Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z patchem
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Gadzisko
Witam.

Mam mały problem z patchem PES 4 PC Ultimate patch. Po instalacji wszystko działa ok, jest tylko jedno ale... Nie wyświetla mi się radar, a to lekko mnie drażni, bo nie można np. zerknąć czy ktoś nie jest przypadkiem na spalonym. Może ktoś ma jakąś radę??
Radarek
A ustawiles w opcjach zeby radar ci sie wyswietlal? Podczas gry wciskasz start i tam szukaj opcji odpowiedzialnej za wyswietlanie radaru.
Gadzisko
Mam ustawione wyświetlanie radaru. Niezależnie czy TOP czy BOTTOM radaru po prostu nie widać. sad.gif(
bejar
Co do tego patcha ja mam problem z Master lig.
Nie chce wogòle mi sie właczac master lig...dlaczego?! sad.gif
Adanio
nalepiej bedzie jak sobie sciagniecie patcha obsession i wszystkie poprawki do niego smile.gif wedlug mnie nie ma teraz lepszego patcha niz obsession biggrin.gif pozdro
Viperdiesel
A co do patcha Obssesion to masz tu link do niego (chyba jedyny działający biggrin.gif ) a resztę sobie pościągasz jeśli troszkę poszukasz na forum...
mientkivv
Viperdiesel dzieki szukalem tego dzialajacego patcha juz sie mialem zwijac a tu prosze
(oby tylko sie nie rozmyslil i nie wywalil mi bledu jak to zwykle bywa...) blink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.