Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spary - III liga
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Mecze towarzyskie
lazy_bum
snake (Groclin) - k0ff (Brugia)
Ah, co to byl za mecz. Az zaluje, ze to nie liga.
Mecz zaczal sie od... kiepskiego pingu... (-; .. i fatalnej formy gosci (wiekszosc strzalek skierowana ku dolowi :- ). Potem ataki gospodarzy i biegajacy jak dzika swinia Moskala robiacy mnostwo klopotow obroncom gosci. Gol dla gospodarzy byl nieunikniony i w koncu pilka wyladowala w siatce po dobitce. Druga polowa i katastrofa gosci - jeden z obroncow odeslany do szatni. Szybka zmiana ustawienia, kontra zlekcewazonego Oliveiry i jego gol na 1:1. Chwile potem znowu huraganowe ataki Groclinu zakonczone, po wielkim zamieszaniu w 16-stce, karnym i odeslaniem bramkarza gosci do szatni. Sytuacja wydaje sie beznadziejna. Brugia gra w dziewiatke, przegrywa 2:1, ataki gospodarzy nie slabna, a wrecz przeciwnie. Ostatnia akcja meczu. Oliveira, ponownie zlekcewazony przez obroncow, przemyka skrzydlem dosrodkowuje i niezawodny w takich sytuacjach Gert Drewno Verhejen doprowadza do cudu nad ... (wstawic sobie nazwe rzeki przeplywajacej przez Grodzisk) i ustala wynik na 2:2. Sedzia pozwala tylko na pierwsze podanie ze srodka boiska.
Wynik 2:2.
gringo
Gringo (Amica) vs Kubek (Szahtar) 2:1 i 1:0
Pierwszy Mecz rozegrany w swietnych warunkach, obie druzyny w pierwszej polowie graly dobry futbol, jednak to amika dwukrotnie pokonywala bramkarza szahtara. W 2 polowie amika miala jeszcze kilka sytuacji, mimo to szahtar zdolal uzyskac honorowego gola.

W drugim meczu pingi doskwieraly, jednak amika strzelila szybko gola, pozniej skupila sie tylko na kontrach, szahtar groznie atakowal, ale nie potrafili sobie poradzic z obrona polakow. 2 swietne mecze... Thx Kubek

Gringo (Amica) vs Korzen (Legia) 1:0
Mecz ciekawy-wyrownany, poprostu akcja za akcje, jednak to amika sworzyla tą jedna akcje wiecej, co zadecydowalo o jej triumfie. biggrin.gif Thx za spara korzym.

Gringo (Amica) vs Snake (Groclin) 3:3 ; 0:1 i 2:0
Trzy swietne mecze, ze snakiem naprawde gra sie swietne mecze. Pierwszy mecz rozegrany w najlepszych warunkach, i bramka za bramke, swietne widowisko. Dwa kolejne juz troche slabsze, jednak nie zabraklo w nich emocji biggrin.gif Minimalnie, stosunkiem 1 bramki to ja okazalem sie lepszy w trzy meczu biggrin.gif i z tego bardzo sie ciesze... biggrin.gif thx Snake,,, szkoda ze w lidze bylo 0:0 ... Thx za qlowe meczyki...
snake
snake (Groclin) - k0ff (Brugia)
Ah, co to byl za mecz. Az zaluje, ze to nie liga.
Wynik 2:2.

ze snakiem naprawde gra sie swietne mecze.

Kurde musze się przyznać że dopiero teraz to zauważyłem. Ale dzięki! Nie wiedziałem że tak fajnie sie ze mną gra biggrin.gif POZDRO !
lazy_bum
Muszę panowie przyznać, że dopiero fajnie się to czyta teraz. Sam o tym zupełnie zapomniałem. (-:
Aż się łezka w oku kręci od ,Gerta Drewno Verhejena'. :-D
korzen
hehe gringo nazwał mnie korzymem.....hehe ale kiedy to było wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.