Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 | 25.02 - 02.03 | kolejki 5 - 8
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Orange_91

5. KOLEJKA

Kowiak (Portland) - Dabro96 (Los Angeles Lakers)
wesoly89 (Indiana Peacers) - GooFy (Chicago Bulls)
Wolrid (Phoenix Suns) - milerinho (Dallas Mavericks)
T-Mac (Orlando Magic) - Orange_91 (Boston Celtics)
Dhol (Atlanta Hawks) - piecia1990 (San Antonio Spurs)

6. KOLEJKA

T-Mac (Orlando Magic) - Dabro96 (Los Angeles Lakers)
wesoly89 (Indiana Peacers) - piecia1990 (San Antonio Spurs)
Wolrid (Phoenix Suns) - Kowiak (Portland)
milerinho (Dallas Mavericks) - GooFy (Chicago Bulls)
Orange_91 (Boston Celtics) - Dhol (Atlanta Hawks)

7. KOLEJKA
piecia1990 (San Antonio Spurs) - Wolrid (Phoenix Suns)
milerinho (Dallas Mavericks) - Dabro96 (Los Angeles Lakers)
Orange_91 (Boston Celtics) - wesoly89 (Indiana Peacers)
Kowiak (Portland) - GooFy (Chicago Bulls)
Dhol (Atlanta Hawks) - T-Mac (Orlando Magic)

8. KOLEJKA

piecia1990 (San Antonio Spurs) - Dabro96 (Los Angeles Lakers)
GooFy (Chicago Bulls) - T-Mac (Orlando Magic)
milerinho (Dallas Mavericks) - Kowiak (Portland)
Wolrid (Phoenix Suns) - Orange_91 (Boston Celtics)
wesoly89 (Indiana Pacers) - Dhol (Atlanta Hawks)
kowiak
2 kolejka
KowiakDabro96

Screeny:

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
Dobry początek jeziorowców. Później za sprawą świetnie przeprowadzanych kontr przez Andre Millera objąłem prowadzenie. Oddaliłem się na bezpieczną przewagę i kontrolowałem mecz nie pozwalając na zbliżenie się zespołu z LA na mniej niż 10 pkt. Dzięki, powodzenia!

Man of the match:

Andre Miller 10/3/6

kowiak
1 kolejka
KowiakGoffy

Screeny:

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
Mecz pod znakiem twardej defensywy z obu stron. Pierwsza połowa minimalnie wskazywała na Bulls, jednak po runie 15-4 w 3q Blazers zaczeli dyktować warunki. Końcówka to pojedynek dwóch liderów Roya i Rose'a. Jednak ten pierwszy miałem lepsze wsparcie od kolegów. 3 wielkie trójki Rose'a nie pomogły bo Jego vis a vis był bezbłędny na linii osobistych. Dzięki.
Man of the match:

Brandon Roy 25/4/3

Zabrakło porucznika Denga ; d //Goof
Jason Bourne
7 kolejka
Piecia1990Wolrid
Screeny:

[b]Wynik

54:40
Statystyki zawodników

Opis:
Mecz dziwny, bo rozłączyło Nas 2x. Pierwszy raz nastąpił po 3 kwartach, drugi po dograniu 4 kwarty, stąd brak screenów. Jakby co Wolrid poświadczy wynik. Brawo dla obu zawodników. Spurs od początku prowadzili, jednak grali jak ciapy i co rusz zmniejszała się ich przewaga.

Man of the match:

anty bohaterowie ze Spurs i Suns, którzy na potęgę tracili piłki i razili nieskutecznością.

Jason Bourne
8 kolejka
Piecia1990Dabro
Screeny:

[b]Wynik

Statystyki zawodników

Brak screenów ze statsami, bo 3 kwarcie wyrzuciło nas. Mam screeny po 3 kwartach.

Opis:
Mecz, w którym przez niemalże cały czas prowadziła drużyna ze Spurs. Jedynie w 3 kwarcie, "Jeziorowcy" wyszli na jednopunktowe prowadzenie. Patrząc na przebieg całego meczu, myślę że zasłużone zwycięstwo Ostróg. czwarta dograna kwarta, a raczej 4 minuty dograne zakończyło się wynikiem 6-5 dla Spurs i cały mecz to wygrana San Antonio 56-51.

Man of the match:

obie ekipy za walkę na całego i do upadłego.

Let's go Czarni, let's go!
T-Mac
5 kolejka
T-MacOrange91
Screeny:

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:

Mecz z komisarzem ligi smile.gif
Pierwsze dwie cwiartki ustawily cale spotkanie, dunker J-Rich szalal az milo bylo patrzec.
Druga polowa meczu to bardzo szybka moja gra i glupie podania ktore Orange przechwytywal jak chcial co sprawilo ze zblizyl sie nawet na 10pkt.
Gleboki oddech, czas trenera i opanowana sytuacja.
Dobra gra smile.gif

Man of the match:

J-Rich

Milerinho

6 kolejka
MilerinhoGoofy
Screeny:

Wynik

-;-

Statystyki zawodników

-;-

Opis:
Mecz grany na raty ze względu na rozłączenia.. Cały mecz gonitwa wyniku, i w koncu udaje się prowadzic ale odskocznia na 2pkt to zbyt malo i pozniej fatalna skutecznosc i znowu gufi uciekl na 17 pkt lecz koncowka nalezala do Dallas i zmniejszyli na 10pkt przewage szikago. Jedna sprawa to taka że do znudzenia gufi uparł się żeby grac tylko i wylacznie D.Rose.. nie wiem jaka w tym przyjemnosc grania ze sie gra cale spotkanie na jednego zawodnika i nawet nie dopuszcza sie mysli zeby innym skonczyc akcje. Gralem juz pare meczy ligowych i tylko w tym poki co tak to wygladalo mimo ze wszystko przegrywam to w tym meczu to dobitnie rzucilo w oczy. powo dalej.

Man of the match:
D.Rose - nie moglo byc inaczej.....

J

Wolrid
6 kolejka
WolridKowiak
Screeny:

[b]Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
Nie ma co tutaj opisywać, jak co mecz straty opiewają w okolicach 20 co kończy się stratą punktów i wykorzystaniem kontry przez przeciwnika. Skuteczność w tym spotkaniu jest przerażająca ... zaledwie 32 %, przy 52 przeciwnika. Rzuty za 3 wyglądają jeszcze gorzej - 5 % przy 40 %. Uważam, że to są główne przyczyny porażki.

Man of the match:

8 kolejka
WolridOrange
Screeny:

[b]Wynik

[

Statystyki zawodników

Opis:
Mecz który przegrałem z własnej głupoty. Od początku prowadziłem w okolicach 9 - 11 pkt. Celtowie nie trafiali, a ja wykorzystywałem swoje sytuacje. Jednak w czwartek kwarcie wszystko się zmieniło. Fatalna gra Gortata, w czwartej kwarcie naliczyłem jego 2 straty i 3 razy spudłowanie na pusty kosz. Do tego ostatnie sekundy, Gortat ma pusty kosz i ... trafia !!! Jednak wszystko to po czasie i zielono-biali wygrywają jednym punktem. Dzięki za mecz.

Man of the match:

T-Mac
6 kolejka
T-MacDabro96
Screeny:

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:

Kolejna wygrana magicznych
Znakomity mecz J.Richardsona ktory zdbyl 34pkt, Howard rzadzil na tablicy zbierajac 15 pilek. LAL nawet na chwile nie zagrozili magicznym.
good game

Man of the match:

J-Rich

Orange_91
7 kolejka
Orange_91wesoly89
Screeny:

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:

Dobry, szybki mecz, który tym razem zakończył się wygraną graczy z Bostonu. Celtowie przez większość meczu prowadzili, ale bardzo niewielka liczbą pkt. W III kwarcie odskoczyli na około 10 pkt i wydawało się, że już nic im nie odbierze zwycięstwa, ale goście bardzo szybko zdążyli zmniejszyć straty do 3 pkt i końcówka była bardzo nerwowa.

Man of the match:

Rajon Rondo

GooFy
8 kolejka
GooFyT-mac
Screeny:

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:

Żelazna defensywa i mizerna gra w ataku obu drużyn. Rzuty za 3 pkt uratowały Orlando.

Man of the match:

Jason Richardson

wesoly89
6 kolejkawesoly__piecia1990

Screeny:

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:
mecz zaciety od poczatku do konca...  Pacers wytrzymali nerwową koncowke i dowiezli zwyciestwo do koncowej syreny

Man of the match:

Danny Granger

Orange_91
6 kolejka
Orange_91Dhol
Screeny:

Wynik

Statystyki zawodników

Opis:

Bardzo wyrównany mecz od początku do końca. O ostatecznym wyniku zadecydowały ostatnie sekundy spotkania.

Man of the match:

Joe Johnson

Dhol
8. kolejka
wesoly89Dhol
Screeny:

Wynik

Statystyki zawodników

Opis: Totalna dominacja Atlanty od poczatku do konca. Wesoly na 7s przed koncem wylaczyl gre ALT+F4 aby nie bylo widocznych statystyk... wink.gif

Man of the match:

Josh Smith

Dhol
7. kolejka
DholT-Mac
Screeny:

Wynik

Statystyki zawodników

Opis: Atlanta szybko objela dwucyfrowe prowadzenie ktorego nie oddala do konca meczu spokojnie kontrolujac jego przebieg.

Man of the match:

Mike Bibby

Dhol
5. kolejka
Dholpiecia1990
Screeny:

Wynik

Statystyki zawodników

Opis: Mecz wyrownany od poczatku do konca. W samej koncowce piecia mial szanse na przechwyt, jednak odgwizdano backcourt violation, w odpowiedz Bibby za 3 rowno z syrena i wygrana stala sie faktem.

Man of the match:

Josh Smith

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.