez urazy nejm]

Justyn-Korzen 1:1 4:3

Justyn-Rivaldinho 3:1 1:2

Pozdro!!

QUOTE(Rivaldinho @ Mar 12 2006, 14:49:46) [snapback]56379[/snapback]

Czyli tak:
GR.1
1 mjesce. A1
2 miejsce B1
3 miejsce C1
4 miejsce odpada

GR.2
1 miejsce A2
2 miejsce B2
3 miejsce C2
4 miejsce odpada

GR.3
1 miejsce A3
2 miejsce B3
3 miejsce C3
4 miejsce odpada

GR.4
1 miejsce A4
2 miejsce B4
3 miejsce C4
4 miejsce odpada
RUNDA DRUGA

GR.A GR.B
A1 B1
A3 A2
C1 C2
C4 C3
B2 A4
B3 B4
Kazdy w grupie rozegra 5 meczy.Tylko 1 mecz z kazdym rywalem.
RUNDA TRZECIA
1 miejsce GR.A vs 2 miejsce GR.B DWUMECZ
1 miejsce GR.B vs 2 miejsce GR.A DWUMECY
FINAŁ
jeden mecz zwyciezcow polfinalow.
MECZ O 3 miejsce
przegranii w polfinalach.

Moim zdaniem powinny wychodzic 2 drozyny!!Tak jak jest to w kadych rozgrywkach!!Nie powinno byc tak ze jak ktos nie ma szans na 2 miejsce w grupie to odrazu proponuje zeby wychodzily 3 drozyny!!Tak nie powino byc-ale to jest tylko moje zdanie!

pozdro!
korzen
Zdecydowanie powinny wychodzic dwie druzyny.
vego21
Po dłuższych przemyśleniach jestem jednak za tym aby zostało tak jak jest. Tak rozpoczął się turniej i niech tak się zakończy. Zmiana w tej chwili na nowe zasady popsuje smak rozgrywek (nie będzie takiej rywalizacji) bo nie wszystkie mecze są skończone.
dr_idea
QUOTE(vego21 @ Mar 12 2006, 18:19:05) [snapback]56404[/snapback]

Po dłuższych przemyśleniach jestem jednak za tym aby zostało tak jak jest. Tak rozpoczął się turniej i niech tak się zakończy. Zmiana w tej chwili na nowe zasady popsuje smak rozgrywek (nie będzie takiej rywalizacji) bo nie wszystkie mecze są skończone.

Podpisuję się pod tą opinią i ucinam wszelakie dyskusje na ten teat. smile.gif
macho_21
Dr idea wez wzuc rezerwowego zamiast songo Q juz dwa dni do niego pisze i nic..albo z nim pogadaj czy cos.
Songo Q
Jestem, pisze i staram się grać, ale nigdy nie moge sie dogadać z moimi przeciwnikami w grupie co do godziny gry mad.gif . Jak na razie rozegrałem tylko jeden mecz, wygrany z dr ideą 5-0 i obiecuję, że szybko postaram się nadrobić pozostałe zaległości smile.gif . Pozdrawiam
macho_21
Songo Q bede dzis od 21godz. na komputerze bo siedze narazie w szkole wiec sie zglos. zagramy te zaległe mecze. pozdro for all
T-Mac
T-Mac - Bushmen 4-1
T-Mac - Bushmen 3-0
Justyn1987
Moje mecze w tym turnieju!!

Justyn -Nejm 5:0 3:4

Justyn-Korzen 1:1 4:3

Justyn-Rivaldinho 3:1 1:2

w 6 meczach zgromadzilem 10 punktow a w bramkach 14-7!

czekam na rywala w kolejnej fazie rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

pozdro for all
Rivaldinho
Jeden punkt mi do justyna uciekł chyba w meczach z korzeniem.Dałem dupy ,mogłem awansować do drugiej rundy.pozdro.
Songo Q
A moje mecze na tym turnieju to 5-0 z ideą i 3-1 z Johnesem, a dzisiaj mam zamiar zagrać wszystkie zaległe mecze. Tak chwaliliście tego dr idea, a teraz go wcale nie ma i ani nie przeprowadza aktualnień ani nie moge z nim zagrać meczy. Jak tak dalej pójdzie, to rozegram 5 meczy w grupie ,a nie 6 mad.gif Pozdrawiam.
vego21
dr_idea o ole wiem ma problemy z kompem i walił mu się win. Coś pisał że przeżuca się na Linuxa i nie będzie mógł grać.
Pozostaje czekać
Songo Q
Mam pytanie panowie,a co zrobimy jeśli jutro również dr idea się nie pojawi(a wszystko na to wskazuje) ??? Ktoś inny chyba powinien przejąć "władzę" w turnieju, a mecz mój z dr ideą przyznać jako walkower 3-0 dla mnie, nie widzę chyba innego wyjścia......
dr_idea
Jestem panowie smile.gif Serdecznie przepraszam za te całe zamieszanie, ale siła wyższa po prostu sad.gif Jutro powpisuję wszystkie wyniki meczów, które rozegraliście pod moją nieobecnośc = zaktualizuję tabele. To chyba wszystko na ten temat. Jeszcze raz przepraszam. Songo Q oczywiście dostajesz walkowera, bo na linuksie online sobie nie pogram sad.gif (ale prawdopodobnie PES5 pojdzie smile.gif ) Pozdrawiam wszystkich i przepraszam.
macho_21
macho_21 vs Songo Q 1-2
rewanz:
macho_21 vs Songo Q 3-1

podaje bo nie wiem czy songo to zrobil... wpisz w tabele doktorku

pozdro
Songo Q
Witam cię doktorku, wywołałem wilka z lasu smile.gif . A co do wyników, to podałem je macho i pozostaje nam czekać na ćwierćfinały, które już niebawem.... smile.gif .Pozdrawiam
Damian
Damian13-Bushmen 1-1
Bushmen-Damian13 7-1:P
dr_idea
QUOTE(Songo Q @ Mar 14 2006, 14:01:00) [snapback]56725[/snapback]

A moje mecze na tym turnieju to 5-0 z ideą i 3-1 z Johnesem, a dzisiaj mam zamiar zagrać wszystkie zaległe mecze. Tak chwaliliście tego dr idea, a teraz go wcale nie ma i ani nie przeprowadza aktualnień ani nie moge z nim zagrać meczy. Jak tak dalej pójdzie, to rozegram 5 meczy w grupie ,a nie 6 mad.gif Pozdrawiam.

Bardzo fajnie Songo Q smile.gif Tylko dlaczego mimo, że dopisałem ci walkower w meczu ze mną nadal masz rozegrane 5 meczy? A termin przecież mija dzisiaj. Jeśli nie rozegrasz tego mecz z Johnesem to....to w tym wyjądkowym przypadku (bo najpierw rozegraliście mecz rewanżowy) dopiszę remis 0-0, chociaż to i tak nie ma różnicy bo ty i macho21 i tak wychodzicie z grupy (ale nie wiadomo z których pozycji). A co do tego, że inni mnie chwalili to mieli rację (ale jestem skromny smile.gif ), bo jako jeden z niewielu organizatorów turniejów naprawdę się przykładałem. A przez bodajże 2 dni nie aktualizowałem tabeli, bo miałem problemy z kompem. Więc prosiłbym o trochę wyrozumiałości, bo turniej nie jest jedyną rzeczą za którą się ostatnio biorę smile.gif Pozdrawiam.
Songo Q
Soory, zapomniałem przecież, że jeszcze grałem rewanż z Johnesem : 2-1 dla mnie smile.gif . Sorki za utrudnienia.....
dr_idea
Faza pucharowa: 16.03. - 19.03
macho_21__________ T 1- 0 Mac_______________T-Mac___________ 1 - 1_____________macho_21
Songo Q____________ - vego21______________vego21__________-______________Songo Q
Azorek_____________ - justyn_________________justyn__________ -_____________ Azorek
Machel_____________ - korzen________________korzen__________ - _____________Machel

Możecie już grać smile.gif Powodzenia.
T-Mac
macho_21 - inter mediolan ulalalal bedzie jazda tongue.gif
macho_21
QUOTE(T-Mac @ Mar 15 2006, 20:02:35) [snapback]56971[/snapback]

macho_21 - inter mediolan ulalalal bedzie jazda tongue.gif

szczeze T-Mac to ten inter do dupy jest...ale łatwo skury nie sprzedam smile.gif

pozdro T- Mac powodzenia
macho_21
Tak wogole to chyba jeden z nielicznych turniejów ktory doszedl do fazy pucharowej...masakra:)
gratuluje dr.idea...pozdro
Bushmen
QUOTE(macho_21 @ Mar 15 2006, 23:45:01) [snapback]56985[/snapback]

szczeze T-Mac to ten inter do dupy jest...ale łatwo skury nie sprzedam

hmm inter do dupy ? z Adriano, Figo, Matrinsem, dobra obrona i Toldo na bramce !$%@% smile.gif ? upsss, to pograj sobie Werderem ;P Organizator twierdzil ze druzyny klubowe sa bardziej WYBALANSOWANE ? hmm mozna by sie klucic ;P pozdrawiam
macho_21
QUOTE(Bushmen @ Mar 15 2006, 22:11:13) [snapback]56994[/snapback]

hmm inter do dupy ? z Adriano, Figo, Matrinsem, dobra obrona i Toldo na bramce !$%@% smile.gif ? upsss, to pograj sobie Werderem ;P Organizator twierdzil ze druzyny klubowe sa bardziej WYBALANSOWANE ? hmm mozna by sie klucic ;P pozdrawiam

chodzilo mi o to ze nie potrafie nimi grac...poprostu inter jako druzyna mi nie pasuje i tyle...juz zdecydowanie wole grac np. takim Lyonem nie wiem z czego to wynika..pozdro.
macho_21
to co tu pisalo juz jest nie aktualne tongue.gif

P.S k@#$@ czemu tu nie mzona kasowac swoich postów..bez sens..
macho_21
ok to co napisalem powyzej mozna juz skasowac...poprostu mala pomylka...to nie do tego turnieju i tematu mialo byc...

P>S k@#$@ za duzo tych turniejów biggrin.gif
vego21
Ćwierćfinał zapowada się ciekawie smile.gif Mnie czeka mecz Bayern Monachium(Songo Q) - Lyon (vego21) hehe pojedynek ala Dragon Ball smile.gif Ciesze się że dotarłem do tej fazy rozgrywek i mam nadzieje że na niej nie skończe chociaż przeciwnik napewno jest wymagający.
Co do zmiany na nowego pacha to jestem przeciw.
Pozdro for all
T-Mac
macho_21 edytuj posty smile.gif
co do gry na nowym patchu to ja sie nie zgadzam smile.gif mozna nastepny turniej ale nie ten, za pozno!!
Songo Q
Trafiłem na vego21 i szczerze mówiąc, cieszę się z tego losowania, bo mimo iż szanuję swojego przeciwnika, to jeśli żadna przeciwność losu nie stanie mi na drodze, to powinienem być w pierwszej czwórce turnieju smile.gif . Jedynym problemem może być termin rozegrania tych moich meczy, ponieważ niezbyt pasuje mi granie po godzinie 22:00 sad.gif . Mam jednak nadzieję, że jakoś dojdzie do tego meczu i , że ja wyjdę zwycięsko z tej batalii smile.gif . Pozdrawiam wszystkich.
vego21
Songo Q w takim razie zagramy np. w sobote smile.gif bo w piątek pracuje jeszcze na popołudnie sad.gif .
PS wiedz że łatwo skóry nie oddam tym bardziej, że jutro powinienem odebrać swojego pada z gwarancji i nie będe musiał się męczyć na klawie tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.