Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Runda 1 ; 10.05 - 20.05
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
Bakel

http://issonline.pl/show.php?what=pucharligi

Proszę podawać wyniki meczów. komentować, relacjonować rozegrane spotkania oraz zgłaszać ewentualne walkowery.
kemocik
O, fajnie, tylko szkoda, że coś z tymi rozstawieniami nie za bardzo : DDD
Giuly
"Gramy mecz i rewanż drużynami, które dobrze poznaliśmy w trakcie sezonu ligowego."
Czyli dowolnie wybraną drużyną z ligi czy tą co graliśmy w ostatnim sezonie ?
Bakel
Cytat(Giuly @ May 11 2007, 00:12:05) [snapback]146588[/snapback]
"Gramy mecz i rewanż drużynami, które dobrze poznaliśmy w trakcie sezonu ligowego."
Czyli dowolnie wybraną drużyną z ligi czy tą co graliśmy w ostatnim sezonie ?

Źle się wyraziłem. Gramy tą samą drużyną, którą graliśmy w trakcie sezonu.
kemocik
Czy ja dobrze widzę, że mistrz ligi rolleyes.gif ma pewną grę w 1/8 ? XDDDD
owenik
(Paragwaj)mati 2:1 owenik(Urugwaj)

(Paragwaj)mati 1:3 owenik(Urugwaj)
Adam.zip
(Ukraina) Adam.zip 2:2 sheva7 (Urugwaj)
(Urugwaj) sheva7 0:0 Adam.zip (Ukraina)
(Ukraina) Adam.zip 3:1 sheva7 (Urugwaj)

W pierwszych dwóch spotkaniach byłem stroną przeważającą, sam nie wiem jak tych meczy nie wygrałem, zdarzały się pudła z 2 metrów. mad.gif W 3 spotkaniu gra się wyrównała, przynajmniej pod względem oddanych strzałów, jednakże w kluczowych sytuacjach (w końcu) zachowałem zimną krew i tym samym zyskuje awans, po dużej nerwówce.
Dzięki i pozdrawiam smile.gif
Giuly
(Walia)Giuly 3-2 kostek(Szkocja)
(Szkocja)kostek 3-3 Giuly(Walia)

Mecze rozgrywany w dziwnych warunkach (lagów raczej nie było) jednak często były losty (chyba z 4,5 razy). W pierwszym meczu miałem raczej przewagę, a kostek strzelał gole po ładnych strzałach z dystansu. W drugim na początku gra była wyrównana, jednak w czasie ostatniego dogrywania (60 minut do końca) inicjatywę przejął kostek i wyszedł na prowadzenie 3-1. Kiedy myślałem, że już pożegnam się z turniejem, 20 sekund przed końcem regulaminowego czasu gola zdobył Rickets, po strzale "z dupy" z za pola karnego piłka ledwo wtoczyła się do bramki. Po rozpoczęciu od środka kostek ruszył do ataku, jednak stracił piłkę i Giggs popędził lewym skrzydłem, przerzucił na prawo do Bellamy'ego a ten wyłożył piłke na piąty metr C.Davis'owi, który nie miał problemów z umieszczeniem jej w pustej bramce. GOL w 3 minucie doliczonego czasu gry i Walia gra dalej !!

Pozdro ;p
Bakel
Wyniki dodane.
snok3r
snok3r (grecja) - Raku (bulgaria) 3:2
Raku (bulgaria) - snok3r (grecja) 1:2

w pierwszym meczu lekka pzewaga bulgarow(aczkolwiek nie tak duza jak sugerowalyby to statystyki: 6-11 w strzalach). Mecz zaczalem fatalnie - od szybkiej straty gola i przez chwile wydawalo sie ze moze juz byc tylko gorzej lecz jakos udalo sie stzrelic bramke na 1:1...potem na 2:1...a w koncu i na 3:1. chwila dekoncentracji w koncowce kosztowala mnie bramke i nerwy w rewanzu...

drugi mecz rozpoczal sie od kilku moich skladnych akcji...po jednej z takich akcji poszla kontra i juz przegrywalem 1:0. mimo usilnych prob(charisteas z 20m w slupek) wynik, do przerwy, nie ulegl zmianie. druga polowa rozpoczela sie od fatalnej postawy greckiej defensywy. tylko szczesciu(i braku zimnej krwii u mojego oponenta) moge zawdzieczac ze nie skonczylo sie to bramka. nastapil jednak okres dominacji bulgarow, ktory, na szczescie, udalo mi sie jakos przetrwac. po stracie bramki moj przeciwnik ewidentnie stracil wiare we wlasne umiejetnosci czego konsekwencja byla druga bramka dla grekow. w stzralach 10-11 dla grecji.
kostek
Cytat(Giuly @ May 12 2007, 15:25:09) [snapback]146971[/snapback]
(Walia)Giuly 3-2 kostek(Szkocja)
(Szkocja)kostek 3-3 Giuly(Walia)

Mecze rozgrywany w dziwnych warunkach (lagów raczej nie było) jednak często były losty (chyba z 4,5 razy). W pierwszym meczu miałem raczej przewagę, a kostek strzelał gole po ładnych strzałach z dystansu. W drugim na początku gra była wyrównana, jednak w czasie ostatniego dogrywania (60 minut do końca) inicjatywę przejął kostek i wyszedł na prowadzenie 3-1. Kiedy myślałem, że już pożegnam się z turniejem, 20 sekund przed końcem regulaminowego czasu gola zdobył Rickets, po strzale "z dupy" z za pola karnego piłka ledwo wtoczyła się do bramki. Po rozpoczęciu od środka kostek ruszył do ataku, jednak stracił piłkę i Giggs popędził lewym skrzydłem, przerzucił na prawo do Bellamy'ego a ten wyłożył piłke na piąty metr C.Davis'owi, który nie miał problemów z umieszczeniem jej w pustej bramce. GOL w 3 minucie doliczonego czasu gry i Walia gra dalej !!

Pozdro ;p

To był mój pierwszy mecz w WE od zakończenia w lidzie... tongue.gif
To i tak źle nie było. happy.gif
BERTA
Berta 3 - 0 Rivaldinho
Rivaldinho 0 - 3 Berta

WALKOWER
kusik
kusik 3:0 saper
saper 0:3 kusik

jak wyzej WALKOWER
Damian
Naiestety ja mam problem z pingiem i nie moge zagrać.Więc nie pozostaje nic innego jak WO na korzyść Dukekubasa.
bluble
tooom19 nie odpowiada w ogóle na gg. Patrząc na ostatni sezon to raczej nie będzie On zainteresowany tym pucharem.
Martini18
MartiniTSW(Finlandia) 1:0 macho_21(Japonia)

Mecz niezwykle wyrownany, gola udaje mi sie zdobyc dopiero po rzucie karnym.

macho_21(Japonia) 0:2 MartiniTSW(Finlandia)

W tym meczu to ja mialem wieksza przewage i udalo mi sie to udokumentowac 2 bramkami(Litamanen i Forssel)

Dzieki za mecze
machel
Witam, z powodu całkowitego braku odzewu ze strony Mega na moje próby kontaktu proszę o przyznanie walkowera na moją korzyść. Pozdrawiam.
ArekŁDZ
Cytat(machel @ May 20 2007, 10:52:34) [snapback]148627[/snapback]
Witam, z powodu całkowitego braku odzewu ze strony Mega na moje próby kontaktu proszę o przyznanie walkowera na moją korzyść. Pozdrawiam.

Mam ten sam problem z Kickiem dry.gif
snake
kiedy druga runda?
Adam.zip
Cytat(ArekŁDZ @ May 20 2007, 13:11:35) [snapback]148652[/snapback]
Mam ten sam problem z Kickiem dry.gif

Kicek ma problemy z netem, a wiec najprawdopodobniej przechodzisz fartuchu.. wink.gif
machel
Mega jednak sie odezwał więc post o w/o oczywiście jest nieaktualny .

machel - Mega 0-0
Mega - machel 2-3

awans : machel
Bart_io
sieee

bart 2-1 Gallus
Gallus 2-1 bart

karne: bart 3-1 Gallus
Kicek
Dlaczego dostałem WO w meczu z ArkiemŁDZ ?

skoro nawet jak miałem zepsutego kompa to napisał do mnie tylko raz:
nawet jak chodziłem do kafejki to żadnych wiadomości nie otrzymałem,więc zapomniałem całkiem o grze. Heh...moge ten mecz zagrać jeszcze?

5124338 (19-05-2007 21:55)
Siemka,bywasz w ogle na gg ?
Ja (21-05-2007 22:44)
tak miałem zepsutego kompa
Bakel
Póki ArekLDZ nie zagral swojego meczu w drugiej rundzie wciąż możecie zagrać. Ale takie sprawy powinieneś zgłosić na forum, właśnie gdy siedziałeś w kafejce.
ArekŁDZ
Pisałem też 13 V ,ale widocznie nie doszło.No niewazne dogralismy i po sprawie wink.gif

ArekŁDZ (Szwajcaria) 2 - 0 (Szwajcaria) Kicek
Kicek (Szwajcaria) 2 - 2 (Szwajcaria) ArekŁDZ
mati
Tu michu ;]

Nie wiem czy uda mi sie zagra? mecz z owenikiem w planowanym terminie, poniewa? on wyjecha? na wycieczk?.

Ps. nie ten temat ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.