Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\8 finału ISS Cup
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > ISS Cup - turniej międzysezonowy
lukasz44

Gramy mecz i rewanż. W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeżdzie nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.
Ustawienia meczowe takie jak w fazie grupowej.

Termin na rozegranie dwumeczu to 09.01.11.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać
TUTAJ
Bardzo ważny jest pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe
pkt6
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie
KLIK

POWODZENIA PANOWIE !!!
ufo19
Później też losowanie czy zwycięzca pary 1 z 2, 3 z 4 itd?
Tsu
1mecz

Tsu Tomek93

Wyrównane spotkanie w którym widać było duże zaangazowanie i chec na dobry wynik gości.Legionisci prezentowali troche mniej rowna forme w czego efekcie raz mieli swoje lepsze raz gorsze momenty-spotkanie konczy sie sprawiedliwym wynikiem.

Niekiedy trudny do zatrzymania napastnik zwlaszcza gdy sie rozpedzil.

2 mecz

Tomek93 Tsu

Wlasciwie identyczny scenariusz jak w pierwszym spotkaniu z tym ze legionosci okazali sie skuteczniejsza druzyna.

Dobre spotkanie Manu rozpedzal akcje podawal i strzelal.

dzieki za mecze
Ferat

1 mecz

Ferat Czubinho

Screeny:

Opis:
Obie drużyny zagrały Engelowy "futbol na tak" co odzwierciedla wynik:) Minimalne zwycięstwo przybyszów z Hiszpanii.

Zawodnik meczu:
Pozwolę sobie wytypować anty-bohaterów meczu, którymi zostają obydwie formacje defensywne, pozwalające przeciwnikom na niemal wszystko:D

2 mecz

Czubinho Ferat

Screeny:

Opis:
Mecz mógł mieć inny przebieg gdyby nie bezsensowna czerwona kartka dla golkipera gospodarzy pod koniec pierwszej połowy. Goście grając w przewadze, odrobili stratę z pierwszego meczu i awansowali do ćwierćfinału:)

Zawodnik meczu:
Myślę, że Hugo Rodallega strzelec trzech bramek dla gości..

Milerinho

Milerinho Ziewiec

Screeny:

Opis:

Bardzo szybki i zaciety mecz, wygrala ekipa skuteczniejsza.

Zawodnik meczu:

##############################################################################

Ziewiec Milerinho

Screeny:

[/URL]

Opis:

W tym spotkaniu sporo wychodzilo niemcom ktorzy nie dali szans szwajcarom na ich boisku.

Zawodnik meczu:

##############################################################################

Dzieki za mecze Ziewiec smile.gif
Edek
1 mecz

waldi198 Edek

Screeny:

Opis:

Wyrównany mecz w którym obie drużyny stworzyły po kilka stuprocentowych sytuacji. Niejednokrotnie piłka nie chciała wpadać do pustej bramki lub w sytuacji sam na sam, a gole padały w dziwnych okolicznościach. Ostatecznie bilans szczęścia wyniósł 3-3. Dzięki za grę.

Zawodnik meczu:

Rosenberg - Mallorca 3 razy wychodziła na prowadzenie, a on trzykrotnie wyrównywał.

2 mecz

Edek waldi198

Screeny:

Opis:

Niezły mecz dobrze dysponowanych piłkarzy Racingu. Stworzyli sobie więcej sytuacji do zdobycia gola, z czego cztery udało się wykorzystać. Dziękuję za grę.
Zawodnik meczu:

4 gole czterech najbardziej ofensywnych piłkarzy z Santander, cała drużyna zasługuje na pochwałę.

WKS
1 mecz

WKSRKS Bakel

Screeny:

Opis:

Dobry mecz , przeważała raz jedna drużyna raz druga. Dzięki za mecze w świetnej atmosferze ;]
Zawodnik meczu:

Jak się okazało strzelił najważniejsza bramke w dwumeczu .

lukasz44
1 mecz
lukasz44 Nalep

Screeny:

Opis:

Już w 7 minucie goście mogli się cieszyć, Giovinco przeprowadził indywidualną akcję prawym skrzydłem i mocnym strzałem nie dał szans golkiperowi gospodarzy. Póżniej trwał wielki napór Anglików, ale cuda w bramce wyprawiał Mirante, wyciągał piłki zmierzające do bramki w fantastycznym stylu. Pierwszy raz coś takiego widziałem. Z 5 sytuacji 100% z rzędu wybronionych i moi gracze załamali się. Parma zdobyła jeszcze 3 gole i skończyło się niesprawiedliwym (patrząc na gre obu zespołów)
wynikiem 1-4.

Zawodnik meczu:

Mirante- bramkarz gości z Włoch był po prostu NIESAMOWITY.

2 mecz
Nalep lukasz44

Screeny:

1 połowa -
Zigic x2 dla Birmingham
Marques, Dzemailli dla Parmy

Opis:
Pierwsza połowa to przewaga gości którzy jednak nadal pudłowali w doskonałych sytuacjach. Parma wykorzystała to co miała wykorzystać i skończyło się na 2-2 po pierwszej połowie. W przerwie miałem black screen stąd brak screenów. Przed drugą połową czułem że muszę coś zmienić, taktyka 4-2-4 zamienna z 6-1-3 dała wyśmienity efekt i Birmingham wygrało II odsłonę 7-0. Ogólny wynik meczu 2-9 a więc w kolejnej rundzie obejrzymy Anglików z Birmingham.

Dzięki za mecze.

Zawodnik meczu:

Derbyshire- zdobył 4 bramki, i zaliczył 2 asysty.
Bakel

Bakel WKSRKS

Screeny:

Opis:

Strzelcy goli:
Ulmer
Samobój
Vonlanthen
-
Kalu Uche
Vargas
Piatti
Nieto

Szybko objęte prowadzenie 2-0 uśpiło moją czujność, a WKSRKS rozkręcał się z każdą minutą. W drugiej połowie błyskawicznie doprowadził do stanu 2-2. Później świetne podanie w głębi pola, Vonlanthen przebiegłszy z piłką 40 metrów spokojnie strzela obok bezradnego golkipera. Moją "piłkę meczową" zmarnował Boghossian, który to nie trafił do siatki już po minięciu bramkarza. Zostałem skarcony parę minut później, gdy straciłem dwa gole i zwycięstwo.

Zawodnik meczu:
Albert Crusat - pomimo niewpisania się na listę strzelców to właśnie on najbardziej dał się we znaki obrońcom Salzburga

siwers99

siwers99 Ufo

Screeny:

strzelcy Malaga: Luque, Escribano
Opis:

Nie wiem co opisać przerwany mecz w 55 minucie na życzenie rywala. Po porażce w pierwszym meczu 8-3 najwidoczniej odeszła mu ochota na granie w 55 minucie . W pierwszym meczu wymówka slabe baterie w klawiaturze napisane po meczu ,a w drugim obrońcy nie reagują.

Zawodnik meczu:

Nabil Baha
Swietny zawodnik i lider w ataku.
ufo19

ufo siwers

Screeny:

Opis:

Zasłuzone zwyciestwo gosci. Momentami cala defensywa francuzow stala jak kolki, a Malaga robila w polu karnym co chciala.

Zawodnik meczu:

Elisseu. Strzelec 4 bramek.
snajper1929
snajper djadriano

Dobre formy pozwoliły rozmontować Anglików i przypieczętować pewny w sumie awans

MVP:
Cały zespół Catanii
dj_adriano

dj_adriano snajper

Screeny:

Opis:

ten mecz był rozgrywany jako pierwszy i do momentu przy stanie 1-1 mecz był wyrównany,a później kuriozalna bramka która wybiła mnie zupełnie z uderzenia i potem goście dorzucili jeszcze dwa trafienia i dobili juz nieco zniechęconych moich zawodników.. w rewanżu snajper zdominował całkowicie spotkanie, głownie w tak wysokim wyniku pomogły troche wysokie formy graczy catanii ,a zwłaszcza napastników ktorzy co by tu duzo mowić byli poza zasięgiem w tym spotkaniu,a moi obrońcy kompletnie nie wiedzieli co jest grane i nie wiem czy gdybym w obornie ustawil Usaina Bolta to pewnie na niewiele by się do zdało w biegowych pojedynkach z Giuseppe "Masakra" Mascarą, bądz też Gomezem..
tak więc zasłużony awans włochów którzy mam nadzieje zwyciężą w całym turnieju.. dzięki za mecz,pozdrawiam.. wink.gif

Zawodnik meczu:
jeździec z głową;p czyli Giuseppe "Masakra" Mascara..zdecydowanie najlepszy gracz dwumeczu..

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.