Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Neo 128kb/s problem.
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
korzen
Zauwazylem problem z moją Neostradą. Od pocztaku przygody z WE2oo2 zaczynałem na tym łączu, niebyło zadnych problemow z grą online. A teraz za kazdym razem jak gram to jest drobny lag....drobny ale denerwujący jak cholera. Wiecice co moze byc? Formatowałem juz kompa. I dalej. W ogole zauwazylem ze ePSXe chodzi jakoś dziwnie....wszystko tak wolno sie robi...włanczam gre musze chwile poczekac az sie włączy...i wszystko po formacie tak samo. Prosze o Pomoc. Pozdrawiam.
kemot
Ja tak mam rowniez (kablowka 128) Ciezko dojsc logicznie do tego, gdyz nieraz po 2-3 miechach sytuacja sie odmienia i gra smiga az milo...
Czarny
tez tak mam korzn...
ale spox biggrin.gif niedlugo nam zmienia ta gowniana neo 128/64 na 256/128 wink.gif
u mnie tez baaaardzo duzo zalezy od tego z kim gram i z jakim laczem... smile.gif
korzen
zeby niebyło takich jak to...
20:42:53 <kemocik> gra ktos ?? - moze korzn
20:42:57 <kemocik> a nie tobie rwie biggrin.gif

...da się spokojnie grać tylko lekko leciutko tnie, mnie denerwują nawet najmniejsze lagi moze dlatego...grałem dzis kilka meczy i przeciwnik nie narzekał wink.gif
Bushmen
kemocik 'nie pyskuj' tongue.gif
Z tego co slyszlalem komunisci z TP robia 'wielkie przyspieszanie' wymieniaja centrale\jakies inne rzeczy , i chyba dlatego neo niekiedy tak zamula smile.gif ale tak jak powiedzial czarny trzeba poczekac troche a bedziemy miec 256 z uploadem 128 (czyli takim jak ma neo 512) i wydaje mi sie ze lagi zmiejsza sie do 0 smile.gif
snake
tylko kiedy to nastąpi?
na ulotka napisane jest że od 01.08 a ni chuja nie mam 256 podobno trzeba jakieś aneksy podpisywac do umowy, ale słyszałem też taką wersje że od września mają wszystkim podwyzszyć.
BTW neo512 się teraz bardzo opłaca tylko szkoda że na 2 lata umowa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.