Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bojkot Nowego Sezonu Ligii Issonline :p
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
topskun
Witam wszystkich po dosc dlugiej nieobecnosci postanowilem sie odezwac ( a co ? biggrin.gif) chcialbym wyrazic swoj sprzeciw co do rozpoczynajacych sie niebawem rozgrywek mianowiecie chodzi o wiadoma sprawe jaka jest termin inauguracji nowego sezonu czy to aby nie martwy okres? wakacje czas wyjazdow luzu ogolnego nie wiem czy znajda sie ludzie ktorzy beda walczyc o ligowe punkty kiedy za oknem blisko 30'C i inne przyjemniejsze rzeczy biggrin.gif moze to moje subiektywne odczucie tym bardziej ze wyjezdzam pod koniec czerwca na blisko 3 miechy do USA (jupi) ale szanowni panowie powiedzmy sobie szczerze lepiej przeczekac okres wakacyjny i ruszyc pelna para z nowym sezonem w miesiacu wrzesniu jak to mialo miejsce w poprzednich latach do tego czasu powienien wystarczyc RANKING wezcie to pod uwage albo spalcie tego posta hehe pozdro i standardowe JO !
Czarny
topskun myślę, że masz dużo racji... niestety...
Jestem w 90% pewny, że liga w tym okresie jaki jest zaplanowany niestety nie wypali...
Do tego wszystkiego dochodzą problemy z Rankiem (liczenie pkt i bonusy) czyli nieobiektywne w oczach wielu graczy "eliminacje" do ligi. Myślę, że jest potrzebny czas na jego naprawe, dopracowanie i co za tym idzie sprawiedliwe wyłonienie nowych ligowców... a nawet w razie potrzeby wymyślenie innej metody eliminacji graczy do ligi.
Wiem, że pare osób zrezygnowało z walki o ligę w Ranku ze względu na termin startu ligi...
Tą osobą jest np. tom21, moim zdaniem pewny kandydat do gry w tych rozgrywkach...
Ja sam narazie nic nie mam na 100% zaplanowane, ale wisi w powietrzu wyjazd to England smile.gif a jak nie wypali to napewno sobie ten okres letni inaczej zorganizuje.
najlepiej niech się wypowiedzą osoby odpowiedzialne za takie decyzje wink.gif
Czarny
Chciałbym odświerzyć temat i prosić o wypowiedź pozostałych ligowców...
Poza tym mam pare pytań:

Kiedy będzie na 100% wiadomo, że przed wakacjami gramy Runde Wstępną a po wakacjach Runde Rewanżową??? Co w ogóle inni myślą o takim rozwiązaniu?? Ja myślę tak że to będzie troche dziwnie... Nie wiadomo jak to się potoczy... i niektórzy np. mogą nie wrócić do gry po wakacjach... z różnych powodów (nie mówie o sobie) Druga opcja czyli granie całego sezonu od maja już chyba całkowicie odpada... Będą wakacje, wyjazdy, balangi i to może zniszczyć cały 8 sezon...
Moja propozycja: nie lepiej jest zacząć pełny sezon normalnie od września??? rolleyes.gif
Wiem, że sam nic nie zdziałam i w razie czego podporządkuję się, ale dlatego prosze o wypowiedzi innych ligowców huh.gif
Azorek
Topskun i Czarny mają racje. W maju są matury,a jak sie 3 lata nie uczyło to teraz człowiek próbuje nadrobic i cały czas poswieca na nauke, a w wakacje to wiadomo. Nie wiem czy jest sens grac. Ja proponował bym zacząc rozgrywki od września, ale jeśli decyzja bedzie inna to zrobie wszystko zeby rozegrac swoje mecze. POdro
korzen
Ja bym był jednak za majem. Rozumiem, sam mam teraz testy [wiem ze to nieporwnywalne z maturą] duzo sie do nich ucze, ale spokojnie znajduje czas na rozegranie kilku meczykow. Niech w waszym przypadku bedzie to chociaz 30min, bo watpie zebyscie sie cały dzien uczyli bez chwili przerwy.A do wakacji zostaną 2 miesiace czyli duzo czasu. Wiadomo ze juz w lipcu nikt nie bedzie grał, ja tez nie jeziorko wyjazd i ogolnie w wakacje ciagle na dworzu, ale do konca czerwca gdyby sie udało skonczyc to by było super. Decyzja nalezy do adminow.
snake
Moim zdaniem Maj.
Teraz ktoś ma nawał nauki, we wrześniu ktoś inny będzie miał nawał nauki czy też pracy itp.
Było wiadomo że sezon rusza od maja więc dziwie się tym wypowiedziom, jak dla mnie nie ma sezon powinien ruszyć od maja, tyle w tym temacie, Pozdro.
topskun
QUOTE(snake @ Apr 24 2006, 18:03:44) [snapback]64224[/snapback]

Moim zdaniem Maj.
Teraz ktoś ma nawał nauki, we wrześniu ktoś inny będzie miał nawał nauki czy też pracy itp.
Było wiadomo że sezon rusza od maja więc dziwie się tym wypowiedziom, jak dla mnie nie ma sezon powinien ruszyć od maja, tyle w tym temacie, Pozdro.

snake wnioskuje ze Ty siedzisz w domu grasz ciagle, masz czas na wszystko tongue.gif , zrozum innych, wakacje to martwy okres, jesli liga ma zostac podzielona na 2 rundy podobnie jak ma to miejsce w realu w niektorych krajach to moim zdaniem jedynie starzy uczciwi i rzetelni gracze wytrwaja do rewanzy z zoltodziobami moze to byc roznie i to popsuje cale rozgrywki no ale to juz zmartwienie adminow jesli sezon rusza za tydzien to OK mozna sie dostosowac tylko zeby byly to przemyslane zawody bez zbednej improwizacji pozdro !
snake
Nie nie siedzę cały dzień na necie, nie mam takiej możliwości. Na mecze znajdę czas zawsze.
Jeśli ktoś nie ma czasu na ligę to moim zdaniem powinien zrezygnować.
lazy_bum
Statystycznie tylko co drugi polak jedzie gdzieś na wakacje, więc statystycznie tylko połowa wypadnie. (-;
Lampard
Zgadzam się z topskunem i Azorkiem rozgrywki od maja to zły termin najlepiej było by rozpocząć je po wakacjach.
szyma
Jeśli chodzi o mnie to raczej nigdzie nie wyjeżdżam daleko i na jakis długi okres choć napewno razem z kumplami bedziemy robic jakieś imprezki czy cos ale na meczyki znajde jakoś czas choćby po paru % biggrin.gif nie no mysle ze niemiałbym problemow z rozgrywaniem meczy.Choć to i tak mnie raczej nie dotyczy bo do ligi raczej sie nie dostane sad.gif niestety. Pzdr all
snake
Rozgrywki zaczynają się od maja, jak ktoś nie ma czasu, nie będzie go itp. Niech rezygnuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.