mackal
Apr 26 2007, 22:54
Witam.
W waszym rankingu gram już od kilku-nastu miesięcy.
Uważam siebie za conajmniej niezłego gracza(gram w serię we od 2000 roku z większymi lub mniejszymi przerwami).W swojej kilkuletniej grze online pokonałem już wielu naprawdę uznanych graczy.A z tymi najlepszymi potrafię nieźle zajść za skórę.Słowem w tej 3 lidze powinienen ze spokojem grać(dziwię się ,ze do tej pory nie dostałem żadnej szansy do gry w lidze),no ale niestety w tym rankingu ludzie unikają meczy,więc jak mam awansować do tej ligi.Zróbcie coś z tym.
Moim zdaniem powinniście zmienić system eliminacji do ligi,bo ten jest po prostu nieadekwatny do umiejętności graczy.
W sprawach ligowych pisz tylko i wyłącznie do Arosa...
... tak mi się wydaje.
Czarny
Apr 27 2007, 22:13
Ja kiedyś dostałem się dzięki Arosowi

Nie było rankingu wtedy jeszcze i tylko najzagorzalsi dostawali miejsce

Pamiętam wszedłem w trakcie sezonu (bodajrze 15 kolejka), praktycznie w połowie i w tydzień nadrobiłem zaległości i awansowałem
Ja wszedłem za naveringa (saper), miał problemy z netem i za niego wszedłem do 3 ligi. Z Listy rezerwowych.
kristo2323
May 8 2007, 09:19
Nie wiem czy tu to napisac czy gdzie indziej ciezko sie połapac na tym forum ale napisze tu na poczatek. Chodzi mi o lige kurde bela po zakonczeniu IX zapanowala cisza nik nic nie wie kto wogole jest tu jakim szefem albo prowadzacym te lige z kim mozna konkretnie pogadac ( chyba ze juz nie ma ligi bo na to wyglada ) pytalem juz tu i uwdzie wszyscy tylko tak mowia czekaj spokojnie wiadomosc bedzie na forum . Na tym forum to nic nie pisza o tej lidze od lutego wiec na co mam czekac ruszy ta liga przed wakacjami czy nie , a wogole ruszy . Bo nie wiem troszke to zabardzo jest tajemnicze . Moim zdaniem jesli sa te 3 ligi i w miare to smigalo to chyba jakas organizacja tu jest ? Tylko ja nie jestem w tajemniczony w na tym forym zabardzo i jako nowy poprostu widze ze tu nic sie niemozna dowiedziec a zwłaszcza o tej lidze . MAM PYTANIE CZY JESZCZE RUSZY PRZED WAKACJAMI CZY SOBIE JUZ MOGE WYJEZDZAC BO MAM WOLE A ZAGRAC TO BYM CHCAL .
Moim zdaniem powinne byc jakies informacje czy wogole bedzie i czy nie czy za miesiac 2 , 3 , a moze po wakacjach.
walczylem o lige i co teraz lipa ni słychy ni widu moze znajdzie sie choc jedna osoba ktora cos tu wie bo jak narazie to kogo pytam ja nic nie wiem pytaj tego a tamten tamtego i tak sobie moge pytac wiec zadaje to pytanie na tym forum ?
Kiedy ta liga czy wogole bedzie i czy tu coś jeszcze sie dzieje oprucz ranku ktory jak widze to sie bardzo skurczyl i jakos nie ma zawielu chetnych do gry ????????????????????????????????????
PS od kiedy nie ma w tym ranku arosa i szalejacego Himena to nie ma z kim rywalizowac taka jest prawda !!!!!!!
ja tez bym sie chetnie zapisal do ligi ale jakos tego nie widze ze sie dostane ;/
marky_ramone
Jan 2 2008, 19:52
witam!
jeżeli jest zapotrzebowanie do najniższej ligi, to chętnie bym zagrał, w ranku grałem ostatnie 2 miechy, moze nie za dużo meczy, ale prawda jest taka że niewiele osób gra i ciężko jest kogoś znaleźć.
Brylka
Jan 11 2008, 19:18
Jażeli ktoś chętny grać do rankingu pisac na gg://4855475
SebaRoni_Zmc
Apr 1 2008, 01:19
WITAM
Ja do tego rankingu zapisałem sie gdzieś na tydzień przed końcem marca. Gdy przyszedłem to w tabeli było tylko 6 osób które miały jakiś mecz... Ja wchodziłem na liste uczestników i do prawie każdego kto był akurat dostępny na GG pisałem i zachęcałem do grania meczy(niektórych nawet namawiałem do zainstalowania gierki bo nie mieli), w ciągu tego tygodnia rozegrałem ponad 40 meczy, a tabela sie rozrosła do 25 graczy... Ranking zakończyłem na 2 miejscu. Dodam jeszcze, że to mój pierwszy tydzień grania w tą gierke, nigdy wcześniej niemiałem z nią styczności xD
Chciałbym się dowiedzieć kiedy ewentualnie będe mógł zapisać się do ligi???
Proszę o odpowiedź...
POZDRAWIAM
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.