Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FIFA 11 - zapisy do ligi.
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Orange_91
Startujemy z zapisami do ligi FIFA11. Liga przeznaczona jest dla graczy PCtowych i grać będziemy przez gameranger (więcej informacji tutaj ) Wymagane jest posiadanie najnowszego patcha 1.01 oraz zaktualizowanych składów po okienku zimowym. Zapisy będą prowadzone do końca czerwca, bądź do momentu zgłoszenia się odpowiedniej liczby graczy, tj. przynajmniej 10. Jeśli nie zgłosi się minimalna wymagana liczba graczy, liga nie wystartuje. Start ligi jest przewidziany na początek lipca. Więcej informacji wkrótce.

Chętnych proszę o zgłoszenie w formacie:

Nick: Orange_91
GG: 9270871
Mail: [email protected]

Jeśli ktoś ma kłopot z rejestracją na forum proszę pisać do mnie na gg.

Lista graczy:

1. Orange_91
2. similo14
3. PiotrArci
4. acm2108
5. K&G
6. Carnage
7. Ante
8. reyty
9. greenway
10. sebinho
similo14
similo14
6794732
[email protected]
PiotrArci
nick PiotrArci
11470396
[email protected]
acm2108
Nick: acm2108
GG: 7902225
Ice-Man2706
Niestety z powodu wyjazdu na wakacje muszę się wycofać a nie chce blokować miejsca !

Gorąco przepraszam, Ice-Man2706
Carnage
Nick: Carnage
GG: 8454397
ante
Nick: Ante
GG: 12770813
reyty
reyty
6896214
[email protected]
greenway
Nick: greenway
GG: 9837692
sebinho1
sebinho
12140632
[email protected]
K&G
Jako że jeszcze nie ruszyło to:

Nick: Kill&Grill
GG: 3907396
Orange_91
Bardzo przepraszam państwa za to opóźnienie, ale w ostatnim czasie nie miałem czasu na organizację. Nie wiem czy z ligi jeszcze coś wypali, ale na początek chciałbym zorganizować mały turniej, który też miałby sprawdzić waszą solidność jeśli chodzi o rozgrywanie meczy. Osoby, które chcą wziąć udział w turnieju proszę o ponowne wpisanie się w tym temacie z potwierdzeniem chęci uczestnictwa. Jeszcze raz przepraszam za to, że przez dłuższy czas nic nie pisałem i proszę o w miarę szybkie określenie się. Istnieje jeszcze możliwość dopisania się do listy.
ante
Nick: Ante
GG: 12770813

Potwierdzam chęć uczestnictwa.Lecz mam też prośbę aby ważniejsze informacje były wysyłane na GG.
K&G
CYTAT(Orange_91 @ Jul 22 2011, 16:58) *
Bardzo przepraszam państwa za to opóźnienie, ale w ostatnim czasie nie miałem czasu na organizację. Nie wiem czy z ligi jeszcze coś wypali, ale na początek chciałbym zorganizować mały turniej, który też miałby sprawdzić waszą solidność jeśli chodzi o rozgrywanie meczy. Osoby, które chcą wziąć udział w turnieju proszę o ponowne wpisanie się w tym temacie z potwierdzeniem chęci uczestnictwa. Jeszcze raz przepraszam za to, że przez dłuższy czas nic nie pisałem i proszę o w miarę szybkie określenie się. Istnieje jeszcze możliwość dopisania się do listy.

to mnie dopisz ;d jeden post nad Twoim -> moje zgłoszenie
Orange_91
Temat z propozycjami drużyn: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=19517
greenway
Potwierdzam uczestnictwo w dalszym ciągu.
PiotrArci
nie wiem co z moim udziałem w tej lidze ponieważ jadę do szpitala nie wiem na jak długo...
Orange_91
Chyba jednak nie wypali ten puchar... Musi być przynajmniej te 8 osób, żeby były 2 grupy 4 osobowe.

Przypominam, że można się dopisać do pucharu. Jeśli ktoś nie masz konta na forum a ma problemy z logowaniem po rejestracji to może do mnie napisać a ja to konto aktywuję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.