Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Krótka odpowiedź
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
wcrew
Nie zamierzam rozmawiać z Tobą prywatnie, chociażby dlatego że odpowiedziałeś na mojego posta po czym temat zamknąłeś, nie dając mi możliwości odpowiedzi na forum ogólnym.

Przede wszystkim pesland jest tylko ligą a nie serwisem o pesie. Nie jesteśmy dla Was konkurencją i nigdy nie będziemy. Jednak będę się trzymał mojej tezy, że jako liga pes6 a nie cały serwis, kopiujecie to co jest u nas, nie interesuje mnie to czy wymyśliłeś to Ty czy inne osoby i w przeciwieństwie do Ciebie będę bronił "swoich" ludzi i ich pomysłów jeśli tylko będą nowatorskie.

PS. Ja i My piszę się z małych liter.
JustMe1987
CYTAT(JustMe1987 @ May 15 2011, 21:13) *
...Wiadomo ze pomysl jest zaczerpniety z pesland i wcale od tego nie uciekam..

Nie rozumiem w czym rzecz? Wspomnialem skad zaczerpnalem idee czyz nie? Zrobiliscie to pierwsi na skale rozgrywek ligowych. Zgoda. Powielam forme bo uwazam ja za sprawdzona i przedstawilem ja w sposob w jaki chcialem i bylem w stanie. Pozostale pomysly ktore sie pojawily nie sa wynikiem przegladania strony pesland tylko wyplynely spontanicznie ode mnie i uczestnikow tej ligi.
Nikt nie ma zamiaru zmieniac formy badz zaprzestawac wprowadzania czegokolwiek w lidze pod patronem issonline tylko dlatego ze na pesland tez istnieje cos podobnego. Jestem wdzieczny za jakies ogolne wskazowki ktore otrzymalem od Twojego redakcyjnego kolegi. Podziekowalem mu i na tym koniec.

Wracajac jeszcze do nieprzyjemnego nawiazania do ligi issonline w podsumowaniu z pesland: Ubieranie tego co zostalo napisane w definicje satyry czy innego rodzaju dowcipu niestety nie przejdzie. Poczulem sie obrazony tamtymi slowami i pewnie nie tylko ja. Mimo to nie rozpetalem zadnej klotni. Nie sporzadzilem tez riposty bo nie mam zamiaru sie znizac do poziomu tak niesmacznych slownych prowokacji.

Jestem zdania ze obie strony tej dyskusji powinny przejsc nad tym co zaszlo do porzadku dziennego i zamknac temat ktory wydaje mi sie zreszta wyczerpany.
lukasz44
CYTAT(wcrew @ May 28 2011, 00:07) *
Nie zamierzam rozmawiać z Tobą prywatnie, chociażby dlatego że odpowiedziałeś na mojego posta po czym temat zamknąłeś, nie dając mi możliwości odpowiedzi na forum ogólnym.

Przede wszystkim pesland jest tylko ligą a nie serwisem o pesie. Nie jesteśmy dla Was konkurencją i nigdy nie będziemy. Jednak będę się trzymał mojej tezy, że jako liga pes6 a nie cały serwis, kopiujecie to co jest u nas, nie interesuje mnie to czy wymyśliłeś to Ty czy inne osoby i w przeciwieństwie do Ciebie będę bronił "swoich" ludzi i ich pomysłów jeśli tylko będą nowatorskie.

PS. Ja i My piszę się z małych liter.

Nie chcesz rozmawiać prywatnie bo według mnie chcesz\chcecie się pokazać przed szerszą publiką i jakoś wybrnąć z tego że to Wy pierwsi nas obraziliście i zaczęliście tą wymianę słowną.

Jedna krótka rada - Zamykasz stronę ISS a włączasz Pesland i siedż tam nie tutaj. Myślę że Byłbyś w stanie zrobić tam więcej pożytku z tym czasem który spędzasz tu na tych wypocinach...

Chyba że naprawdę tak bardzo Wam\Ci przeszkadza że u nas panuje fajny klimat ligowy i każdy kto tu grał to potwierdzi a u was jest tylko obecnie tylko sucha wstawka i zapominanie o meczach...

Oczywiście że kopiujemy wszystko od Was:
Skrypt ligowy, szablony wyników, regulamin, użytkownicy, klasyfikacje strzelców, turnieje, itp. itd.

Tylko że to nie jest prawdą i Sam o tym doskonale wiesz, ale próbujesz na siłę udowodnić że to Pesland jest tym naj naj.

Oczywiście że bronię swoich ludzi, tylko że JustMe sam potrafi odpowiedzieć (co widać poniżej) i nie muszę go bronić na siłę, tak jak Ty Emiliana, który nas obraził,
piszesz że użył satyry ok.
Ale ja również znam go trochę i uważam że te słowa nie miały tylko sensu satyrycznego o czym Ty też doskonale wiesz.

Pozdrawiam. wink.gif

EDIT:
Widze kolejny tekścik pokazujący Waszą klasę pojawił się na stronie :

emilian 2011-05-28 12:58
Ciekawe co na to ISS? Zapewne za chwilę będą nowości..

Kolejny raz ta sama osoba zaczyna i po raz kolejny stań w jego obronie, bo sam potrafi tylko prowokować.
Znowu pokazujecie jak bardzo wadzi Wam nasza liga i sami zaczynacie jakąś mini-wojne...
wcrew
CYTAT(JustMe1987 @ May 28 2011, 00:52) *
Nie rozumiem w czym rzecz? Wspomnialem skad zaczerpnalem idee czyz nie? Zrobiliscie to pierwsi na skale rozgrywek ligowych. Zgoda. Powielam forme bo uwazam ja za sprawdzona i przedstawilem ja w sposob w jaki chcialem i bylem w stanie.

Ooops, jakoś to przeoczyłem. Powtórzę, moja reakcja jest spowodowana trzema Waszymi nowymi pomysłami, które są od dawna w naszej lidze i nie jest skierowana bezpośrednio do Ciebie. Jeśli czujesz się urażony to w swoim imieniu przepraszam.

BTW. O takie odpowiedzi mi chodziło, konkretnie i na temat

CYTAT([b]lukasz44[/b])
Nie chcesz rozmawiać prywatnie bo według mnie chcesz\chcecie się pokazać przed szerszą publiką i jakoś wybrnąć z tego że to Wy pierwsi nas obraziliście i zaczęliście tą wymianę słowną.

Nie chcę bo nie zamyka się tematu nie pozwalając stronie przeciwnej na wypowiedź. Tu mogę ja się poczuć urażony bo zachowanie takie można porównać do zamknięcia drzwi przed samym nosem.

CYTAT([b]lukasz44[/b])
Jedna krótka rada - Zamykasz stronę ISS a włączasz Pesland i siedż tam nie tutaj. Myślę że Byłbyś w stanie zrobić tam więcej pożytku z tym czasem który spędzasz tu na tych wypocinach...

Z całym szacunkiem, nie jesteś dla mnie autorytetem aby się Ciebie radzić lub pobierać wskazówki co mam robić.

CYTAT([b]lukasz44[/b])
Chyba że naprawdę tak bardzo Wam\Ci przeszkadza że u nas panuje fajny klimat ligowy i każdy kto tu grał to potwierdzi a u was jest tylko obecnie tylko sucha wstawka i zapominanie o meczach...

Nie gram Waszej lidze i nie znam klimatu.

Napisałeś, że temat założyłem po to aby zwiększyć oglądalność naszej ligi (znów coś niewygodnego jest usunięte)

Czy Ty czytasz co ja do Ciebie piszę? Czytasz w mojej głowie? Czy próbujesz się komuś popisać? Pewnie po głębszej analizie albo zwróceniu uwagi kogoś z góry, usunąłeś tą linijkę. Odpowiedź na ten zarzut masz chyba w drugim moim poście w poprzednim temacie.

CYTAT([b]lukasz44[/b])

Kolejny raz ta sama osoba zaczyna i po raz kolejny stań w jego obronie, bo sam potrafi tylko prowokować.
Znowu pokazujecie jak bardzo wadzi Wam nasza liga i sami zaczynacie jakąś mini-wojne...

Owszem, zachował się niepoprawnie

Proszę przestań odwracać kota ogonem, dlaczego nie piszesz na temat? tylko jak Wy nam przeszkadzacie, jak my chcemy dzięki Wam podnosić oglądalność, jak my Wam zazdrościmy atmosfery itd...

Piszę o ISS to co myślę a Ty mi wyskakujesz z jakimiś tekstami o zazdrości, dorośnij człowieku. Powtórzę jeszcze raz, chorą ambicję odłóż na bok. Grasz człowieka ułożonego, przyjacielskiego ale jak ktoś nadepnie Ci na odcisk to pokazujesz rożki, oczywiście wszystko na priv aby publika nie zmieniła zdania.

Uważam, że dalsza dyskusja z Tobą jest zbędna, bo do samego tematu już nic nie wniesiesz.

Łukaszu, nie pozdrawiam, nie przepraszam i mam nadzieję, że masze drogi się nie zejdą.

Natomiast przepraszam resztę osób, które poczuły się urażone.

Miłego oglądania LM. Niech wygra lepszy.
lukasz44
CYTAT(wcrew @ May 28 2011, 19:51) *
Uważam, że dalsza dyskusja z Tobą jest zbędna, bo do samego tematu już nic nie wniesiesz.

Łukaszu, nie pozdrawiam, nie przepraszam i mam nadzieję, że masze drogi się nie zejdą.

Natomiast przepraszam resztę osób, które poczuły się urażone.

Miłego oglądania LM. Niech wygra lepszy.

Jaki tekst został usunięty ? ohmy.gif O czym Ty mówisz wogóle ? Osoby z góry ? WTF ? A ten tekst z chorą ambicją idealnie pasuje do tego co Wy robicie, gdy ktoś powie co myśli smile.gif

W sumie dobrze, ja już dawno mówiłem że ta dyskusja jest bez sensu, cieszę się że wreszcie to zrozumiałeś.

Nie oczekiwałem żadnych przeprosin ani ja ani nikt inny, po prostu nie obrażajcie już nas więcej, albo nie piszcie tekstów a'la ten ostatni a będzie ok

A co do mojej osoby, ja zawsze byłem i jestem w porządku do osób które mnie szanują i są wobec mnie uczciwe. A kolejna prowokacja z Twojej strony znów zostaje olana.
Uwierz że ja nie potrzebuję publiki do tego co robię, ale widać kolejny raz to Ty chcesz odwrócić kota ogonem.

Również liczę że więcej nie będę musiał oglądać takich żałosnych tekstów na Waszej stronie i prowadzić takich rozmów tutaj. Mam ważniejsze sprawy na głowie.

Temat zamykam. I pozdrawiam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.