Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Podczas dołączania do gry ciagle "waiting" POMOCY!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
WARIATH1
Posiadam grę ściągniętą na PC, patch TheWolfFurryEvolutionOptionFile3_0_PES4_PC

mam firewalla ale admin przekierował mi jeden port więc powinno działać OK.

Po uruchomieniu pes4online wszysko wydaje się ok lecz gdy pròbuje się połączyć z kimś jako client lub gdy pròbuje host-ować grę po uruchomieniu wszystkiego pojawia się "waiting" i nie znika (nic więcej się nie dzieje. Jest tak u obu stron.

Prosze o jaknajszybszą pomoc lub sugestie co może być nie tak, bo naprawdę chciałbym sobie pograć po sieci a jak narazie nic z tego sad.gif
CRIS_89
masz pewnie ip wewnetrzne :wink: czyli nie mozesz grac z kims tylko z tymi co masz w sieci
Szeryf
Jakos to bardzo malo prawdopodobne, aby administrator przekierowal ci port w lanie. No chyba, ze tam wyjatkowy naiwniak siedzi. smile.gif
WARIATH1
Admin napisał mi tak:

"nie ma mozliwosc dostanie zewnetrznego ip bo dostawca sieci na to nie pozwala. natomiast moge ustawic Ci przekierowanie portu (na ktorym dziala np gra). wtedy Twoj komputer jest widoczny na swiecie normalnie jakby byl w internecie, wlasnie na tym jednym porcie. dostajesz wtedy adres ip zewnetrzny naszego routera sieciowego"

jak powiedział tak też zrobił mam już port przekierowany ale efekty są takie jak napisałem wyżej, wiecie czy cos mogę robić jeszcze źle i co powinienem zrobić?
Tomak
Ten dział poswięcony jest WE 2002, a nie PES 4 ...

Ot, taka drobna uwaga :wink:
WARIATH1
No w sumie racja, sorki, mògłby moderator przerzucić ten temat do odpowiedniego działu?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.