Wladze ligi (alez to pieknie brzmi) postanowily, iz liga rozgrywana bedzie zupelnie dowolnymi druzynami.
Prosimy wiec ligowiczoow aby w tym temacie wpisali jaka druzyna chca grac (coby byla jawnosc).
ofkors ARO- Brazylia
Lesiu - Manchester United
Jest problem z wysyłaniem maili na adres
[email protected] znowu nie dochodzą, można wysłać to hasło na gg czy coś?
jeżeli się powtórzy problem to skontaktuj się z Sianem...[ARO]
Gęsior
Jan 27 2006, 20:10
Francja
O jakie tu haslo do panelu gracza chodzi bo nie kumam?
zebys mogl wyniki podawac
pozzie
Jan 27 2006, 22:31
pozzie - Manchester United
Rivaldinho
Jan 28 2006, 18:48
FC Barcelona
I jeszcze drużyna kumpla z którym dopiero wczoraj się widziałem.
Jego Login to LojsonPOLAND - FC Barcelona.
CFC-Ginger
Jan 29 2006, 18:01
CFC-Ginger Chelsea Londyn
Bogee gra Francja.
Tomo tez gra Francja
goly666
Jan 31 2006, 07:48
GOLY666 BRAZYLIA
Pesior
Jan 31 2006, 14:09
Pesior_PL Manchester United
Goral.pl
Jan 31 2006, 22:05
Goral.pl -Juventus Turyn
victorino
Feb 1 2006, 12:58
Victorino_PL - Francja
radzimisz
Feb 1 2006, 13:58
...radzimisz...argentyna...
CFC-Ginger
Feb 1 2006, 17:10
mozecie potwierdzic czy dostaliscie maila z moim haslem do profilu!!!
bo mi wyskoczyl bład przy wysylaniu maila
aaaa, jeszcze jedno
czy ten profil to moze byc ten ktorego caly czas uzywam do grania w sieci? czu trzeba jakis nowy załozyc specjalnie na tą lige?
QUOTE(CFC-Ginger @ Feb 1 2006, 17:05:21) [snapback]51188[/snapback]
mozecie potwierdzic czy dostaliscie maila z moim haslem do profilu!!!
bo mi wyskoczyl bład przy wysylaniu maila
aaaa, jeszcze jedno
czy ten profil to moze byc ten ktorego caly czas uzywam do grania w sieci? czu trzeba jakis nowy załozyc specjalnie na tą lige?
tak, mail doszedl.
niestety glupi serwer wysyla zwroty, prosze sie nimi nie przejmowac 
haslo sluzy do panelu gracza na stronie, w nim wlasnie beda wpisywane wyniki.
Norbi-73
Feb 4 2006, 00:00
Norbi-73 ciezki wybor...... CHELSEA LONDYN. pozdro dla wszystkich uczestnikow ligi!!!
CFC-Ginger
Feb 9 2006, 16:44
czesc. mozecie zmienic moj nick w lidze pes5 na ps2 z CFC-Ginger na CFC-ginger poniewaz nie moge sie zalogowac na CFC-Ginger bo ktos inny uzywa tego nicka w sieci, sorry za klopot, pozdrawiam
Fifinho
Feb 12 2006, 11:11
Fifinho - Brazylia
Goral.pl
Feb 13 2006, 15:40
Proszę o zmiane druzyny na AC Milan!
po naszym meczu chyba wrócisz do Jude
[ARO]
PIT_BULL
Feb 17 2006, 14:47
PIT_BULL -FRANCJA numer gg. 5521503
CFC-Ginger
Feb 18 2006, 10:55
kiedy ruszamy????????????????????????????????????????///
w ten weekend
CFC-Ginger
Feb 20 2006, 16:18
oficjalnie mozna juz grac ?????
podajcie oficjalnie jakae rozpoczecia pierwszej kolejki
CFC-Ginger
Feb 20 2006, 16:53
wydaje mi sie ze mi profil gracza nie dziala!!!!
pomocy!!!!!!!!
CFC-Ginger
Feb 21 2006, 03:36
nie gralem wczoraj trzech meczy!!!!
tylko dwa i oba wyniki podalem w panelu!!!
a w panelu mam 3 rozegrane!!!!
Widze że już co niektórzy zagrali nawet 4 mecze.To jakieś nie porozumienie, myślałem że gdy będzie 1 klejaka będziemy mieć np. 2 dni na rozegranie pierwszego meczu potem będzie 2 koleka, znów jakieś 2 dni na rozegranie itd. A tak robi się straszne bałagan.Jedni będą mieć 8 meczy inni 2.Straszne zamieszanie.
I po co został mnieniony terminarz?
Ta liga chyba ni ma sensu.Właśnie gadałem z jakmś małolatem na gg z którym gram w pierwszej kolejce, niejaki Mirumoto.Pytam go czy chce grać, najpier chciał kończyć rozmowe, potem mówi że mu pasuje za dwa dni a potem mi pisze że nie gra.Ciekaw jestem ilu jest jeszcze takich u mnie w grupie.
w tygodniu jest do rozegrania 7 kolejek.
wszystko sie wyroowna w niedziele, a przynajmniej powinno, jesli wszyscy zagraja swoje mecze.
terminarz zmieniony nie zostal, zostal pokolorowany z podzialem na tygodnie.
QUOTE(CFC-Ginger @ Feb 21 2006, 03:31:13) [snapback]53538[/snapback]
nie gralem wczoraj trzech meczy!!!!
tylko dwa i oba wyniki podalem w panelu!!!
a w panelu mam 3 rozegrane!!!!
No jest pare bledow w skryptach ale bez krzyku, wszystko dopiero wystartowalo i trzeba dac organizatorom troche czasu. Najwiecej bledow zauwazylem jak jest tabla i kliknie sie na jakiegos gracza to dane typu ilosc porazek zwyciestw itp sie w ogole nie pokrywa wiec proponuje zajac sie najpierw tym.
Co do ilosci meczow to uwazam ze rozwiazanie jest dobre. 7 meczy na tydzien i kazdy ma duzo mozliwosci rozegrania meczow w dobrym dla niego terminie. W niedziele beda wszystkie rozegrane wiec problem zniknie i tak co tydzien sie bedzie wyrownywac. Dla mnie ok.
Co do ludzi ktorzy niby graja niby nie to nie mozna miec pretensji do organizatorow gdyz liga bedzie dzialac z tymi "graczami" badz bez nich a 1 sezon bedzie sluzyl wlasnie do eliminacji takich przypadkow (bezpowrotne bany zalatwi nam spokoj na nastepna runde).
Wiecej cierpliwosci i wyrozumienia!!
Pozdr.
PS. Jestem ciekaw czy na tym forum panuje cenzura. Test:
ARO

Esiek, ostrzeżenie za próbe wprowadzenia chaosu na forum i złe pisanie ksywy admina oraz próbe jego obrażenia
[ARO]
Foxter
Feb 22 2006, 09:57
ja mam wiecej przegranych niz miec powinienem... ale z biegiem czasu to i tak sie wyrowna

problem pojawia sie gdy obie osoby wpisza wynik...
a teraz maly off.
denerwujace natomiast jest to, ze istnieje tu cos takiego jak dramat... granie w PES5 zakonczylem rowno z podaniem informacji ze wogole startuje jakas liga... po prostu lagi itp. wiec wolalem poczekac.
rozegralem 3 mecze 'uczestnicy' mieli okazje mi takiego zakosic.. ale nie... oni woleli zdobyc go na zasadach fair play, a tu znalazl sie jeden cwaniaczek ktory w jednym meczu posyla dwa dramaty... jeden mu nie wyszedl - widocznie biedaczysko z wrazenie ze wygrywa tak sie podniecil, ze nie byl w stanie zapanowac nad tym jakze stresujacym wydarzeniem... i sobie zle klepnal
Foxter: niestety za dramaty odpowiadac nie mozemy ;/
to umowa pomiedzy graczami.
Esiek, to nie bledy, po prostu aby mecze zostaly uwzglednione w tabeli musza byc zaakceptowane przez opiekuna ligi.
Apeluje przy okazji, zeby nie podawac wynikoow kilkakrotnie 
Wyniki zatwierdzane sa kilka razy dziennie, cierpliwosci wiec 
Wszysktim raz jeszcze zycze powodzenia 
Co tam dramaty, najgorsze jest jak grają na czas.To jest najbardziej chamskie zachowanie w pesie jakie tylko może być.Grając jako gość jesna sprawa że ma się znacznie większe szanse na utrate gola niż normalnie.Natomiast tacy "mistrzowie" gdy już nie są hostami potrafą grać po chamsku na czas całą drógą połowe, to jest dopiero dramat.W czasie turnieji za takie zagrywki powinny być automatycznie dyskwalifikacje lub przynajmniej walkowery.
Rivaldinho
Feb 22 2006, 16:47
ja zgłaszam swoją oficjalną rezygnacje z udziału w rozgrywkach
we2002 rządzi i nikt nie błądzi
Wy chyba jeszcze nie graliście z Adminem (czyli mną

)
więc ostrzegam - GRAM NA CZAS, UŻYWAM DRAMATÓW , STRZELAM WOLNE ( bo może to też ktoś uważą za "nie fair"

) i WOGÓLE !! wszystko co nie jest na kodach jest legalne - that's football man

Wuaga na koniec, ja dopiero zaczynam grać po sesji

więc się nie martwcie i nie męczcie mnie o mecze-posesjei, czly od 1 marca...
CFC-Ginger
Feb 23 2006, 02:42
CHcialbym zglosic ze nie gralem zadnego meczu z BinekPL 0-0
kto podal ten wynik oszukuje!!!!!!
w tabeli jest ze gralem, jest tez wynik wpisany!!!!
to jakas bzdura!!!!!
zadam konsekwencji dla oszusta!!!!!
wyeliminowac oszustow!!!
proponuje zolta kartke oraz walkower
moze sie naucza
QUOTE(Esiek @ Feb 21 2006, 23:08:54) [snapback]53697[/snapback]
ARO

Esiek, ostrzeżenie za próbe wprowadzenia chaosu na forum i złe pisanie ksywy admina oraz próbe jego obrażenia
[ARO] Heh nie jest tak zle, myslalem ze recznie ksywke poprawi wiec czuje sie bezpiecznie

Chciałeś to masz
[ARO]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.