Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzien 1 24.01- 30.01, kolejki 1-4
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6
Stron: 1, 2
Milerinho
Kolejka 1
Borozdw - piwlak
Tsu - dj_adriano
Mani3k - Edek
Czubinho - stalowka
Ferat - ufo1987
lukasz44 - WKSRKS
Bakel - Nalep
Prince - Mlody08

Kolejka 2

piwlak - snajper1929
siwers99 - Borozdw
Edek - Tsu
stalowka - krzysiu1996
ufo1987 - Mani3k
WKSRKS - Czubinho
Nalep - Ferat
Mlody08 - lukasz44
Prince - Bakel

Kolejka 3

snajper1929 - dj_adriano
piwlak - siwers99
Borozdw - stalowka
Tsu - ufo1987
Mani3k - Nalep
Czubinho - Mlody08
Ferat - Prince
lukasz44 - Bakel

Kolejka 4
siwers99 - snajper1929
Edek - dj_adriano
stalowka - piwlak
WKSRKS - Borozdw
Nalep - Tsu
Prince - Mani3k
Bakel - Czubinho
lukasz44 - Ferat

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
borozdw

1 kolejka

Borozdw Piwlak

Gignac
Hernanes
Hernanes

Mecz na bardzo dobrym poziomie. Pierwsza połowa to przewaga Włochów, lecz to ekipa z Francji pierwsza objęła prowadzenie. Wyrównanie [rzyszło z czasem. Początek drugiej połowy to świetne prostopadłe podanie do wysuniętego napastnika, który w sytuacji sam na sam uderzeniem z pierwszej piłki daje prowadzenie drużynie z Rzymu, która już do końca nie oddała prowadznie. Dzięki za mecz:

Zawodnik meczu:
Hernanes

Ferat

3 kolejka

Ferat Prince

Screeny:

Strzelcy:
Carew
A. Young
Holosko
Carew
Agbonlahor
Guti
Carew

Opis:
Ładny i czysty mecz, Aston Villa przeważała w pierwszej połowie w drugiej mecz się wyrównał, jednak to za mało by ograć gospodarzy, pozdrawiam i życzę powodzenia dalej..

Zawodnik meczu:
John Carew - Strzelec hattricka, tur jakich mało:)

Tsu

1 kolejka

Tsu dj_adriano

Samobój

Cieszy zwyciestwo na inaguracje sezonu zwlaszcza ze przed meczem okazalo sie ze bede gral na uszkodzonym padzie w ktorym chyba cos sie przestawilo w krzyzaku bo kierunek dolny slabo reagowal.Co do samego spotkania decydujacy gol padl w pierwszej polowie po samobojczym golu z glowki Knighta ogolnie w pierwszej polowie lepiej radzili sobie gospodarze w drugiej gra sie wyrownala ale ani jednym ani drugim nie chcialy wpasc gole mimo kilku okazji i ostatecznie o zwyciestwie zadecydowal own goal.

Bardzo dobre spotkanie pomocnika Rosiny.

Tsu
3 kolejka

Tsu ufo1987

Gomis
Briand
Danny

Pierwsza polowa pod dyktando gosci ktorzy graja lepiej i potwierdzaja dobra gre dwoma bramkami z czego bardzo zadowolony jest ich trener mowiac w przerwie meczu ze mial mega lagi.Druga polowa sie wyrownala niestety moja druzyna niewykorzystuje kilku sytuacji sam na sam i nawet bramka w 90 minucie nie moze juz nic odmienic

dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:Host Bakela dzieki niemu moglismy zagrac mimo ze ja rownierz moglem zahostowac
ufo19
Bakel nagroda fair-play dla ciebie wink.gif
stalowka84
4 kolejka

Stalówka Piwlak

Niestety nie mam screna ponieważ wywaliło nas pod koniec drugiej połowy i dogrywaliśmy końcówkę.
Wracając do spotkania to mogło się ono podobać. Dużo walki w wykonaniu obydwu jedenastek i wynik chyba sprawiedliwy.
Dzięki i powodzenia dalej.

Strzelcy:
Gilardinho
Gilardino
Loic Remy
Loic Remy

Zawodnik meczu:

Zawodnicy obydwu drużyn zagrali bardzo dobre zawody dlatego w tym spotkaniu nie został wybrany zawodnik meczu.
Ferat

1 kolejka

Ferat Ufo

Screeny:

Strzelcy:
Gourcuff
Carew
Gourcuff
Samobój
A. Young
Agbonlahor

Opis:
Mecz rozgrywany na raty stąd więcej screenów, remis uważam za sprawiedliwy wynik, pozdrawiam i życzę powodzenia dalej..

Zawodnik meczu:
Jakoś ciężko mi kogoś wyróżnić obie drużyny grały zespołowo i z pomysłem, stąd ciekawe i zacięte spotkanie..

lukasz44
1 kolejka

lukasz44 WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Raul
Jendrisek
Barrios
Nuri Sahin
Nuri Sahin

Opis:

Drugie spotkanie VI sezonu, do Gelsenkirchen przyjechała dziś ekipa "polska" Borussia. Mecz od początku był toczony w szybkim tempie, a gola już w 11 minucie po minięciu bramkarza zdobył Barrios. Kolejny minuty to nerwówka Schalke w poszukiwaniu gola i spokojne wyczekiwanie rywala przez Borussie. O dziwo w 33 minucie gola po wydawało się nie grożnej akcji zdobył Raul i poderwał swoją ekipę do walki! Kolejne minuty to przewaga gospodarzy, ale gdy kontuzji doznał Raul coś pękło. Bez dwóch żądeł w ataku: Huntelaara i Raula ofensywa gospodarzy straciła bardzo dużo. W 53 minucie rzut rożny z lewej strony dla BVB, wrzuca Kuba, dokładna główka Sahina i mamy 1-2. Pogoń za wynikiem trwała do 78 minuty wtedy Jendrisek po indywidualnej akcji zdobył gola na 2-2 i gospodarze odżyli. Chwilę póżniej piłkę meczową na nodze miał Edu, ale w świetnej sytuacji przestrzelił. Ta okazaj zemściła się w 85 minucie, Barrios przyśpieszył, Neuer łapie go za nogę w polu karnym i sędzia wskazuje na 11 metr. Do piłki podchodzi Sahin i ucisza kibiców gospodarzy. Wynik do końca się nie zmienia, Schalke zasłużyło na remis ale czegoś zabrakło, być może koncentracji, być może snajperów i przez to druga porażka w sezonie.
Miejmy nadzieję że to tylko przegrane na przetarcie i wszystko niedługo zatrybi tak jak oczekuje tego trener. Dzięki za mecz, powo dalej.

Zawodnik meczu:

Sahin- nie zawiódł w decydującym momencie meczu.
Matis08

2 kolejka

Młody08 lukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Huntelaar
Helmes
Rolfes
Kießling
Kießling
Raúl

Opis:
Pierwsze spotkanie obu menadżerów w tym sezonie i oczekiwania wobec tego były w tym spotkaniu ogromne. Tym bardziej, że oboje zawsze walczą o najwyższe cele. Na początku trwała wyrównana walka z lekką przewagą Bayeru. Po źle wykonanym rzucie rożnym z szybką kontrą wybiegli gracze Schalke i gola zdobywa Huntelaar. Niedługo kibice gospodarzy musieli czekać na bramki swoich ulubieńców. Wpierw wyrównał Helmes, a bramkę dającą prowadzenie zdobył Rolfes uderzając bez namysłu bezpańską piłkę na 18 metrze. Druga połowa nieco bardziej wyrównana. Schalke miało kilka znakomitych sytuacji, ale Raul nie był dość skoncentrowany i zmarnował dogodne sytuacje, gdy przed nim był tylko bramkarz. Bayer może mówić o sporym szczęściu. Po 15 minutach dobre prostopadłe podanie wykorzystuje Kiessling mijając bramkarza zwodem i trafiając do pustej bramki. Po chwili pięknym podaniem popisuje się Ballack i Kiessling nie zmarnował sytuacji sam na sam. Na pocieszenie Raul odkupuje choć trochę swoje winy i podpatrując Kiesslinga wykorzystuje swoją okazję sam na sam.
Wygrana patrząc na przebieg spotkania wydaje się zasłużona, ale Schalke zasłużyło na więcej. Ale na szczęście jest jeszcze rewanż smile.gif

Dzięki i do następnego.! smile.gif

Zawodnik meczu: Kießling
Zdobył dwie bramki i nękał obrońców Schalke swoimi akcjami.

Nalep

2.kolejka

Nalep Ferat

Screeny:

Strzelcy:

Pizarro
Agbonlahor
Pizarro
Frings
Opis:

Pierwszy mecz w sezonie dla podopiecznych Nalepa.Na stadionie Weserstadion w Bremie miejscowy Werder podejmował Aston Villę rodem z Birmingham.Lepszą drużyną okazała się ta pierwsza.Gospodarze strzelili trzy bramki.Jednak zacznijmy od początku.Od pierwszego gwizdka sędziego obie drużyny "badały się" nawzajem a jeżeli zdecydowali się już zaatakować to świetnie spisywali się bramkarze...Do przerwy wynik się nie zmieni.Dopiero po piętnastu minutach odpoczynku zaatakował Werder.W 47' Claudio Pizarro zdobył bramkę płaskim strzałem pod nogami bramkarza gości.W 62' Gabby Agbonlahor wyrównał i mieliśmy remis.Gospodarze nie podłamali się i Pizarro strzelił swoją drugą bramkę w tym sezonie a stało się to na kwadrans przed końcem meczu.Pięć minut później Tornsten Frings ustalił końcowy wynik płaskim strzałem z dystansu, piłka po koźle wpadła do bramki i Werder może być zadowolony, że jako beniaminek zdołał wywalczyć komplet i to już w pierwszym meczu.Natomiast goście mogą pluć sobie w brodę, gdyż także mieli swoje okazje.Był to emocjonujący mecz, w którym wydarzyć mogło się dosłownie wszystko.Dzięki i powodzenia dalej smile.gif
Zawodnik meczu:

Claudio Pizarro - Ten zawodnik zdobył dwie bramki i to głównie dzięki jemu Bremeńczycy mogą cieszyć się ze zwycięstwa.
Bakel
3 kolejka

Bakel Czubinho

Screeny:

Strzelcy:

Mata
A. Dominguez
Aduriz
Jordi Alba
Kanoute
Kanoute
Luis Fabiano

Opis:

Inaguracja sezonu po myśli Nietoperzy z Valencii. Jednak to zwycięstwo nie przyszło gospodarzom łatwo, gdyż Sevilla okazała się wymagającym rywalem. Pomimo wysokiego wyniku, w żadnym momencie meczu nie prowadziłem większą różnicą niż jedną bramką, a cały mecz przebiegał wg sekwencji: prowadzenie, remis, prowadzenie, remis itd. Na szczęście w miejsce bezbarwnego Joaquina wprowadziłem Jordiego Albę, a ten zawodnik już w pierwszej swojej akcji zdecydował się na indywidualny rajd zakończony pięknym strzałem z rotacją czym zaskoczył golkipera gości i dał wygraną Valencii.
Chwała zwycięzcom, chwała pokonanym.
Powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Jordi Alba

Edek

4 kolejka

Edek dj_adriano

Screeny:

Strzelcy:

M. Petrov
Mustapha
Holden
Van Nistelrooy

Opis:
Żenujaca postawa gospodarzy, zasłużone zwycięstwo Boltonu. Dzięki, powodzenia.

Zawodnik meczu:

Trener Anglików. Nie zagrali oni wybitnego meczu, ale pewnie pokonali prezentujący frajerską postawę HSV.

p.s. Dlaczego logo HSV takie brzydkie? To kara za występ poniżej krytyki?
-----
Coś nie działa tak jak powinno, wrzuciłem dobre, i postaramy się to naprawić.
lukasz44
prince

1 kolejka

Prince Mlody08

Screeny:

Strzelcy:

Rolfes
Ballack
Helmes
Quaresma

Opis:

Otwarte spotkanie, szalone można powiedzieć, dominował chaos. Pierwszy gol kuriozum...bramkarz główkuje, piłka spada pod nogi Rolfesa na 30 metrze który bez namysłu uderza z woleja do pustej bramki. Pozostałe dwa gole po indywidualnych akcjach Ballacka i Helmesa. Do przerwy 0:3. W drugiej połowie komp sfaulował napastnika gości za co dostałem czerwoną kartkę i to w zasadzie tyle jeśli chodzi o pogoń za wynikiem. Honorowa bramka Quaresmy który wymanewrował bramkarza. Na uznanie zasługuje również strzał Ballacka z wolnego w poprzeczkę...niewiele zabrakło. Dzięki za mecz i oby jak najszybciej do aktualki roostera...

Zawodnik meczu:

Defensywa Leverkusen (7 spalonych)...wiem już czego się spodziewać w rewanżu ;p

lukasz44
4 kolejka
lukasz44 Ferat

Screeny:

Strzelcy:

Huntelaar
Carew
Carew
Carew
A.Young
A.Young
Ireland
Ireland

Opis:

Kolejne spotkanie w którym świetnie zaczynam 1-0 do przerwy, bardzo dobra gra no i świetna sytuacja w której do pustej bramki nie trafia Huntelaar (podobnie było w meczu z Bayerem) zaś druga odsłona to strata 7 goli i sromotna porażka u siebie. Agbonlahor i Carew nie do zatrzymania, i to oni wygrali mecz ekipie Aston Villi, praktycznie każda akcja przechodzila przez któregoś z tych panów.
Dzięki, powo dalej i do rewanżu.
Tak jak w tamtym sezonie początek fatalny, ale prędzej czy póżniej dobra passa przyjdzie. Nie ma co się łamać.

Zawodnik meczu:

Carew - dzikus nie do zatrzymania
Milerinho
Ten dzikus prawdopodobnie idzie na wypozyczenie do Stoke, ale będzie D.Bent tongue.gif
dj_adriano
u mnie w boltonie dostanie lepszy kontrakt niż w stoke tongue.gif
Bakel
CYTAT(Matis08 @ Jan 26 2011, 15:30) *
Strzelcy:
1. Huntelaar
2. Helmes
3. Rolfes
4. Kießling
5. Kießling
6. Raúl

Na przyszłość - proszę strzelców podawać bez udziwnień, takich jak numerowanie. Ułatwi to prowadzenie klasyfikacji
Matis08
CYTAT(Bakel @ Jan 27 2011, 16:40) *
Na przyszłość - proszę strzelców podawać bez udziwnień, takich jak numerowanie. Ułatwi to prowadzenie klasyfikacji

Każdy sobie wpisuje jak chce. Jeden wg czasu, drugi alfabetycznie.
A w schemacie ewidentnie jest pokazane, że ma być wg czasu strzelenia bramki.

A co do numerowania. W czym to przeszkadza ? To tylko pokazuje kolejność padania bramek...
lukasz44
CYTAT(Matis08 @ Jan 27 2011, 18:44) *
Każdy sobie wpisuje jak chce. Jeden wg czasu, drugi alfabetycznie.
A w schemacie ewidentnie jest pokazane, że ma być wg czasu strzelenia bramki.

A co do numerowania. W czym to przeszkadza ? To tylko pokazuje kolejność padania bramek...

Obojętne jest to w jakiej kolejności, to nie ma znacznia.

Przeszkadza, bo Bakel po prostu kopiuje z każdego meczu wpisanych strzelców, wklepuje do programu i już nalicza strzelców, a gdy wstawisz numerację to musi kasować numery i przez to ma więcej roboty.

wink.gif
Bakel
CYTAT(lukasz44 @ Jan 27 2011, 19:06) *
Obojętne jest to w jakiej kolejności, to nie ma znacznia.

Przeszkadza, bo Bakel po prostu kopiuje z każdego meczu wpisanych strzelców, wklepuje do programu i już nalicza strzelców, a gdy wstawisz numerację to musi kasować numery i przez to ma więcej roboty.

wink.gif

Otóż to. ;-)
Matis08
Aha smile.gif
No to w takim razie zwracam honor.
Nie wiedziałem, że w ten sposób odbywa się spisywanie strzelców tongue.gif
siwers99

2 kolejka

siwers99 Borozdw

Screeny:

Strzelcy:

Anichebe
Yakubu
Hernanes
Hernanes
Hernanes
Rocchi

Opis:

Podlamały mnie dwie pierwsze bramki. Dwa lamerskie zagrania,żeby choc trochę po kombinować, ale cóż liczy sie parcie na wynik. Kolejne bramki zdobyte przez Lazio to juz coś. Dzięki za mecz.
Zawodnik meczu:

Musler - bramkarz gości - świetne parady.
Matis08

Na prośbę Czubinho

3 kolejka

Czubinho Młody08

Screeny:

Strzelcy:
Helmes
Helmes
Helmes
Helmes
Derdiyok
Ballack
Kanoute
Diego Capel
Samobój

Opis:
Aptekarze idą jak burza ! W kolejnym swoim meczu rozgromili rywali, nie dając żadnych nadziei na zwycięstwo. Co ciekawe to po pierwszych 30 minutach Sevilla powinna prowadzić 3-0. Do przerwy wynik widniał jednak 0-1. Tuż po rozpoczęciu 2 połowy Bayer prowadzi już 0-2. Akcje toczone były w szybkim tempie, u Hiszpanów zawiodła skuteczność.
Fajny meczyk smile.gif

Dzięki i do następnego.! smile.gif

Zawodnik meczu: Helmes
Zdobył cztery bramki i napędzał atak Bayeru.

borozdw
CYTAT(siwers99 @ Jan 27 2011, 21:23) *

2 kolejka

siwers99 Borozdw

Screeny:

Strzelcy:

Aniechebe
Yakubu
Hernanes
Hernanes
Hernanes
Rocchi

Opis:

Podlamały mnie dwie pierwsze bramki. Dwa lamerskie zagrania,żeby choc trochę po kombinować, ale cóż liczy sie parcie na wynik. Kolejne bramki zdobyte przez Lazio to juz coś. Dzięki za mecz.

Siwers ty siue zastanów zanim coś napiszesz... pierwsza bramka podanie na dobieg między 2 obrońców... druga wycofanie zwód napastnika i gol.
Jeśli ktoś lamersko zagrywał to TY. W sytuacjach sam n sam zamiast strzelać, to na siłe podawałeś by wbić do pustej bramki. Raz Ci się udało, a póżniej moi obrońcy dobrze się ustawiali. Może jakbyś nie grał właśnie w ten sposób to wynik byłby inny, ale lepiej zrzucić winę na rywala...ehhh...
Nawet nie che mi się komentować takich żałosnych wypowiedzi... nie spodzieewałem się tego po Tobie...
Zawodnik meczu:

Musler - bramkarz gości - świetne parady. - U MNIE BRONIŁ BIZARRI.

ufo19
Bramki zdobyte prawidłowo więc nie wiem do czego tutaj żal. Każdy ma swój sposób na grę.
Bakel
Aktualizacja klasyfikacji strzelców
siwers99
sorry za OT

żałuje że nie nagrałem , ale jak napisal Ufo każdy ma swój sposób na grę. Koniec kropka.!
borozdw
Siwers dobrze wiemy, że jesteś jednym z najlepszych graczy Pes Online, ale czemu za każdym razem, gdy zawodnik o mniejszych umiejętnościach wygra z tym ''lepszym'' to od razu są komentarze : gra lamerska, jeden styl gry itp. W każdej lidze jest to samo...

Takimi zachowaniami udowadnia się, że nie umie się przegrywać, lub też to, że już jesteście tak idealni, że wszyscy grający są tylko tłem dla Was i sporadycznie zdobywają bramki, a w najgorszym wypadku wygrywają po grze LAMERSKIEJ.

Załóż swoją ligę, zrób parę schematów zdobywania bramek, nagrywaj mecze i wtedy psuj ludziom humory.

Tyle w temacie.

//Dokladnie Boro, tutaj nikt klimatu takmi komentarzami nie będzie psuł klimatu, a do reszty sie zgadzam co napisałeś.
koniec Off topu, tu jest miejsce na takie rozmowy -->
KLIK.
Milerinho

Milerinho
3 kolejka

Milerinho Edek

Strzelcy:
Grafite
Guerrero
Guerrero

Kompletna dominacja gosci zarowno w pierwszej jak i drugiej polowie, zasluzone zwyciestwo i najnizszy wymiar kary.
Dzieki za mecz powodzenia dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Guererro

[/font]

Edek

2 kolejka

Edek Tsu

Screeny:

Opis:

Rzadko padający wynik 0-0. Kilka okazji było, ale napastnicy nie uderzali rewelacyjnie. Mimo wszystko mecz ciekawy, jak stwierdził rywal, czemu nie zaprzeczam. Dzięki i powodzenia.

Zawodnik meczu:

Nie ma goli nie ma wyróżnień wink.gif
prince

4 kolejka

Prince Mani3k

Screeny:

Strzelcy:

Holosko
Holosko
Nihat Kahveci
Nihat Kahveci
Quaresma
Hilbert
Samobój
Nilmar

Opis:

Początek spotkania pechowy dla Żółtej Łodzi Podwodnej, pierwsza bramka po rykoszecie, natomiast druga po niefortunnej interwencji kipera, który zamiast wyekspediować piłkę poza linię końcową odbił ją wprost na głowę Nihata. Te dwie sytuacje ustawiły spotkanie, przed przerwą drugiego gola zdobywa Nihat, kolejnego dokłada Quaresma po minięciu bramkarza. Teraz wystarczyło tylko trochę koncentracji, żeby nie stracic szybko bramki i nie wlać w serca gości nadziei na dobry wynik...w 57 min Holosko popisał się celnym strzałem z dystansu i w zasadzie było pozamiatane. Niedługo potem swoje ustrzelili przyjezdni, jedną co prawda samobójczą Ferrariego, ale kolejna juz prawidłowo zdobyta przez Nilmara. Skuteczność przyszła to i rezultat jest (miła odmiana, heh). Czego niestety brakowało w tym meczu Mańkowi. Dzięki i powodzenia.

Zawodnik meczu:

Nihat.
Bezlitośnie wykorzystał błędy defensywy Villareal dokładając do tego asystę.

lukasz44

3 kolejka

lukasz44 Bakel

Screeny:

Strzelcy:
Huntelaar
Huntelaar
Soldado
Soldado
Vicente

Opis:
Kolejne spotkanie w którym pokazało się to czego brakuje Schalke, czyli koncentracji i wykończenia. Być może gdyby grał Raul a nie Jendrisek byłoby ze 2 gole więcej, a tak młodzian 2 razy nie trafił w pusta bramke i skończyło się to jak zawsze w ostatnim czasie czyli porażką. Cesar Sanchez wyprawiał cuda w bramce, broniąc co chwila strzały Huntelaara i Farfana. Valencia miała kilka sytuacji i wykorzystała trzy, dzięki temu zgarnia całą pulę. Mecz napewno do wygrania, statystyki wyrażnie przemawiały na stronę gospodarzy, ale cóż z tego. Ciesze się że z takim rywalem jak Bakel pokazałem to co najlepsze w mojej ekipie. Mecze jak zawsze w przyjaznej atmosferze i ofensywnym stylu. Dzięki do rewanżu.

Zawodnik meczu:

Cesar Sanchez- co on robił w tej bramce

Nalep

4.kolejka

Nalep Tsu

Screeny:

Strzelcy:

Lazovic
Pizarro
Opis:

Bardzo ekscytujący, wyrównany mecz, w którym 3 punkty zdobyć mogły obydwie drużyny.Jednak skończyło się na remisie i kibice Werderu mogą czuć nie dosyt, z resztą podobnie jak Rosjanie.Bramkarze obu zespołów odegrali kluczową rolę, aby obie ekipy mogły podzielić się punktami.Bramkę dla gości zdobył Lazovic a dla Werderu swoją trzecią bramkę w drugim spotkaniu zdobył Claudio Pizarro i tak o to obie drużyny podzieliły się punktami.Dzięki za mecz i powodzenia dalej smile.gif
Zawodnik meczu:
Chyba nie ma takiego zawodnika, który mógłby dostać to miano.Wszyscy zawodnicy zagrali bardzo dobre zawody.

Mani3k

1.kolejka

Mani3k Edek

Screeny:

Strzelcy:

Choupo-Moting
Choupo-Moting
Nilmar
Rossi
Trochowski
Trochowski
Van Nistelrooy

Opis:

Do stanu 2:2 moja gra jeszcze jakoś wyglądała, ale kolejny gol gości podciął mi skrzydła i wiedziałem, że już nic nie ugram w tym spotkaniu.
W doliczonym czasie gry oddałem kolejne 2 gole i na koniec mamy sromotną porażkę Hiszpanów 2:5
Edek świetnie spisał się w obronie, nie pozwalając mi rozwinąć skrzydeł, bez litości wykorzystywał każdy mój błąd.
Villarreal budzimy się!
Dzięki i do rewanżu.

Zawodnik meczu:

Trochowski - siał popłoch w szeregach obronnych gospodarzy.
borozdw

3 kolejka

Borozdw Stalówka

Screeny:

Strzelcy:
Rocchi
Jovetić
Rocchi
Zarate
Zarate

Opis:
Bardzo emocjonujący mecz. Wiele zaskakujących akcji z obu stron. Mecz odbywał się w bardzo szybkim tempie. O wyniku zadecydowała świetna gra bramkarza gospodarzy oraz niemoc strzelecka zawodników gości, którzy zmarnowali wiele okazji do zdobycia bramki. Napastnicy z Rzymu grali bardzo skutecznie i rozważnie w ataku, co dało jakże ważne zwycięstwo.

Zawodnik meczu:
Muslera

snajper1929

3 kolejka
snajper djadriano
Screeny:
Pomyliło mi się i nie zrobiłem bo ja gosp ale graliśmy na hoście dj-a wink.gif
Strzelcy:
Petrov
Hulk
J.Rodriguez
J.Rodriguez
Belluschi
Opis:
Inauguracja dla Smoków dość nerwowa co przełożyło się szczególnie na celność uderzeń 23(9) ale po po zmianie ustawienie na bardziej ofensywne w 65 minucie gry worek bramek się wreszcie rozwiązał i udało się zdobyć3 punkty. Szczególnie efektowna akcja przy 4 bramce którą mocnym strzałem z półwoleja kończył Belluschi wink.gif
Zawodnik meczu:

Mimo że Bolton przegrał to zdobył bramkę i był po prostu nie do zatrzymania
dj_adriano
CYTAT(snajper1929 @ Jan 29 2011, 20:12) *

3 kolejka
snajper djadriano
Screeny:
Pomyliło mi się i nie zrobiłem bo ja gosp ale graliśmy na hoście dj-a wink.gif
Strzelcy:
Petrov
Hulk
J.Rodriguez
J.Rodriguez
Belluschi
Opis:
Inauguracja dla Smoków dość nerwowa co przełożyło się szczególnie na celność uderzeń 23(9) ale po po zmianie ustawienie na bardziej ofensywne w 65 minucie gry worek bramek się wreszcie rozwiązał i udało się zdobyć3 punkty. Szczególnie efektowna akcja przy 4 bramce którą mocnym strzałem z półwoleja kończył Belluschi wink.gif
Zawodnik meczu:

Mimo że Bolton przegrał to zdobył bramkę i był po prostu nie do zatrzymania

wynik oczywiście potwierdzam wink.gif no cóż , mimo dużej przewagi drużyny porto , zwycięstwo wyspiarzy było bardzo realne i mimo słabych form wszystko szło po ich myśli aż prawie do 70min gdzie jeszcze było 0-1 ,ale wtedy krótka przerwa w grze wpłyneła na koncetracje moich graczy i smoki wyrównały,a po tym posypały się jeszcze 3 gole i takim sposobem marzenia o 3pkt prysły.. dzięki za mecz,pozdrawiam i do rewanżu.. wink.gif
dj_adriano

2 kolejka
dj_adriano Milerinho
Screeny:

Strzelcy:
Elmander
Martin Petrov
Grafite
Elmander

Opis:
pierwsze spotkanie graczy Boltonu na własnym obiekcie, Reebok Stadium wypełnionu po brzegi ,a to dlatego ,że do Boltonu przyjeżdza sam mistrz.. formy jak już przyzwyczaili mnie moi zawodnicy dosyć średnie,ale nie ma co narzekać trzeba grać.. mecz ledwo się rozpoczął kibice jeszcze nie zdąrzyli dobrze zasiąść na miejscach a bramke dla gospodarzy w pierwszej akcji strzelił Elmander dobrze obsłuzony przez Martina Petrova.. dalsza część to ataki pozycyjne Wolfsburga sporo strzałów,ale nie przynosiły one efektu.. gospodarze za to nastawieni na gre z kontry wyprowadzają jedną z nich w 30min którą w sytuacji sam na sam z bramkarze wykorzystuje niezawodny Martin Petrov i mamy 2-0! nie mineła jednak minuta gdzie bo niesamowitym zamieszaniu gdzie wydawać by się mogło chyba około 3 razy że sytuacja pod bramką jest wyjaśniona to jednak co chwile piłke odzyskiwał Grafite i to on technicznym strzałem zdobywa kontaktową bramkę.. do przerwy wynik się już nie zmienił, po przerwie celem gości była najpierw kontaktowa,a potem oczywiście zwycięska bramka bądź kolejne,ale to jednak ten niedoceniany spisywany na straty Bolton wyprowadza kolejny skuteczny atak który strzałem do pustej bramki po minięciu bramkarz zdobywa Elmander i o to 3-1 i niespodzianka staje się faktem gdyż wynik do kon ca meczu już się nie zmienił,kibice oszaleli ze szczęścia i święto po meczu będzie na pewno długo trwać.. dzięki za mecz ,pozdrawiam.. wink.gif

Zawodnik meczu:
Martin Petrov - bez względu na forme zawsze wychodzi w podstawowym składzie i sieje spustoszenie w szeregach obronnych rywali, nie inaczej było tym razem,doskonałe zawody i to on poprowadził dozwycięstwa gospodarzy obok Elmandera..

piwlak

3 kolejka

piwlak siwers99

Screeny:

Strzelcy:

Cahill
Arteta
Opis:

Cóż- pierwsza połowa to dominacja Anglików, jednak w drugiej gra się wyrównała, niestety, jak to zawsze bywa w drużynach prowadzonych przeze mnie brakowało skuteczności, żeby zdobyć chociaż honorową bramkę.

Zawodnik meczu:
Ciężko kogoś wskazać

ufo19

2 kolejka
ufo1987 Maniek
Screeny:

Strzelcy:
Gomis
Rossi
Nilmar

Opis:
Jak wielkie znaczenie mają formy zawodników przekonałem się przegrywając 6-2, mecz wcześniej z niżej notowanym Nalepem który szalał po boisku i robił co chciał przy praktycznie samych niebieskich i szarych formach moich graczy. Tu sytuacja się odmieniła i formy był już dobre. Gra już się kleiła, a sam mecz z mocnym Mankiem myślę że był wyrównany. Zabrakło jednak nieco koncentracji i to przeciwnik zdobył jedną bramkę więcej na wagę 3 punktów. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:

Nie sądzę by ktoś szczególnie z którejś ekip się wyróżnił smile.gif
WKS

2 kolejka
WKSRKS Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Kanoute
Kanoute

Kanoute

Fabiano

Fabiano

Negredo

Negredo

Barrios

Błaszczykowski

Opis:

Mógłbym skomentować ten mecz , swoimi słowami i przypomniec pare sytuacjii z ostatniej potyczki o baraże ale pozostawie głos koledze który w tym momęncie mnie tak obsmaruje ze sam "fakt" będize dumny ^^ . No ale pozdrófffeczka , wiecej takich meczy choc mało było [ze wzgledu na wysoka przewage] tych "markowych" strzalów ktore tak kochamy smile.gif No ale nic . Jeszcze tylko 1 mecz i koniec obowiazkow i czas na przyjemnosci ;]

Czubinho , pamietaj aby napisac to w offtopie zeby nie bylo nieporozumień smile.gif

Zawodnik meczu:

Prawdziwy Ogjeeeen tongue.gif
Mani3k

3 kolejka
Mani3k Nalep
Screeny:

Strzelcy:
Altidore
Arnautovic

Samobój

Opis:
Bardzo szybkie i zacięte spotkanie, wynik skromny, ale w pełni zasłużone zwycięstwo gospodarzy.
Gdyby obie strony wykorzystały 100% okazje wynik byłby 6:3.
Bardzo zabawnego samobója strzelili sobie bramkarz gości wraz z obrońcą - rzut rożny, lekki strzał głową zawodnika Villarreal, piłka wpadła wprost w ręce bramkarza, a stojący obok niego obrońca, również chciał dopaść do piłki i wybija ją głową z rąk bramkarza, piłka turlając się przekracza linię bramkową. Goalkeeper próbuje jeszcze interweniować wykopem, ale jest już za późno.

Dzięki i do rewanżu.

Zawodnik meczu:
Pizarro - mimo, iż nie zdobył gola, sprawiaj defensywie Villarreal masę kłopotów.
czubinho

1. kolejka
Czubinho Stalowka
Screeny:

Strzelcy:
Romaric
Romaric
Kanoute
Gilardino
Montolivo

Opis: Mecz z przewagą Stalówki, lecz kolega nie zdołał udokumentować tego bramkami. Sevilla zaczyna grać skuteczniej, co cieszy kibiców jak i prezesa klubu. Dzięki, pozdroo

Zawodnik meczu:

Pierwszy raz zagrał na środkowym ofensywnym pomocniku i dało to efekt. 2 gole.
stalowka84
CYTAT(czubinho @ Jan 30 2011, 17:43) *

1. kolejka
Czubinho Stalowka
Screeny:

Strzelcy:
Romaric
Romaric
Kanoute
Gilardino
Montolivo

Opis: Mecz z przewagą Stalówki, lecz kolega nie zdołał udokumentować tego bramkami. Sevilla zaczyna grać skuteczniej, co cieszy kibiców jak i prezesa klubu. Dzięki, pozdroo

Zawodnik meczu:

Pierwszy raz zagrał na środkowym ofensywnym pomocniku i dało to efekt. 2 gole.

Mając takich grajków jakich ma Sevilla to sama radość napad i pomoc to miodzio
siwers99

4 kolejka
siwers99 Snajper1929
Screeny:

Strzelcy:
Cahill
Hulk
Hulk
Hulk
J. Rodriguez
Ruben Micael
Opis:

Swietne zawody gości zwłaszcza w skutecznej grze. Posiadanie piłki po stronie gospodarzy ale nie przekłada się to na wynik. Dzięki za mecz

Zawodnik meczu:
Hulk
piwlak

2 kolejka
piwlak snajper1929
Screeny:

Strzelcy:
Cheyrou
Brandao
Guarin
Hulk
Hulk
Falcao
Walter
Opis:
Cóż, wynik nie do końca odzwierciedla przebieg spotkania- w pierwszej połowie- owszem goście mieli znacznie więcej niewykorzystanych sytuacji podbramkowych i przewaga należała do nich, jednak w drugiej części gry, mecz się wyrównał. W 70 minucie, przy wyniku 3-2, dla Porto, zdecydowałem się na ultraofensywne ustawienie, co zemściło się na mnie, w postaci 2 bramek straconych w końcówce. Dzięki za mecz
Zawodnik meczu:
Hulk- 2 bramki zrobiły swoje
prince

2 kolejka

Prince Bakel

Screeny:

Strzelcy:

Aduriz
A. Dominguez
Hilbert

Opis:

W drugiej kolejce beniaminkowi ze Stambułu przyszło zmierzyć się z Valencią prowadzoną przez Bakela. Wiadomo było, że będzie to trudne spotkanie, ale formy (poza Nihatem) okazały się całkiem niezłe, więc pomyślałem że może coś z tego będzie. No i może by było, gdyby nie fakt, że 3 razy piłka zamiast w siatce zatrzymała się na poprzeczce/słupku bramki hiszpanów...Spotkanie wyrównane, bramki bez żadnych fajerwerków. W 90 minucie Guti miał kupę wolnego miejsca by dać gospodarzom remis, jednak przyuważył na trybunach gościa wyrywającego jego pannę na kebaba więc postanowił chama ustrzelić ;P Gratuluję i do rewanżu.

Zawodnik meczu:

Wg mnie brak takowego.

Bakel
1 kolejka

Bakel Nalep

Screeny:

Strzelcy:

Aduriz
Aduriz
Mata
Hugo Almeida

Opis:

Kolejny mecz bez porażki drużyny z Valencii, aczkolwiek styl gry nie powala na kolana. Rywal dużo grał piłką, starał się budować akcje złożone z dużej liczby podań, a także często dośrodkowywał na rosłych napastników. Jednak blok defensywny Valencii był szczelny, a jak już udawało się Werderowi uderzyć to w sukurs gospodarzom przychodziła poprzeczka. Nagroda MotM dla Aduriza, który dwukrotnie z zimną krwią wykorzystał nienajłatwiejsze sytuacje. Bramka meczu należała do Maty - zawodnik ten minął dwóch rywali i spokojnym, plasowanym uderzeniem zewnętrzną częścią stopy skierował piłkę do bramki obok bezradnego w tej sytuacji golkipera przyjezdnych.
Chwała zwycięzcom, chwała pokonanym.
Powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Artiz Aduriz

stalowka84
2 kolejka

Stalówka Krzysiu1996

Screeny:

Strzelcy:

Santana
Papa Waigo
Papa Waigo
Mccarthy
Santana
Piquionne

Opis:

W zaległym spotkaniu drugiej kolejki o mistrzostwo 1 ligi ISS ekipa z Florencji pokonała popularne "młoty" 4:2.
Spotkanie toczone w dobrym tempie mogło się podobać. Bardzo dobre zawody gospodarzy, którzy po dość kiepskim początku sezonu w ostatnich spotkaniach prezentują się trochę lepiej.
Dzięki za meczyk i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Tego dnia lider wśród gospodarzy 2 bramki + asysta i zasłużenie "men of de match"

AKTUALIZACJA STRZELCÓW
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.