Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Punkt 20. Regulaminu
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
p4Rn
"20. Zakazana jest zmiana jakichkolwiek ustawień z wyjątkiem wyboru stadionu i wyboru strojów, które być odróżnialne."
czy to oznacza, ze przy wyborze sterowania nie moge sobie ustawic na manual ? co powoduje, ze to ja zmieniam zawodnikow a nie program za mnie; moim zdaniem wlasnie to manual powinien byc nakazany wrecz, poniewaz wtedy bardziej widac nasz skill ;] i mniej szczescia potrzeba do 'sytuacji goracych', bo to od nas zalezy ktorym zawodnikiem gramy
vego21
A gdy nie zdążysz sobie zmienić zawodnika i przeciwnik przejdzie go sobie jak pachołka będzie Cię to satysfakcjonowało ??
kemocik
Przecież ten punkt dotyczy menu meczowego, a nie wyboru pada ...
p4Rn
QUOTE("vego21")
A gdy nie zdążysz sobie zmienić zawodnika i przeciwnik przejdzie go sobie jak pachołka będzie Cię to satysfakcjonowało ??

a gdy sie zmieni na zawodnika ktorego nie oczekiwales ? ja wole kontrolowac swoich zawodnikow, a jak za wolno zmienie, trudno i gram dalej

QUOTE("kemocik")
Przecież ten punkt dotyczy menu meczowego, a nie wyboru pada ...

czyli mozna, temat zamkniety
lazy_bum
QUOTE(p4Rn @ Jul 7 2006, 22:05:20) [snapback]76883[/snapback]

a gdy sie zmieni na zawodnika ktorego nie oczekiwales ? ja wole kontrolowac swoich zawodnikow, a jak za wolno zmienie, trudno i gram dalej
czyli mozna, temat zamkniety

Ja i tak bym dodał:
20a. Drogi graczu, nie każdy gra ustawieniem "semi-auto" więc bądź do ku*** #@$* łaskaw poczkać kilka sekund i dać przeciwnikowi czas na ew. zmianę. Dziękuję.

Tyle z mojej strony, nie raz miałem takie akcje, że trzeba było wychodzić z gry bo ktoś nie pomyśli.
p4Rn
QUOTE("lazy_bum")
Ja i tak bym dodał:
20a. Drogi graczu, nie każdy gra ustawieniem "semi-auto" więc bądź do ku*** #@$* łaskaw poczkać kilka sekund i dać przeciwnikowi czas na ew. zmianę. Dziękuję.
Tyle z mojej strony, nie raz miałem takie akcje, że trzeba było wychodzić z gry bo ktoś nie pomyśli.
ja na początku grałem ... przynajmniej starałem się grać :/ choć też mnie to wku...... ale znalazłem sposób: po prostu przy wybieraniu gospodarz/gość biorę tego pierwszego i jak się ktoś pospieszy to i tak musi wracać ;] a ja w tym czasie sobie biore manual i przechodze tam gdzie powinienem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.