Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ML Aston Villa by Cristian
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Cristian
Witamy w MAGAZYNIE (Aston Villa)

Informacja
Zespół Aston Villi został zdegradowany do 2 ligi ze względu na aferę korupcyjną,Aston Villi został również odebrany udział w Lidze Mistrzów.Cristian w tym sezonie stawia sobie za główny cel awans do 1 ligi choć podkreśla,że będzie to bardzo trudne,bo w 2lidzie są znakomite kluby jak na przykład Manchester City.oraz kilkoma innymi trudnymi rywalami.

Informacja
Nawet zespół Aston Villi wzmocnił się nowym trener Cristianem,bo były trener Aston Villi odszedł z klubu.

[b]R;Witam w Aston Villi:)
C;Witam.
R;Jakim klubem jest dla pana aston Villa ?
C;Bardzo dobry który ma piękną historię,i potrafi zdobywać sukcesy!
R;Czy pan się cieszy ze będzie pan kierować własnie ten klub ?
C;Tak,bardzo się ciesze ze będę prowadził ten piękny klub jakim jest Aston Villa.
R;A jakie ma pan plany co do Aston Villi ? unsure.gif
C;Oczywiście awansować do 1 ligi i potem nawet zająć 1 albo 2 albo 3 miejsce w 1lidzie i awansować do Ligi Mistrzów! biggrin.gif
R;Aha,Bardzo dobre plany.
C;Dziękuje
R;Także życzę powodzenia w prowadzeniu Aston Villi,i jak najwięcej sukcesów! do widzenia. smile.gif
C;Dziękuje bardzo,Siema tongue.gif [b]
Cristian

Opis meczu
Wyniki
Cristian
proszę o komentowanie o ocenianie mojej karierki . tongue.gif
Graczyk
Aston Villa - Podbeskidzie biggrin.gif śmiesznie to wygląda. A tak na serio to ładnie się zapowiada. Wytrwałości życzę smile.gif Zapraszam do mnie
demiano7
Sorry ale według mnie totalna katastrofa... Najbardziej rozśmieszył mnie tekst: "... bo w 2lidzie są znakomite kluby jak na przykład Manchester City.oraz kilkoma innymi trudnymi rywalami. " biggrin.gif No ale cóż, powodzenia dalej wink.gif
Cristian
CYTAT(demiano7 @ Jul 24 2009, 01:55) *
Sorry ale według mnie totalna katastrofa... Najbardziej rozśmieszył mnie tekst: "... bo w 2lidzie są znakomite kluby jak na przykład Manchester City.oraz kilkoma innymi trudnymi rywalami. " biggrin.gif No ale cóż, powodzenia dalej wink.gif

dzięki za info jutro to poprawie i sorki tongue.gif

proszę o komentowanie i ocenianie mojej karierki biggrin.gif
Cristian
Dzisiaj o godzinie 9:00 odbył się trening Aston Villi!

Po porażce z Atletico Madryt,Cristian postanowił zrobić trening.

Cristian
Cristian

Aston Villa nie dostała dokumenty na grę w 1 lidzie!
co to znaczy:Ze Aston Villa nawet jak zajmnie 1 miejsce albo 2 nie będzie grała w 1 lidzie.
Komisja ligi nie przyznała Aston Villi dokumentów na grę w 1 lidzie!
Cristian

Prezes ligi.
R;Czemu Aston Villa nie dostała dokumentów na grę w 1 lidzie?
P;Bo dlatego ze zrobiła korupcję w Premier League.
R;No ale już dostała karę bo spadła do 2 ligi.
P;No tak już dostała,ale my chcemy żeby Aston Villa dostała gorszą karę to ją nauczy ze nie wolno robić zamieszania.
R;Aha,Ale jest szansa ze Aston Villa dostanie dokumenty do gry w 1lidzie?
P;Ja myślę ze nie ma szansy na dostanie dokumentów!
R;Dziękuje,do widzenia
P;dzięki,Nara
Cristian
Wywiad z trenerem Aston Villi Cristianem.

R;Witam trenerze,co pan na to zamieszanie z dokumentami?
C;Witam,No dla mnie to jest głupota,bo Aston Villa popełniła korupcje to wiem,i spadła za to do 2 ligi no i chyba to jest już kara.
R;No tak,ja tak samo myślę,Czy będzie pan walczyc o 1 ligę nadal?
C;Tak będziemy walczyc o 1 ligę aż do konca,na razie mamy pierwsze miejsce w lidzie i jest dobrze!
R;A nawet jak Aston Villa nie dostanie dokumentów no to czy pan będzie nadal kierować ten klub?
C;Myślę ze tak.
R;Dobrze,Także do widzenia i życzę powodzenia!
C;Dzięki i siema
Credt
CYTAT(Cristian @ Jul 24 2009, 11:32) *
Prezes ligi.
R;Czemu Aston Villa nie dostała dokumentów na grę w 1 lidzie?
P;Bo dlatego ze zrobiła korupcję w Premier League.
R;No ale już dostała karę bo spadła do 2 ligi.
P;No tak już dostała,ale my chcemy żeby Aston Villa dostała gorszą karę to ją nauczy ze nie wolno robić zamieszania.
R;Aha,Ale jest szansa ze Aston Villa dostanie dokumenty do gry w 1lidzie?
P;Ja myślę ze nie ma szansy na dostanie dokumentów!
R;Dziękuje,do widzenia
P;dzięki,Nara

Nie no, padłem!
Weź jeszcze raz przeczytaj ten swój wywiad i zobacz, jak bardzo się ośmieszyłeś. To jest profesjonalna rozmowa?!
1. "P;Bo dlatego ze zrobiła korupcję w Premier League." - Hahaha laugh.gif
2. "No ale", "No tak" - Widziałeś, żeby kiedyś w zamieszczonym w gazecie wywiadzie pojawiały się słowa "no"?
3. "my chcemy żeby Aston Villa dostała gorszą karę to ją nauczy ze nie wolno robić zamieszania." - To jeszcze paluszkiem pogrozić i starczy biggrin.gif
4. "nie dostała dokumentów na grę w 1 lidzie?", "dostanie dokumenty do gry w 1lidzie?" - Powtarzasz się. I co za "lidzie"?
5. "nie ma szansy na dostanie dokumentów!" - Może jeszcze "dostanięcie" dokumentów? tongue.gif Są zamienne słowa - "otrzymanie", "przyznanie" chociażby.
6. "dzięki,Nara", "Dzięki i siema" - wacko.gif
Nie wspominając o kompletnych brakach w dziedzinie interpunkcji i generalnej estetyki.

Coś ostatnio za dużo nowych "karier" napływa, a 90% za przykrym poziomie...
Cristian
CYTAT(Credt @ Jul 24 2009, 11:57) *
Nie no, padłem!
Weź jeszcze raz przeczytaj ten swój wywiad i zobacz, jak bardzo się ośmieszyłeś. To jest profesjonalna rozmowa?!
1. "P;Bo dlatego ze zrobiła korupcję w Premier League." - Hahaha laugh.gif
2. "No ale", "No tak" - Widziałeś, żeby kiedyś w zamieszczonym w gazecie wywiadzie pojawiały się słowa "no"?
3. "my chcemy żeby Aston Villa dostała gorszą karę to ją nauczy ze nie wolno robić zamieszania." - To jeszcze paluszkiem pogrozić i starczy biggrin.gif
4. "nie dostała dokumentów na grę w 1 lidzie?", "dostanie dokumenty do gry w 1lidzie?" - Powtarzasz się. I co za "lidzie"?
5. "nie ma szansy na dostanie dokumentów!" - Może jeszcze "dostanięcie" dokumentów? tongue.gif Są zamienne słowa - "otrzymanie", "przyznanie" chociażby.
6. "dzięki,Nara", "Dzięki i siema" - wacko.gif
Nie wspominając o kompletnych brakach w dziedzinie interpunkcji i generalnej estetyki.

Coś ostatnio za dużo nowych "karier" napływa, a 90% za przykrym poziomie...

ja chce prowadzić karierę luzem a nie tak np Dziękuje bardzo do widzenia do zobaczenia itp to jest stare ja chce zeby było na luz tongue.gif

A TAK Z CIEKAWOŚCI ''CZEMU NIE MASZ KARIERY ? tongue.gif JAK WIDZE TO NIE MASZ KARIERY A TYLKO PISZESZ ZE TO CI SIĘ NIE PODOBA I BLE BLE BLE ciekawe jak ty byś prowadził kariere ? biggrin.gif
Robcio
Jeżeli chcesz żeby kariera była porządna to nie może być właśnie takich zwrotów jak "siema" "nara" "no", takie zwroty w wywiadach nikomu się nie podobają aż nie chce się tego czytać. Jak coś napiszesz to przeczytaj to sobie najpierw i sprawdź czy są błędy, jak są to je popraw bo niektóre zdania nie mają nic wspólnego z poprawną polszczyzną i jest bardzo dużo niedociągnięć. I staraj się zamieniać wyrazy innymi podobnymi tak jak ci napisał Credt. Przyłóż się do tego bardziej, a nie rób tego na odwal, a wtedy będzie o wiele lepiej, bo jak już chcesz prowadzić kariere to staraj się żeby to jakoś wyglądało.
p3sman
CYTAT(Cristian @ Jul 24 2009, 12:05) *
ja chce prowadzić karierę luzem a nie tak np Dziękuje bardzo do widzenia do zobaczenia itp to jest stare ja chce zeby było na luz tongue.gif

A TAK Z CIEKAWOŚCI ''CZEMU NIE MASZ KARIERY ? tongue.gif JAK WIDZE TO NIE MASZ KARIERY A TYLKO PISZESZ ZE TO CI SIĘ NIE PODOBA I BLE BLE BLE ciekawe jak ty byś prowadził kariere ? biggrin.gif

haha człowieku laugh.gif

byk na byku , błąd na błędzie, budowanie zdania na poziomie przedszkolaka, a ty jeszcze wychodzisz do Credta z pretensją, że on nie prowadzi kariery i w takim razie nie ma prawa się wypowiadać laugh.gif

Poczytaj słownik ortograficzny, języka polskiego, nie przesypiaj lekcji z polskiego, dopiero potem zabieraj się za pisanie czegokolwiek.

Pozdro! Luz! laugh.gif

CYTAT
Po porażce z Atletico Madryt,Cristian postanowił zrobić trening.

No fakt! Przecież treningi robi się tylko wtedy, gdy drużynie nie idzie. W innych przypadkach są zbędne tongue.gif

I jeszcze ten Celtic Glascow! smile.gif
acm2108
Jestem w 111% pewien, że to Robi1908 laugh.gif laugh.gif Człowieku, daj już sobie spokój z tymi karierami... Aa i po co zakładasz kilka kont na forum?! blink.gif blink.gif
Robi1908
CYTAT(acm2108 @ Jul 24 2009, 12:48) *
Jestem w 111% pewien, że to Robi1908 laugh.gif laugh.gif Człowieku, daj już sobie spokój z tymi karierami... Aa i po co zakładasz kilka kont na forum?! blink.gif blink.gif

Nie,nie to nie ja,Ja nawet nie uwielbiam Aston Villi tongue.gif
Orange_91
Przestudiuj jakiś słownik języka polskiego i dopiero wróć z karierą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.