Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: POTRZEBNA POMOC
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
Czarny
Probuje na wszystkie sposoby skonfigurowac ePSXa w WE2002 i nie da rady!!! Korzystam z tutoriala mimo i przy 5/7 kroku (config ROMu) mam caly czas "Error loading WNASPI32.DLL"
Sporo sie naszukalem na forum i znalazlem link do brakujacego pliku WNASPI32.DLL ale oczywiscie nie dziala!!! Zwracam sie do mimo o pomoc (bo to on zamiescil ten link) lub do tych co mieli ten sam problem lub tych ktorzy wiedza jak go rozwiazac...
Jezeli jest jakies inne wyjscie niz znalezienie tego pliku to prosze o POMOC!!!! Co mam zrobic!!!
Szeryf
www.google.pl
i wpisac co potrzeba
i sciagnac
i juz.
gutted
http://issonline.pl/board/viewtopic.php?t=168

jest inne wyjscie
jako plugin do cd-romu wybierz JEDYNY SLUSZNY - ISO IMAGE DRIVER.....
Czarny
Nic kurwa nie pomaga!!! sciagnalem ten plik WNASPI32.DLL wrzucilem do pluginsow i Dupa, dalej wyskakuje Error na czarnym polu tylko ze teraz Error in init aspi (235) a wtedy byl Error loading WNASPI32.DLL!!! Nie wiem juz o co chodzi. Pozatym w kroku 5/7 tutorialu mimo (config ROMu) jest jedna opcia do wyboru"ePSXe CDR ASPI core 1.5.2" a u mnie jest jeszcze "ePSXe CDR WNT/W2K core 1.5.2" dlaczego?? moze z nia cos musze wykombinowac???
dalem ta druga opcje i jakos mi instalacja poszla... ale jak juz wybralem serwer to zobaczylem ze moj ping wynosi 6000!!! jak to mozliwe??? o co chodzi. Jak dawalem Join,Kick lub Start game to wyskakiwal komunikat ze ROM cos tam invalid i nie moge sobie pograc w sieci :?
Juz mnie kurwica szczela...
PROSZE O POMOC!!! Dziekuje za Wszystko z gory
PS. Regz nie wiem o co Ci chodzi z tymi pluginami, gdzie moge je wybierac??? Napisz dokladnie krok po kroku o co chodzi...
kemot
MIMO sie obrazi, mala rada, czytaj i rob jak w tutorialu...
Szeryf
Tego pliku nie wrzuca się do katalogu z pluginsami, ale do katalogu systemowego windowsa (windows 32 jak dobrze pamiętam).
Czarny
Tego pliku nie wrzuca się do katalogu z pluginsami, ale do katalogu systemowego windowsa (windows 32 jak dobrze pamiętam).

Szeryf nie wiem gdzie sie go wrzuca ale probowalem do system32 tak jak mowiles i dalej to samo a mimo wyraznie napisal ze go sie wrzuca do pluginow... oto dowod http://issonline.pl/tutoriale.php?cmd=poka...z&id=1098702131 (na samym dole)
wez moze jak masz zainstalowanego we2002 sprawdz gdzie dokladnie masz ten plik wrzucony co???
chyba ze sto razy juz probowalem to instalnoc i klapa, trace nadzieje...
Mino zrobil zajebisty tutorial ale poprostu cos mi nie wchodzi...
Pomozcie mi wkoncu bo tak juz bym chcial zagrac w sieci...
caly czas mam ten blad Error in init aspi (235) i dupa.
Jak to wkoncu skonfigurowac zeby mi hulalo ???
prosze o odpowiedz, dzieki
Bakel
A spròbuj ściągnąć program CDRWIN i zainstalować, wiem, że pyta się o instalację ASPI Drivers ;)
Czarny
Do zobaczenia na murawie ;D Nadal nie moge skonfigorowac tego gowna, ale na szczescie Norek mi przesle gotowe WE2002!!! ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.