Jason Bourne
Aug 30 2012, 14:27

Piszemy o wszystkim i o niczym - Hyde Park

Problemy z kompem trochę większę niż myślałem, płyta główna (odsyłam na gwarancje,(ile to potrwa 2tyg? 3tyg? nie wiem,trzeba czekać ))
Mam nadzieje, że Ci którzy mają mecze ze mną w pierwszych kolejkach będą cierpliwe czekać aż będę gotów grać. Nadrobie wszystko jak najszybciej się to da. Wiadomość dla Adminów, Medatorów myśle, że to zrozumiecie i nie polecą bezsensowne WO.
Z poważeniem waski90
zibii75
Sep 3 2012, 22:45
W szablonie prezentacji wyników brak kodów z 2 ligi.
niCejOke
Sep 4 2012, 10:23
istnieje możliwość że Waski zeby za bardzo nie przedłużał wszystkiego może zagrać mecze u mnie. mieszkamy blisko siebie i dałbym mu taka możliwość jeżeli oczywiśćci administracja wyrazi zgodę
Tobinho
Sep 4 2012, 21:23
ciekawe rozwiazanie:D:P jednak zawsze nachodzi pytanie:D A czy to nie grał NiCejOke za Wąskiego:D:P:D
hehe
CYTAT(niCejOke @ Sep 4 2012, 11:23)

istnieje możliwość że Waski zeby za bardzo nie przedłużał wszystkiego może zagrać mecze u mnie. mieszkamy blisko siebie i dałbym mu taka możliwość jeżeli oczywiśćci administracja wyrazi zgodę

Wporzo, jeśli tylko chcecie, nic nie stoi na przeszkodzie.
no to dzieki, ustalimy jakis termin i bedziemy dzialac
Grigorian
Sep 5 2012, 14:59
Wąski to pisz do mnie w takim razie jak będziesz to zagramy
Tobinho
Sep 5 2012, 21:27
Witam Stuart sie nie odzywa. Wie ktoś co z nim sie dzieje??
chelsonik
Sep 5 2012, 21:30
Jest chory, nie ma opcji narazie, aby wszedł i zagrał jakikolwiek mecz. Wszystko napewno nadrobi jak wyzdrowieje

Mamy 5 meczy do rozegrania w I tygodniu, a ja mogę zagrać tylko 2

Stuart - chory, Waski - rozwalony komp, Adonim - wogóle się nie odzywa.
Tomek93
Sep 6 2012, 08:18
Miałbym szanse na rozgrywanie meczy z wyprzedzeniem? Bo niedługo studia mi się zaczynają, będę poza domem, pewnie też czasu nie będzie. Sami wiecie o co chodzi

Miło by było jakby opiekunowie pozwolili mi na takie rozwiązanie
zibii75
Sep 11 2012, 19:50
Może Panowie uaktualnijcie kody z logami bo są nieaktualne, jest Braga a ma być SportingBraga to samo dotyczy Celticu i nie wiem czego jeszcze.
Trochę robi nam to pod górkę.
nie lepiej tak
wejsc w tabele ligowa kliknac na danego uzytkownika z ktorym gralismy
wyswietli sie jego karta wraz z herbem druzyny

prawy przycisk myszki i dalej wiadomo
Kubbas.
Sep 11 2012, 22:40
Ze stuartem to co się dzieje? Bo mam mecz z nim w lidze i w pucharze i ani widu ani słuchu
Kubbas.
Sep 11 2012, 22:45
Aaa...
Zapowiadaliśmy, że jeśli Stuart i Wąski nie odezwą się do niedzieli zostaną wydaleni z ligi. Wąski rozegrał jedno spotkanie i poinformował nas, że niedługo będzie już w pełni dostępny. Niestety Stuart nie dał znaku życia, więc jego miejsce zajmuje gracz cichy21. Niedługo na stronie oraz forum pojawią się poprawione terminarze.
sylwek12b
Sep 21 2012, 10:33
Co sie dzieje z Goofym? pisze do niego o mecz a on nic nie odpowiada
sylwek12b
Sep 24 2012, 17:21
Miałbym pewną prośbe. WYjezdzam na uczelnie 29 wrzesnia, a prawdopodobnie przez tydzien bd pozbawiony internetu i nie bd mogl grac. W moim imieniu brat bedzie wystawial listy transferowe (chyba ze bd mial dostep do neta - wiec nie bedzie musial). Chciałbym jak najszybciej rozegrac mecze w lidze i pucharze z osobami z ktorymi jeszcze ich nie rozegrałem, sa to: Domino i Goofy(liga) oraz Łukasz44 i Edi(puchar). Prosze odpiszcie do mnie na gg, zagramy mecz i bedzie po klopocie, pozdrawiam i miłej gry życze:D
Wiecie może co się dzieje z Domino? W ogóle nie odpisuje na GG. Nie widać go, nie rozgrywa meczów etc.
Domino
Sep 26 2012, 18:55
Witam wszystkich.Z osobistych powodów jestem zmuszony do rezygnacji z ligi. Sorki
Kubbas.
Sep 26 2012, 21:52
Nic sie nie stało ! Zagrasz jeszcze kiedyś?
----
...
Domino
Sep 27 2012, 08:31
Kiedys napewno tak
Kubbas.
Sep 27 2012, 16:26
Widzę nie skumałeś sarkazmu.
chelsonik
Sep 27 2012, 21:21
hahahaha ;x
przemosekk
Sep 28 2012, 15:11
Chciałbym dowiedziec się czy wobec tego iż gracz Domino odszedł z ligi będzie anulowana czerwona kartka, którą otrzymał Popov w meczu PSG - Dynamo Kijów?
lukasz44
Sep 28 2012, 15:14
Nie. Kartki zostają, jedynie strzelcy zostaną usunięci...
przemosekk
Sep 28 2012, 15:16
Aha. Dziękuję za informację.
Tobinho
Sep 29 2012, 17:00
Witam wszystkich tutaj informacje ze strony Grigoriana.
Jest teraz na studiach i poprosil mnie o przekazanie informacji, ze mecze nierozegrane z 4 kolejki zagra w poniedzialek lub we wtorek. Pozdrawiam całą ekipę Issonine:)
Galaktyczny
Sep 30 2012, 08:09
Rezygnuje z MLO. Jutro wylatuje do Anglii pracować.
Przepraszam ,że tak wyszło.
Pozdro i dzięki za dobrą zabawę.
Tobinho
Sep 30 2012, 11:24
To moze Barthinio moglby zagrac za ktoregos z Domino i Galaktycznego??
zibii75
Sep 30 2012, 11:40
Ja jestem za tym, aby zagrał milerinho, oczywiście, jeśli jest możliwość zastępstw.
Kubbas.
Sep 30 2012, 14:30
Mam problemy ostatnio z prędkością neta i PES mi przez to laguje, nie mogę rozgrywać meczy jak na razie.
Jason Bourne
Sep 30 2012, 14:41
Ani jeden ani drugi. Obaj Panowie nie wykorzystali swoich szans. Będzie mniej meczów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.