Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kto Wygra ?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Bart0o0sh
A więc jak myślicie kto wygra turniej ??

Głosujcie uzasadniając krótko swoją decyzje... bedzie ciekawiej wink.gif

Ja osobiście myśle ze wygra >Iras<... gra na bardzo wysokim poziomie ... niedawno wygral ranking ... ma obecnie dobra forme no i dobry team wink.gif tyle !

cYa
Bushmen
moj glos na Bombardio, grupe wygral bez problemu, ma bardzo dobra stabilna forme i to tyle ;p

pzdr
Rivaldinho
Moj głos idzie na konto:grodzik, ponieważ gość jest niewiarygodnie cienki , a szczescie idzie w parze z brakiem umiejętności.
Ano na serio to ktos wygra typu Iras, Bartooosh.
Pozdrawiam .
>Iras<
Nie wiem jak gra macho_21 ale bez problemu wygral wszystkie swoje mecze w tym turnieju. Jednak mój głos idzie na konto BartOoOsha. Kilka razy z nim grałem i wiem, że jeżeli się z nim spotkam w tym turnieju to może być cieńko ze mną...tongue.gif
siano
lol, co za glupek glosowal na mnie ?:>
to, ze w koncu kupilem przejsciowke, nie znaczy, ze umiem grac ;p
Rafalinsky
pewnie iras,ma doswiadczenie w wygrywaniu. chociaz niespodziewanie sie zmienily pary cwiercfinalowe, przy 1 rozpisce organizatorzy spotykali sie w cwiercfinale wlasnie smile.gif rozumiem ze to dla dobra turnieju smile.gif
justyn
mój głos idzie do Irasa, ponieważ jest dobrym graczem tongue.gif
>Iras<
QUOTE(Rafalinsky @ Aug 1 2006, 17:13:35) [snapback]81911[/snapback]

pewnie iras,ma doswiadczenie w wygrywaniu. chociaz niespodziewanie sie zmienily pary cwiercfinalowe, przy 1 rozpisce organizatorzy spotykali sie w cwiercfinale wlasnie smile.gif rozumiem ze to dla dobra turnieju smile.gif

Nie mieliśmy się spotkać w ćwierćfinale. Tamta rozpiska mi nie wyszła, ale pary w całej drabince były od początku turnieju już ustalone.
Aha i dzięki za głos na mnie biggrin.gif
macho_21
Kurde oddano na mnie aż 0 głosów biggrin.gif moze zostane czarnym koniem turneju hehe ,A tak serio widze ze po liczbie glosów siano wyrasta na głownego kandydata do zwyciestwa aczkolwiek ciezko bedzie mu bedzie wygrac z justynem który ostatnio tez jest w formie...Genralnie pewnie turnej wygra gospodarz(czyt. Iras) Ale mam nadzieje ze bedzie jakaś niespodzianka...
Dał bym sobie troche wiecej szans ale niestety prawdopodobnie trafiam na bombardio w ćwiercfinale... dry.gif

pozdrawiam..
Lisek
Widze ze siano wysoko oceniany tongue.gif a to ciekawe tongue.gif ja głosuje na gospodarzy, a za sianko trzymam kciuki tongue.gif
kostek
Nie ma cienia wątpliwości, ze ten turniej wygra...kostek biggrin.gif czylia ja ;D
pawel_szulc
glos idzie na siano ktory jest w niebywalej formie i powinien gladko rozjechac wszystkich z tej listy ^^

PS. Wiekszosc glosuje na Irasa, a w ostatnim turnieju wygralem z nim gladko 6:2 ... w tym turnieju wyeliminowal mnie buszmen wiec jemu wroze final z siano ;p

PS. 2 Bombardio wrocil do starej formy :> ?
Mag
Dlaczego nikt nie glosuje na mnie dry.gif Trudno sam na siebie zaglosuje tongue.gif
Atak naserjo to stawiam na justyna blink.gif
Bart0o0sh
QUOTE(pawel_szulc @ Aug 1 2006, 21:21:11) [snapback]81952[/snapback]

glos idzie na siano ktory jest w niebywalej formie i powinien gladko rozjechac wszystkich z tej listy ^^

PS. Wiekszosc glosuje na Irasa, a w ostatnim turnieju wygralem z nim gladko 6:2 ... w tym turnieju wyeliminowal mnie buszmen wiec jemu wroze final z siano ;p

PS. 2 Bombardio wrocil do starej formy :> ?

Oj pawełku smieszny jestes z tego co pamietam rozjechales go gładko Francja jak on grał Angola hahaha...
a co do siana not o ciekawy jestem jego gry smile.gif chyba bede musial z nim zagrac
Beny13
Ja ww to nie gram ale głosuje na siana bo miszka niedaleko mnie biggrin.gif
Mag
czyli Iras odpadł, a tyle osób na niego głosowało tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.