Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Update Orange Ekstraklasa Path V.3
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Krzysiu12
Witam!
ze względu na to ze PES 6 jest wg mnie najlepszą częścią serii, a OE najlepszym do niej pathem, to postanowiłem ne własną rękę go zaktualizować i wogóle żeby of który robie (na podstawie OE v.3) był jak to sie mówi SIMPLY THE bEST wink.gif

oto pierwsze screeny za mojej pracy:

piszcie co wy na to i wogóle wink.gif
Damian.
Wszystko fajne , ale czy dostałeś zgodę od twórców OE Patcha?;D
Pozdr smile.gif
Krzysiu12
oficjalne pyt do twórcóe OE Patha'a: czy moge zaktualizować i zamieścić wasz idealny, lecz nieaktualny dodatek do PESa 6? licze na pozytywną odp, bardzo mi na tym zależy:)

pozdrawiam
shady1990
wogóle po cos ie pytac twórców blink.gif przeciez on tylko ulepsza to co jest stare i tyle.... przeceiz nie czerpie z tego korzysci majatkowych to moje skromne zdanie na ten temat
Pelas
Cytat(shady1990 @ Apr 7 2008, 16:49:54) *
wogóle po cos ie pytac twórców blink.gif przeciez on tylko ulepsza to co jest stare i tyle.... przeceiz nie czerpie z tego korzysci majatkowych to moje skromne zdanie na ten temat

choćby z szacunku do autorów patcha tudzież własnej kultury...
co do pomysłu... byłoby fajnie... na scenie nie ma żadnego aktualnego patcha prezentującego dobry poziom...:
jakby autorzy się zgodzili.. to z pewnością by był ..biggrin.gif
poza tym ten face i hair... mógłbyś ulepszyć bo niektóre mordki nie powalają
pozostaje czekać na odzew:)
MaTi10
Musi się spytać,ktoś przerabiał juz przyspiewki kibiców z OE patcha na OF E9 i mu nie pozwolili;/
Krzysiu12
pytanie zadałem w tym temacie, teraz pozostaje mi tylko czekać na odp twórców, czyli na pozytywną odp;) ale ja to hcce tylko uaktualnić, bo z tego co czytałem to twórcy nie przewidują obecnie nowego OE Path'a...

POZDR
Orange_91
Cytat(Krzysiu12 @ Apr 7 2008, 18:22:06) *
pytanie zadałem w tym temacie, teraz pozostaje mi tylko czekać na odp twórców, czyli na pozytywną odp;)
POZDR

Nie bądź taki pewien. wink.gif Jesteśmy na nie. W readme pisze wyraźnie, że wszelkie modyfikacje patcha zabronione są do umieszczania w internecie bez zgody autorów.
Cytat(Krzysiu12 @ Apr 7 2008, 18:22:06) *
ale ja to hcce tylko uaktualnić, bo z tego co czytałem to twórcy nie przewidują obecnie nowego OE Path'a...

POZDR

To uaktualniaj sobie my Ci nie bronimy. Byle tylko to nie znalazło sie w internecie.
Krzysiu12
skasujecie ten temat...

dziękuje... dowidzenia.
Krzysiu12
Orange a co to wam szkodzi, że spróbowałbym zrobić tą aktualizacje?? ja tylko uaktualniam kadry obecnie... prosze zgodzcie sie... pewnie wielu forumowiczów pograłoby sobie w zaktualizowana OE v3, a nie każdy ma czas samemu sobie zaktualizowac...

--------------------------------------------------------

Tolox11
Dziekuje bardzo for the intention of new OF, the OE 3.0 is by far one of the best patch for pes6, and hope wont be any problem to could make the new OF.

Salu2
Krzysiu12
uprzejmie prosze o usunięcie tego tematu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.