Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES na fazie;)
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Makavelli
Tak jak w temacie. Czy kiedykolwiek graliście na bombie i jakie są wasze wrażenia?smile.gif Ze swojej strony polecam spalić ze 2 szkiełka i pyknąć partyjke (najlepiej na dwòch). MASAKRA!! Gra nabiera innego wymiaru;).
j.osti
Ja pamiętam, że jeszcze kiedyś, kiedyś grałem w Fifę 99 na sylwka po wypiciu tego i owego. Zawodnicy biegali SUSAMI! biggrin.gif Tak gra skakała w moich oczach. To tak jakbym chciał zagrać w PES4 w full detalach na P300 MHZ
onix_the_chosen
Ja sie przyznam ze gralem w PESa ale PESA 3 z kumplem na jednym kompie jak sie troche nawalilismy to strzelalismy sobie gole do wlasnych bramek bramkarzami bo nikt nie byl w stanie wybic normalnie pilki ;D
Kamilo
no no... przyjarać sobie po buszku czy dwa dobrego stuffu i sie w PES-a zajebiscie gra, własciwie to ostatnio juz gram w PES-a tylko dlatego ze kumpel wpada is obie cos zajaramy i pogramy smile.gif
RealMadryt
Ja po wypiciu BOMBy to nawet nie weidz wlasnego nosa a co mowic bramki :wink:
Soxx
Po alkoholu gra staje sie bardzo haotyczna laugh.gif i na poważnie to raczej nic zagrac nie mozna :roll: A co do ganji to zależy...jeżeli ktos pali cały czas to napewno woli zapaliić przed meczem...tak jak moji kumple.Jednak ja juz nie pale bardzo długo i raczej żaden buszek by mi dobrze nie słuzył przed meczem :wink:
_fucio_
Marycha rządzi, bo spaleniu dwóch butki od razu nabieram kocich ruchów, zajebiście wtedy meczyk wygląda... blink.gif biggrin.gif blink.gif
snake
QUOTE(REGULAMIN @ Apr 25 2006, 12:53:34) [snapback]64350[/snapback]

15. Wypowiedzi publikowane przez Użytkowników na Forum nie mogą:
* wzywać do popełnienia przestępstw, być sprzeczne z zasadami współżycia społecznego, wzywać do nienawiści rasowej, wyznaniowej czy etnicznej, ani propagować przemocy,
* namawiania, propagowania, zachęcania do brania wszelakich używek,
* zawierać treści obscenicznych i obraźliwych, naruszać zasad Netykiety,
* naruszać praw autorskich, znaków towarowych lub innych praw podmiotowych jakichkolwiek osób trzecich ani zachęcać do zakupu lub korzystania z nielegalnego oprogramowania,
* zawierać wirusów ani jakichkolwiek innych rozwiązań destrukcyjnych,

_fucio_ +10% za odświeżenie tematu z przed roku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.