Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 02.02.2009 Zamykaja Serwery Pes6
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Problemy z grą online
Milerinho
Jak dla mnie do jest beznadziejna informacja.

Co na ten temat myślicie?
UnRA
Jeśli to jest prawda to na prawdę beznadziejna, szkoda bo dla mnie PES 6 jest najlepszy przez siec
Kamiloxx
Szczerze? Na pewno mniej ludzi będzie grać w PESa i mniej patchy będzie wychodzić ale mi to obojętne dużo gram w PESa ale w single player,multi gralem raz i mi sie nie podoba ;/ Więc mi to obojętne wink.gif
artysta germanista
O nie :/ to już przesądzone? Do dupy dopiero niedawno zacząłęm grac w 6 przez neta
psmaras
Lipa.... trzeba chyba pospamowac skrzynke Konami tongue.gif
Nie wiem w co ja teraz bede gral bo pes09 sie nie nadaje do gry online :]
empek
Ostatnio nie gram na necie więc mi to nie przeskadza.. Ale jak sie gralo na wakacje mecze z żabolami to fajnie wspomnienia jak mecz się kończył wynikim 6;7 Albo z włochami co w romie grał lampard toti c.ronaldo vs Fiorentina tongue.gif
Kettger
I bardzo dobrze! Niech zamkną jeszcze wcześniej. wink.gif
Kubbas
Ssij KTR, PES 6 best ever, konami zamyka bo wie, że więcej osób woli grać w 6 niż 09. ot co. myślą, że nie zbiją kasy na 09 jak nie zamkną 6 bo ludzie będą musieli się przerzucić.
szołpas
straszna lipa jeżeli to prawda :/ bo pes 6 online rządzi smile.gif

CYTAT(KTR @ Jan 1 2009, 00:20) *
I bardzo dobrze! Niech zamkną jeszcze wcześniej. wink.gif

a skąd tyś sie urwoł chopie ?
who_me
CYTAT(Kubbas @ Jan 1 2009, 00:27) *
Ssij KTR, PES 6 best ever, konami zamyka bo wie, że więcej osób woli grać w 6 niż 09. ot co. myślą, że nie zbiją kasy na 09 jak nie zamkną 6 bo ludzie będą musieli się przerzucić.

Szybka szkola jasnowidzenia ?

Bylo to od dawna wiadomo i nie wiem czemu takie zdziwienie tutaj.Pes6 nigdy nie byl gra wybitna i chyba nikt nie liczyl na ,,specjalne traktowanie ,, ?

.:KUNA:.
Tak było, jest i będzie. Konami nie potrzebuje utrzymywać starych serwerów ;]
bartek-brt
CYTAT(who_me @ Jan 1 2009, 08:42) *

Bylo to od dawna wiadomo i nie wiem czemu takie zdziwienie tutaj.Pes6 nigdy nie byl gra wybitna i chyba nikt nie liczyl na ,,specjalne traktowanie ,, ?

hah znowu zaczyna sie...

lipa z tym onlinem, pes6 zawsze bedzie najlepszą częścią!!

pozdrawiam wszystkich grających w pes6!!
szejk
CYTAT(who_me @ Jan 1 2009, 09:42) *

żal....

Kubbas
Nie potrzebuję jasnowidzenia, wystarczy mi to, że w grę, które powstała 3 lata temu, online gra podobna liczba osób co w tą, która powstała w tym roku. wink.gif

6 Najlepszy Bartku !
artysta germanista
Moim zdaniem również pes6 jest lepszy od nowszysch i powstają do niego ciekawsze dodatki . No to trzeba będzie wykorzystac ten ostatni miesiąc online rolleyes.gif
psmaras
['] sad.gif
Sa jakies informacje o prywatnych serwerach?
Kamiloxx
I wczoraj zamknięto serwery:/ Jednak zła informacja - zagrałem 5 meczy online 3 dni temu,jak wciągło tongue.gif Ale szkoda sad.gif Trzeba wypróbować 2k9 wink.gif
Mani3k
Zapraszam do tego tematu... mowa tu o prywatnym serwerze PES6, który ma powstać.
http://halsten.kamibu.com/forum/index.php?topic=6.0
P.S. KONAMI sucks!
unikat
Na www.pro-evo.pl pojawił się oto taki news :

Wydany 26 października 2006 roku Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007, bliżej nam znany jako PES6 utraciło to co miało najlepsze- rozgrywkę online. Godziny spędzone z PESem, walki do utraty tchu, setki meczy, mecze o wysoką stawkę... Wszystko to poszło w zapomnienie, KONAMI zamknęło serwery Pro Evolution Soccer 6!

Wydawać by się mogło, że "szóstka" zostanie pogrzebana jak jej poprzedniczka "piątka". Nic jednak mylnego! Dwójka utalentowanych osób, znanych z Goal Server 2009- Reddwarf oraz Grek Halsten pracują nad odtworzeniem trybu online! Wraca nadzieja tych, którzy od wczoraj opłakują utratę możliwości gry z innymi w internecie. Można by powiedzieć, że nasze modlitwy zostały wysłuchane! Pracę nad serwerem do Pro Evo 6 idą pełną parą. Dobrą wiadomością jest, że chłopaki mają trochę ułatwione zadanie, dzięki kodowi z Goal Server'a do PES 2009. Także całość powinna pójść szybciej.

Plusem na pewno jest to, że nie będziemy potrzebowali instalowania żadnych certyfikatów czy włączania dodatkowych programów .exe! Jedynym zadaniem jakie będzie stało przed nami, to edycja pliku HOSTS znajdującego się w folderze systemowym. Wszystkim fanom Pro Evolution Soccer 6 Online odradzam odinstalowania go, "szóstka" online wróci niebawem! Dla wszystkich niedowiarków mam porcję screenów z nowego trybu rozgrywki sieciowej. A więc- czekajmy!

Źródło: www.pro-evo.pl

psmaras
Super biggrin.gif . Mam nadziej ze przynajmniej ze 100 osob bedzie w ten sposob gralo :]
psmaras
"Serwery PES'a online działają ! ! ! Jak na razie nie wiadomo czemu zostały włączone, kto je włączył, na ile wróciły i czy to Konami postanowiło przywrócić PES'a 6 online. Jak na razie możemy skorzystać z okazji i grać, a czy serwery pozostaną włączone i jakie jest oficjalne stanowisko Konami będę Was informował na bieżąco."

LOL nie wiem o co chodzi ale to prawda biggrin.gif
Kubbas
Jak coś to na pro-evo będę informował na bieżąco w newsach o postępach prac nad connectorem do PES'a 6 i sytuacji serwerów online.
mazitbg
Działają Wam dalej serwery, bo mi już nie... ?
psmaras
No juz nie :]. Czy oni sa tam wszyscy nienormalni?! Po co wlaczyli serwery na jeden dzien...
payton
CYTAT(psmaras @ Feb 11 2009, 10:58) *
No juz nie :]. Czy oni sa tam wszyscy nienormalni?! Po co wlaczyli serwery na jeden dzien...

już za niedłógo znowu będą śmigać!!!;)
mazitbg
Coś ruszyło w kwestii gry online, przeglądałem ten temat klik i zauważyłem, że da się już grać online, tylko za bardzo nie doczytałem jeszcze jak to zrobić, ponieważ informatyk ze mnie żaden. Jakby ktoś to szybciej rozgryzł, proszę o wskazówki co i jak wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.