Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przemo's and Snake's Cup
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Przemo
no to jest temat naszego pucharu zaraz teamy oglosimy

a oto lista uczestnikow
1Przemo
2Kemocik
3Lucio
4Depor
5Mati
6Bushmen
7Rudi
8Snake
9Pudek
10Michu
11Arek182Homo
12Korzen
korzen
to szybko bo zaraz wychodze, pyskacze ;]
1Przemo
2Kemocik
3Lucio
4Depor
5Mati
6Bushmen
7Rudi
8Snake
9Pudek
10Michu
11Arek182Homo
a ja?
Przemo
cicho bo szkocje wylosujesz:P
Przemo
no jeszcze czterech gangsterow moze sie wbic( albo jesli trelo potwierdzi ze ma skonfigurowane to 3)
snake zaraz wrabie teamy staralismy sie jak moglismy by bylo rowno w miare
a nad losowaniem zaraz pomyslimy
trelo
mògł by mi ktos z was dac nr gg chciałbym sie cos zapytac
Przemo
3414615 dalbym priva ale ze jestes nowy moglbysnei zauwazyc;]

co do losowania to sa dwie opcje:1. ze piszemy to w notatniku na haslo dajemy an forum i kazdy nr losuje.. ale wtdy to dluzej by potrwalo
2. losuje ze snakiem i juz dzisiaj zaczynamy
snake
Po burzliwych i jakże profesionalnych konsultacjach wyłoniono 16 drużyn do turnieju.
Oto one:

01. Peru
02. szwajcaria
03. bulgaria
04. slowacja
05. slowenia
06. wegry
07. austria
08. finlandia
09. lotwa
10. maroko
11. tunezja
12. usa
13. meksyk
14. Paragwaj
15. korea
16. Iran

Druzyny wybiorę ja i Przemo, teamy są na tyle ròwne że chyba nikt nie będzie miał pretensji...mam nadzieje :-)
kemocik
Iran za bardzo odstaje "in minus" od reszty chyba

A co do losowania to sposòb drugi - zaufam wam ;p
snake
QUOTE(kemocik @ Sep 17 2005, 16:43:04)
Iran za bardzo odstaje "in minus" od reszty chyba
[right][snapback]35563[/snapback][/right]

Nie bòj żaby ;-)
ja grałem w lidze Rumuniąi po zakonczeniu nie narzekałem...
Przemo
tylko ze jeszcze 4 osoby sie musza zglosic;p
saper
Melduje sie smile.gif
Przemo
1Przemo
2Kemocik
3Lucio
4Depor
5Mati
6Bushmen
7Rudi
8Snake
9Pudek
10Michu
11Arek182Homo
12Korzen
13Saper
14Skura

jeszcze dwojka i losujemy!
the_barti
me! smile.gif ja! tongue.gif znaczy sie, zapiszcie mnie ;d
snake
15. Bartii

tylko niech każdy uaktualni sobie profil żeby bło tam podane GG żeby można się było jakoś kontaktować...
Przemo
1Przemo
2Kemocik
3Lucio
4Depor
5Mati
6Bushmen
7Rudi
8Snake
9Pudek
10Michu
11Arek182Homo
12Korzen
13saper(jak nemeczek z chlopcow z placu broni:P z malej)
14Skura
15.Barti
16Przadi
ten cooltys sie chyab nei zdecydowal dto daje debiutanta zmojej rodzimej wioski:P

to juz wszyscy!!!
jeeaaaa
zaczynamyz ara losowanie
snake
Jak ktośchce sobie sam wylosowac druzyne to niech podaje numerek od 1 do 16 na moje GG: 2818352
Kto tego nie zrobi do godz. 19.00 będzie miał wylosowaną drużynę przez Nas...
Przemo
wymyslilem full opcje a mianowicie ludzie z io beda rozstawieni a to znaczy ze grupy beda 2 rozstawionych dwoch nie smile.gif
zaraz rozstawie

1Przemo r
2Kemocik r
3Lucio r
4Depor r
5Mati
6Bushmen
7Rudi
8Snake r
9Pudek r
10Michu
11Arek182
12Korzen r
13saper r
14Skura
15.Barti
16Przadi

jest siodemka to Ci ktorzy graja w lidze io i jest maly dylemat miedzy ost miejscem rozstawionym walcza o nei saper i arek byli w mojej grupie i bede bral pod uwage ich mecze ze soba i zwyciezca bedzie rozstawiony
Cooltys
zapisuje sie jako ostatni:)
snake
QUOTE(Cooltys @ Sep 17 2005, 17:52:02)
zapisuje sie jako ostatni:)
[right][snapback]35579[/snapback][/right]

Lista rezerwowych:
1. Cooltys.
Przemo
czyli Cooltys jest 1. na rezerwoej bo juz miejsca zajete

co do arka i sapera to bylo tak
Arek182-saper 3-3 2-4
wiec saper rozstawiony
Raffels
OSz kurwa spòżniłem się ;/ Dopiero teraz miałem czas żeby zajrzeć na stronke...eh.
Reszcie rzycze powodzenia w turnieju ;p
snake
Drużyny przydzielone:

1 korea Depor
2 slowenia Pudek
3 bulgaria mati
4 iran przadi
5 finlandia przemoo
6 austria snake
7 szwajcaria skura
8 wegry Kemocik
9 maroko saper
10 paragwaj Arek
11 peru Korzeń
12 tunezja Bushmen
13 slowacja michu
14 meksysk barti
15 usa Lucio
16 lotwa RuDi
Bushmen
QUOTE(snake @ Sep 17 2005, 19:12:13)
12 tunezja        Bushmen
[right][snapback]35584[/snapback][/right]

o wy pyskacze tongue.gif zajebisty team nie ma co tongue.gif ktos pamieta jaki mial Skajwoker rekord w 1 lidze (grajac tunezja ) biggrin.gif biggrin.gif ??
Przemo
LOSOWANIE GRUP SIE ODBYLO A OTO WYNIKI

GRUPA A
PUDEK
KEMOCIK
BARTI
SKURA

GRUPA B
SNAKE
LUCIO
AREK182HOMO:p
MATI

GRUPA C
KORZEN
DEPOR
MICHU
BUSHMEN

GRUPA D
SAPER
PRZEMO
RUDI
PRZADI

ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA tongue.gif DZISIAJ JAK COS STARTUJEMY
ZARAZ PODAM TERMINARZ
Bushmen
wedlug mnie ostanio grupa wydaje sie najslabsza tongue.gif, dzisiaj wieczorem czekam na przeciwnikow smile.gif korzonek powodzenia .. smile.gif
Przemo
nono gadaj gadaj ale bys zniej nie wyszedl .. ale zobaczymy zycze powodzenia:) zara terminarz
zrobmy tak

pierwsze kolejki
1 osobnik z 3
2 z 4
druga
3 z 2
4 z 1
trzecia
1 z 2
3 z 4
sorry ze taka chaltura ale dziweczyna do mnei przyszla
tazke grajcie i piszcie obszerne opisy meczow
zaczynajmy gre !!!!!!!!!!!!!!!!1
skura
zjebiscie ! smile.gif ja juz dzis moge zaczac grac meczyki tongue.gif jbc my gg 2980272 pzdr
korzen
QUOTE(Przemo @ Sep 17 2005, 18:28:55)
LOSOWANIE GRUP SIE ODBYLO A OTO WYNIKI

GRUPA C
KORZEN
DEPOR
MICHU
BUSHMEN
[right][snapback]35588[/snapback][/right]

niema chuja ...grupa smierci smile.gif Powodzenia Sępor i Bushmen ;d no i michu ;]
gringo
ja tez chce!! wpiszcie mnie na liste rezerwowych, musze troche pociachac, bo dawno nie gralem... ]:-> mam nadzieje ze szybko sie zwolni miejsce...
Czarny
ku*wa Przemo chyba cie zabije... wczoraj sparowalismy a ty nic mi cynku nie dales o turnieju!!! dry.gif rezerwy...
kemocik
KEMOCIK user posted image 5 - 2 user posted image SKURA

No i pierwszy meczyk już pyknąłem smile.gif
Po pierwszych pięciu minutach pojawił się lost, ale już w tym czasie Szabics (Węgry) zdążył nie wykorzystać sytuacji sam na sam uderzając obok słupka bramki szwajcarskiej. Chwilę po tej akcji ładnym strzałem przy ziemii z około 20 metròw popisał się jeden z napastnikòw szwajcarskich i 1-0 dla nich. Zaraz po tej bramce na stadionie zgasło światło (czytaj: moja neostrada padła - lost), ale po parudzisięciu sekundach znòw byliśmy na boisku. Rozpocząłem dość groźnym strzałem Szabicsa, z ktòrym jednak poradził sobie bramkarz szwjcarski. Drużyna węgierska przeważała, co po jakimś czasie znalazło odzwierciedlenie w wyniku smile.gif. Pierwszą bramkę zdobył Szabics po ładnym podaniu od Torghelle'a, drugą bramkę (sumując czas "obu meczy") zdobył w ok. 25 min Lisztes. Pòźniej - nie pamiętam w jaki sposòb bramkę zdobył Szwajcar smile.gif, czyli w sumie 2-2. W drugiej połowie meczu (po loście :]) faulowany na ok 25-30 metrze był Torghelle, a rzut wolny na bramkę zamienił Szabics rehabilitując się za wiele niewykorzystanych wcześniej sytuacji smile.gif. (3-2) Dalsza część meczu należała raczej do Węgròw, choć czasami groźnie atakowali ròwnież Szwajcarzy - mieli nawet jedną sytuację prawie stuprocentową, ale na moje szczęście jej nie wykorzystali. smile.gif W końcòwce meczu Węgrzy zdobyli jeszcze dwie bramki, ktòrych autorami byli Szabics orac Torghelle.

Muszę przyznać, że kilka razy ładne interwencje Kilary'ego uratowały mnie od utraty bramki, choć z drugiej strony bramkarz ròwnież spisywał się nieźle smile.gif
Przemo
Czarny kapciu dzisiaj to wymyslilem dopiero:P a Cie na gg nei bylo bo montowalem ludzi i Patrzylem kto obecny.ladne opisy i takie maja byc !!!:)
korzen
QUOTE(kemocik @ Sep 17 2005, 20:15:02)

Muszę przyznać, że kilka razy ładne interwencje Kilary'ego uratowały mnie od utraty bramki
[right][snapback]35621[/snapback][/right]

Fakt dresiarz jest dobry.. smile.gif

PS. Kemocik pyskaczu, a kamer to na Węgrzech nie zamontowali? Nagrywaj bramki smile.gif
kemocik
QUOTE(korzen @ Sep 17 2005, 21:22:26)
Fakt dresiarz jest dobry.. smile.gif

PS. Kemocik pyskaczu, a kamer to na Węgrzech nie zamontowali? Nagrywaj bramki smile.gif
[right][snapback]35625[/snapback][/right]

1. Przynajmniej bramkarz dobry smile.gif
2. Zapomnieli włączyć tongue.gif
krzy$2
Elo:)
Mogem byc rezerwowym??tongue.gif Jesli ktos chce spara to ja zawszze chetnie zagram:P moj nr gg 4317692 smile.gif czekam, jestem na niewidoczny
Pozdrowionka:)
snake
QUOTE(krzy$2 @ Sep 17 2005, 20:36:02)
Elo:)
Mogem byc rezerwowym??tongue.gif Jesli ktos chce spara to ja zawszze chetnie zagram:P moj nr gg 4317692 smile.gif czekam, jestem na niewidoczny
Pozdrowionka:)
[right][snapback]35627[/snapback][/right]

mam nadzieje że wiesz że chodzi o gre we2002 a nie o PES4 :-)
PES4 suxx! <> we2002 rulz !!!!
krzy$2
QUOTE(snake @ Sep 17 2005, 19:40:13)
mam nadzieje że wiesz że chodzi o gre we2002 a nie o PES4 :-)
PES4 suxx!  <> we2002 rulz !!!!
[right][snapback]35628[/snapback][/right]

pewno ze wiem:P tylko nie wiem na ktorym patchu tym najnowszym 2005-2006? czy tym co liga byla ?
snake
QUOTE(krzy$2 @ Sep 17 2005, 20:42:12)
pewno ze wiem:P tylko nie wiem na ktorym patchu tym najnowszym 2005-2006? czy tym co liga byla ?
[right][snapback]35629[/snapback][/right]

o to spoko ;-)
pacz najnowszy...
Ale będziesz tylko na liście rezerwowych
nr. bodajże 4 chociaż mnoże powiększymy rozgrywki o jedną grupę co Ty na to Przemo
PS. ja spadam jużdo domciu, pozdròfka dla wszystkich ! Tylko ŁKS !
krzy$2
ja jestem za!!!!! smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif acha a na jakich serwerach bedziecie grac??? poprosze o ip:)
Przemo
spoko luz my ten turniej mamy skonczyc w poniedzialek takze jeszcze ebdzie pelno mam nadzieje ;] grajcie grajcie smile.gif
a mamy kanal na ircu #pscup hehe;]
tam sie motamy;]
pudek357
2 kolejka

skura (Szwajcaria) 0 - 5 (Słowenia) pudek357

brameczki tongue.gif

korzen
PERU (korzen) 2-0 SŁOWENIA (michu)

Mecz wyrownany z lekkim wskazaniem na mnie. Miałem kilka doskonałych sytulacjii do zdobcia gola...ale jakoś brakowało szczęscia. Obraz drugiej połowy nie uległ zmianie....atakowałem na Słoweńską bramkę....podczas gdy michu się swietnie bronił i bardzo groźnie kontratakował. Przebudzenie zespołu z Ameryki Południowej nastąpiło w 55minucie. Guerrero wykorzystał doskonałe zagranie Farfana i własnie ten pierwszy precyzyjnym strzałem odbitym od słupka pokonał bramkarza rywali. Dalej prowadziłem grę chciałem przypieczętowac zwyciestwo udało mi się to w 80minucie. Farfan mija w srodku pola jednego z piłkarzy rywali, doskonale zagrywa na prawe skrzydło gdzie znajdował się Pizzaro ktory zszedł ze skrzydła pod środek i uderzył nie do obrony. Zagrałem dobry mecz przy większym szczęsciu mogło być nawet 5-0, aczkolwiek michu tez mial kilka groźnych okazjii.
Pozdro
RuDi
RuDi (Łotwa) 1:2 Saper (Maroco)
Relacji nie napisze ale powiem tylko ze mecz byl zaciety. Saper strzelil na 2:1 w doliczonym czasie dry.gif

Screen:
user posted image
saper
QUOTE(RuDi @ Sep 18 2005, 10:15:08)
RuDi (Łotwa) 1:2 Saper (Maroco)
Relacji nie napisze ale powiem tylko ze mecz byl zaciety. Saper strzelil na 2:1 w doliczonym czasie  dry.gif

Screen:
user posted image
[right][snapback]35665[/snapback][/right]

Ale jaka składna akcja ta ostatnia laugh.gif
Przemo
otrzymalem sliczne soczyste baty od sapera nic mi nie szlo i chyba z grupy nie wyjde ale to tylko zabawa...(jassne)
Przemo-saper 1-3

no i Arek wygral z matim 1-0 po pieknej bramce w 85 min ;] postaram sie tabaele zrobic pozniej
pozdro
Depor
Depor(Korea)2 - 1michu(Słowenia)

Nie będę bawił się w relacje(jestem za stary wink.gif ), napiszę tylko, że mecz bardzo wyròwnany, bramka dla mnie padła w doliczonym czasie gry. Dziękuję.

Pozdrawiam.
arek182
arek182(Paragwaj) - snake (Austria)

mecz od początku toczył sie pod dyktando snakea , praktycznie nie mogłem wyprowadzić składnej akcj , po fatalnym błędzie obrońcy Austriacy objeli prowadzenie , jednak pare minut pozniej po rzucie wolny Paragwajczykom udało sie wyròwnać , pare sekund pòźniej sędzia przerwał mecz z powodu awantury na trybunach(cl) i kazał dograć 60 minut od stanu 1-1 , no to sie zaczęło... na bramke Paragwaju sunęła nawałnica
atakòw snake'a , a ok. 75 minuty jeden z Austryjakòw zjebał na pustą , trafiając w spojenie słupka z poprzeczką , a ze niewykorzystane sytuacje sie mszczą to w 80 minucie Cuevas strzela na 2-1 dla Paragwaju , 10 minut pozniej,, chuj koniec meczu !!!!! brawa dla Paragwajskiego bramkarza (to chyba Chilavert ?;p czy moze on juz nie gra ?;p)
Przemo
wiek tam nie ma nic do tego..
GRUPA A

1 Pudek........1 3 5-0
2 Kemocik....1 3 5-2
3 Barti..........0 0 0-0
4 Skura........2 0 2-10

GRUPA B

1 Arek182...2 6 3-1
2 Lucio........0 0 0-0
3 Snake......1 0 1-2
4 Mati.........1 0 0-1

GRUPA C

1 Depor.....2 6 4-2
2 Korzen......2 3 3-2
3 Bushmen..0 0 0-0
4 Michu.......2 0 1-4

GRUPA D
1 saper......2 6 5-2
2 Przadi.....0 0 0-0
3 Rudi.......1 0 1-2
4 Przemoo.1 0 1-3
korzen
Depor (Korea) 2-1 Korzen (Peru)
(ten opis to przebieg meczu wdg mnie, depor moze sie z tym niezgadzac...chociaz to nie wazne i tak przegralem)

Pierwsze 10min zdecydowana przewaga Depora udokumentowana bramką. Pozniej obraz gry się zmienił, meczy był zacięty głownie walka w środku pola. Mało było podbramkowych sytułacjii. W drugiej połowie gra się niezmieniła, dalej meczy zacięty....ale to Depor po ładnej akcjii skrzydłem i pięknym dośrodkowaniu wychodzi na 2-0. W doliczonym czasie gry zdobyłem kontaktowego gola....ale czasu było za mało. Pozdro Depor
snake
QUOTE(arek182 @ Sep 18 2005, 10:56:15)
arek182(Paragwaj) - snake (Austria)

mecz od początku toczył sie pod dyktando snakea , praktycznie nie mogłem wyprowadzić składnej akcj , po fatalnym błędzie obrońcy Austriacy objeli prowadzenie , jednak pare minut pozniej po rzucie wolny Paragwajczykom udało sie wyròwnać , pare sekund pòźniej sędzia przerwał mecz z powodu awantury na trybunach(cl) i kazał dograć 60 minut od stanu 1-1 , no to sie zaczęło... na bramke Paragwaju sunęła nawałnica 
atakòw snake'a , a ok. 75 minuty jeden z Austryjakòw zjebał na pustą , trafiając w spojenie słupka z poprzeczką , a ze niewykorzystane sytuacje sie mszczą to w 80 minucie Cuevas strzela na 2-1 dla Paragwaju , 10 minut pozniej,, chuj koniec meczu !!!!!  brawa dla Paragwajskiego bramkarza (to chyba Chilavert ?;p czy moze on juz nie gra ?;p)
[right][snapback]35685[/snapback][/right]

będzie filmik z meczu tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.