Niedawno rozpocząłem swoją kariere on-line. Po kliku meczach w poczekalni friendly rozegrałem ok 40 spotkań w rankingu. Niedawno grałem z jakimś Hiszpanem. Patrze że wybiera Atletico Madryt ,myśle kurde jakis kozak. Ja wybrałem Arsenal . I kiedy mecz sie zaczął przeżyłem szok patrze a u typa : Cech w bramce , Van der Vaart , Pirlo chasaja sobie z Torresem w polu ,a bramke mi strzelił Owen...Czy ja tez moge przerzucic swoja drużyne z ML do gry on-line???
Rivaldinho
Jan 27 2007, 16:18
Przy wybieraniu opcji Master League zaznaczasz !Play Network! i możesz tylko zacząć sezon z Master League Deafault Players(Castello, Minanda)-gdy masz już save z takimi ustawieniami i silną ekipą - przy wyborze druzyny wchodzisz na sam dol do ramki z literka M i wgrywasz swój save ML .Btw są specjalne turneje gdzie tylko mozesz grac druzynami z Master League, fajna zabawa i poważniejsi gracze .Pozdro
pearljammer
Feb 1 2007, 21:10
jesli zagrales z tym kims w normalnym meczu i mial druzyne z ML to zwykly oszust, wyedytowal sobie database i tyle...bo tylko w specjalnych zawodach mozna taka ekipa grac...