Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 Liga Kolejki 11-14
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
Giuly
Opisy, bramki i relacje z meczów smile.gif

Rivaldinho(Polska) - Giuly(Walia) 0-5

Mecz wyrównany ale tylko w pierwszej połowie. W drugiej części strzeliłem 3 gole pod rząd (2 rajdy Bellamy'ego od własnego pola karnego wink.gif + główka Davisa) i już było po zabawie smile.gif Pod koniec zdobyłem jeszcze dwa gole (ładne lekki lob nad bramkarzem i spokojnie wykorzystane sam na sam) oraz miałem jeszcze kilka sytuacji, lecz nic więcej nie wpadło. W ostatnie minucie Rivaldinho zmarnował jeszcze 100% sytuacje.

sheva7(Urugwaj) - Giuly(Walia) 6-3
Wyrównany mecz nawet z moją lekką przewagą, niestety sheva7 wykorzystywał moje bezsensowne wychodzenie bramkarzem w wielu sytuacjach i stąd wynik nie jest inny.
IPB Image

Giuly(Walia) - pmcsp(Chorwacja) 2-0
Kolejny wyrównany mecz z minimalną przewagą pmcsp. Jednak to ja potrafiłem w drugiej połowie wykorzystać dwie dobre okazje pod rząd i utrzymać wynik.
IPB Image
Rivaldinho
Rivaldinho(Polska) 1:1 macho_21(Japonia)

Na pierwszy rzut oka widać było spadek formy macho_21 w stosunku do poprzedniego sezonu w którym jeszcze jako 3cio ligowiec uległem 1:3 oraz 2:3.Polska grała w meczu pierwsze skrzypce przez praktycznie cały mecz, kilka ataków pozycyjnych ze strony Japonii któa oddała niewiele strzałów na bramkę, cieszyli się tylko po golu Nakamury, wcześniej do siatki trafił Żurawski.Wiele niewykorzystanych rajdów R.Grzelaka z których chociaż jeden mógł się zakończyć bramką.Siódmy remis, pozdrawiam.

A no i oficjalnie proszę rywali o nie naciskanie ESC odrazu po ostatnim gwizdku, przydało by się eleganckiego screena zrobić ze statystyk.

snok3r(Grecja)2:2 Rivaldinho(Polska)

Na początku mecz po żółtej kartce wyłapał Żurawski z Lewandowskim, polacy delikatnie przewazali lecz to snok3r zdobywa bramke.Wyrównuje R.Grzelak, pózniej Grecja na 2:1...na boisku pojawił się Franek, ładna akcja przy linii bocznej , dokładna dorzutka na główkę dla G.Rasiaka ktory ratuje remis.
Pozdro.
kusik
kusik 3:1 ArekŁDZ

Gdyby nie czerwień w 14 minucie Arka, mecz moglby sie potoczyc zupelnie inaczej. Nie wiem czy dzieki tej kartce, ale byl to moj dotychczas najlepszy mecz w sezonie co napisalem na pocieche Arkowi po meczu ;p

machel 3:5 kusik

Rozochocony po meczu z Arkiem, postanowilem zagrac z aktualnym wiceliderem. Wszystko w sumie wygladalo tak jak powinno machel prowadzil ze mna juz 2:0. Wtedy w moich Murzynkach cos sie obudzilo. Kanu raz, Kanu dwa, Martins raz, Martins dwa i nagle zrobilo sie 2:4 dla Nigerii ;] machel zaczal wrzucac w pole karne liczac na wygrana glowke lecz nie musial nic wygrywac bo Yobo sam se wbil i zrobilo sie 3:4. Na szczescie nie zawodny Martins wbil na 3:5 w ostatniej minucie zaliczajac klasycznego hattricka smile.gif. Dla takich meczow warto grac
ArekŁDZ
ArekŁDZ (Szwajcaria) 0 - 3 (Urugwaj) Sheva7

Moze i zasłużona moja porażka,ale napewno nie tak wysoka dry.gif
W strzałach 11-7 dla mnie.Czasami Szwajcaria potrafi tak wku*wic ze szok.
Eh... sad.gif

Co do meczu z Kusikiem to zaczeło sie obiecująco (słupek juz na początku),niestety przyszła ta 14minuta Kusik wychodzi sam na sam ,mnie ponosza nerwy i wciskam circle.gif faulujac na 19 metrze.Co prawda strzeliłem bramke na 1:0 jednak w miare upływu czasu Szwajcarzy coraz bardziej zmęczeni poddali sie ,momentami w obronie byli zupełnie bezradni...
Martini18
MartiniTSW(Finlandia) 2:1 machel(Turcja)

Bardzo dobry mecz toczony w szybkim tempie. Gole dla Finlandii zdobyli Forsell i Shevky Kuq (czy jakos tak)biggrin.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MartiniTSW 2:0 Bart

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MartiniTSW 5:0 Giuly

Ogolnie przewaga z mojej strony, Giuly groznie kontrowal ale nieskutecznie. Fini pokazali sie z dobrej strony jak chodzi o skutecznosc square.gif laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.