Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kompilacja By Kemocik
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ogólnie o grze
kemocik
Witam, postanowiłem połączyć wszystkie moje ładniejsze brameczki zdobyte od czasu stworzenia pierwszej kompilacji i możecie obejrzeć najpiękniejsze bramki online w Polsce ;PP.
Popełniłem mały błędzik smile.gif - jedna bramka się powtarza, dlatego nie pyskujcie na ten temat ;p
Mam nadzieję, że to nie za bardzo skomplikowane ;D

KOMPILACJA by kemocik x264.avi (czas: 6 minut; rozmiar: 21,8MB)

MIRROR 1: http://www.sendspace.com/file/nfwmog

MIRROR 2: http://rapidshare.de/files/25390489/KOMPIL...k_x264.avi.html
vego21
Brameczki fajne smile.gif
Jakość filmu do dupy sad.gif
Kursor sad.gif
Muzyka....nie przepadam za szarpi-drutami tongue.gif

Ogólnie kompilka miła dla oka
kemocik
Jeśli chodzi o jakość - mam na dysku wersję 100MB w rozdzielczości 640*480 i niezłej jakości, ale wątpię, czy ktokolwiek by takiego kolosa ściągnął wink.gif. Postawiłem na "dobrą widoczność" przy dość małym pliku (w porównaniu do jego długości) ;]
Kursora we Frapsie przy niektórych bramkach nie wyłączyłem, a zorientowałem się dopiero po usunięciu plików REC smile.gif
Dzięki za ocenę - ważne, że bramki się podobały wink.gif
kostek
Kompila ładna... 80% bramek bardzo fajnych... Szczególnie te Twoje rowerki, nozyce... wink.gif pzdr
vego21
Kemocik ja bym ściągnął nawet jeśli zajmowała by i 300 mega tongue.gif
Rivaldinho
Bardzo przyjemna dla oka kompilacja, oto co wychwyciłem:

+
-bramki
-kamera
-wstawki z przestrzałami

-
-muzyka

Neutralną uwagę zostawiam w sprawie jakości , bo wcale nie jest tragiczna- można było wszystko uchwycić.Ogolnie kompilacja wypuszczona kilka dni po kompLikacji justyna, którą i tak przeskoczyłeś o kilka lat świetlnych.Moja ocena:
8/10
Pozdrawiam.
Raku
Kopilacja bardzo dobra smile.gif
Piękne bramki.
Rockowy podkład.
Jakoś jest znośna.
Duuużo tych bramek. cool.gif

9/10 ale bez znaczka jakości huh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.