Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ONLINE AMERICA GROUP CUP
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum
Kubbas.

Milerinho Kolumbia 2912327 MR-5 GZ-19 GS-9 PKT-15
zibii75 USA 9081376 MR-4 GZ-8 GS-6 PKT-9
Kubbas Chile 6104027 MR-7 GZ-19 GS-24 PKT-7
woodi Paragway 1012833 MR-3 GZ-5 GS-2 PKT-4
wesoly89 Meksyk 3796271 MR-1 GZ-7 GS-5 PKT-3
Demiano7 Brasil 2832435 MR-4 GZ-10 GS-16 PKT-3
boby1908 Peru 31120753 MR-3 GZ-7 GS-8 PKT-3
Szymson Urugwaj 7638039 MR-2 GZ-3 GS-5 PKT-0
matyey Ekwador 2386476 MR-0 GZ-0 GS-0 PKT-0

Humberto Suazo - 10
Falcao - 7
Vela - 5
Rodallega - 5
Pato - 5
Pizarro - 4
Neymar - 3
Santa Cruz - 2
Donovan - 2
Abel Hernandez - 2
Alexis Sanchez - 2
Mark Gonzalez - 2
Guerrero - 2
Adrian Ramos - 2
Ivan Cordoba
Ramires
Spector
Aguilar
Forlan
Agudelo
Riveros
Luis Jimenez
Edgar Pachecho
Guardado
Jara
Carmona
Valdivia
Ponce
Cardozo
Vera
Cruzado

Kartki:
Alex, Pato, Zapata, Dayro Moreno, Hector Moreno, Thiago Silva, Mark Gonzalez

Aciadente - Czerwona pauzuje 2 mecze

Online AMERICA Group Cup

Forma - jedna grupa x drużyn, pierwsze 4 drużyny grają playoffy 4z1, 3z2 miejscem
Czas - 15 minut
Przerwy - 9
Limit czasu - Długi
Formy - Losowe
Pogoda - Dobra
Roster - 6.5 Deafult ! http://www.sendspace.com/file/7go1ys
Wpisywanie Wyników - Wynik(Główny Screen pomeczowy), Statystyki, Bramki, Kartkowicze i kontuzje (jeżeli wystąpią)
BRAK WRZUCANIA SKRINÓW GROZI UNIEWAŻNIENIEM WYNIKU ! KAŻDY SCREEN MA BYĆ ZAMIESZCZONY !
Drużyny:
Costarica
Mexico
Honduras
USA
Argentina
Brasil
Chile
Columbia
Equador
Paragway
Peru
Urugway

Zapisujemy się KONIECZNIE w takiej formie ułatwia mi to pracę, zapisy do 24 ilu będzie graczy w tylu gramy:
Nick Drużyna GG - xxxxx
Kubbas.
Kubbas Chile GG - 6104027
Szymson
Szymson
Urugwaj
gg;7638039
Kubbas.
Szymson jak możesz zapisuj się wg wzoru tak jak ja np, ułatwia mi to układanie tabeli tongue.gif taka pierdółka tongue.gif
wesoly89
wesoly89 Meksyk GG - 3796271
zibii75
zibii75 USA GG- 9081376
Milerinho
Milerinho - - 2912327
woodi
woodi Paragway GG- 1012833
Kubbas.
6 mamy, jak do 21 nikt się nie zapisze to ruszamy
kuba12-15
Kuba12155 Argentina GG 2791930
Kubbas.
Dobra zaczniemy już, za chwilę rozpiska w 1 poście
zibii75
zibii75 2 : 1 KubasPL

Fajny meczyk, wyrównany powinien być remis co widać po statach jednak to USA cieszy się z 3 punktów.

Jeden gol to swojak.

Kubbas.
Znowu to samo, 100 sytuacji, kilka razy piłka wybijana z bramki, słupek na pustaka, pudło na pustaka, szkoda gadać ile nabluźniłem podczas tego meczu.

Dzięki za mecz.
Kubbas.
Kubbas - Szymson 2:1

Bardzo ale to bardzo fajny defensywny mecz, w końcu obrona zagrała jak należy mimo jednej wpadki. Zatrzymać Suareza i Forlana to coś.

demiano7
Demiano7 Brasil GG: 2832435

chyba się spóźniłem ;/ myślałem że pisząc "do 21" chodzi o 21 marca.. szkoda sad.gif
matyey
matyey 2386476 jak nie jest za późno biggrin.gif może być Ekwador smile.gif
Kubbas.
Fajnie, że jeszcze są chętni, dopisuje was ; )
Boby1908
Boby1908 Argentyna(jęsli może się powtarzać) ,a jak nie może się powtarzać to Peru GG 31120753
Kubbas.
dopisuje

Koniec zapisów już jednocześnie, GRAMY !
Milerinho

Wydrapał 3pkt w ost min meczu !
Milerinho

Milerinho

kuba12-15
Przepraszam, ale z powodu wyjazdu na turniej piłkarski jestem zmuszony zrezygnować z turnieju:( Zapisując się niestety nie wiedziałem o wyjeździe.
Kubbas.
Nie ma problemu zdarza się, wypisuję Cię Kuba wink.gif

PANOWIE GRAMY NA ROSTERZE Z 1 POSTA, JEST LINK, PRZYPOMINAM !
zibii75

zibii75Boby1908

demiano7
BRAZYLIA (Demiano) vs PERU (Boby)

Mecz katastrofalny w moim wykonaniu niestety... Na pustą bramkę podałem piłkę do bramkarza, nie wykorzystałem kilku dobrych okazji, w głupi sposób traciłem piłki, tragedia poprostu. Jednak nie umniejsza to zasług mojego dzisiejszego przeciwnika, gratuluję Boby smile.gif

woodi
Demiano(Brasil) 0 - 3 woodi(Paragway)

Wynik dziwi samego mnie, gdyż 2 sparingi przed tym meczem przegrałem z Demianem 4:1 i 3:1, a tu mecz o pkt i prosze rywal nie wytrzymał presji chyba tongue.gif ale ciężko było... Dzieki i powodzenia dalej smile.gif

Kubbas.

Kubbas.
TABELA ZAKTUALIZOWANA !
Milerinho

Kubbas.
Wpisane
zibii75
Tur Ameryka
zibii75Woodi
Screeny:

Strzelcy:
Santa Cruz

Wondolowski x 2

Opis:
Mecz ustawiła czerwona kartka sad.gif

Kartki/Kontuzje:
Czerwo- Villar

Man of the match:

Wondolowski

Milerinho

Kubbas.

Milerinho

Kubbas.
Zaktualizowane, ludzie gramy, gramy wink.gif
zibii75
CYTAT(Norm@n @ Mar 20 2012, 14:55) *
Zaktualizowane, ludzie gramy, gramy wink.gif

Chyba nie, mam rozegrane 4 mecze a w tabeli są 3 ?
Kubbas.
Gramy do wtorku, później wpisuje WO tym co nie grają.
Szymson
Szymson-zibi75 1:0

Szymson-woodi 3:1

z tego meczu mam tylko ss ze strzelcami sorry
Kubbas.
PANOWIE ALBO GRACIE ALBO SIĘ NIE ZAPISYWAĆ DO .... PANA.
demiano7
Meksyk 2:2 Brazylia

Urugwaj 1:5 Brazylia

Kubbas.

demiano7
Brazylia 6:1 Ekwador

zibii75
Proszę o wstawienie WO w pozostałych moich meczach na korzyść moich przeciwników, nie mam zamiaru tracić czasu na pozostałe mecze i się spinać w 2 dni, bo ktoś zlewał mecze przez pozostały okres czasu od rozpiski, dziecinada i tyle a jeszcze mają pretensje, co niektórzy gracze i piszą mi o meczu o godzinie 16 ze są do 20,30 ja odpisuje, o 19,30 że jestem a ten wyjeżdża, o 21,30 że idzie do pracy, Panie Organizatorze jak Byś dał czas do niedzieli pewnie by się odezwał w sobotę i jeszcze płacz ze nie on ustala grafik hahaha.
A gwiazdor Demiano niech teksty typu ch.j, ku.wa na GG zostawi do pracy a nie podczas rozmowy w sprawie tura ze mną. Tyle w temacie i gratulacje kultury osobistej dla tego Pana. Gościu nie masz czasu na grę to odpuść i nie licz na to, iż każdy będzie skakał przez ostatnie dwa dni jak Ty sobie zażyczysz.
demiano7
CYTAT(zibii75 @ Mar 27 2012, 20:43) *
Proszę o wstawienie WO w pozostałych moich meczach na korzyść moich przeciwników, nie mam zamiaru tracić czasu na pozostałe mecze i się spinać w 2 dni, bo ktoś zlewał mecze przez pozostały okres czasu od rozpiski, dziecinada i tyle a jeszcze mają pretensje, co niektórzy gracze i piszą mi o meczu o godzinie 16 ze są do 20,30 ja odpisuje, o 19,30 że jestem a ten wyjeżdża, o 21,30 że idzie do pracy, Panie Organizatorze jak Byś dał czas do niedzieli pewnie by się odezwał w sobotę i jeszcze płacz ze nie on ustala grafik hahaha.
A gwiazdor Demiano niech teksty typu ch.j, ku.wa na GG zostawi do pracy a nie podczas rozmowy w sprawie tura ze mną. Tyle w temacie i gratulacje kultury osobistej dla tego Pana. Gościu nie masz czasu na grę to odpuść i nie licz na to, iż każdy będzie skakał przez ostatnie dwa dni jak Ty sobie zażyczysz.

Gratuluje to ja Tobie podejścia, poskarż się mamie że Ci ktoś miał czelność przeklnąć... Szkoda, że nie uwzględniłeś tego iż pisałem do Ciebie wcześniej i nie odpisywałeś na żadne wiadomości a wczoraj miałeś wielkie pretensje do całego swiata (co mnie właśnie zdenerwowało) jak Ci normalnie napisałem, że mamy ostatni mecz do rozegrania i czas jest do wtorku... Chciałbym również zauważyć, że pozostali użytkownicy nie mają specjalnych zastrzeżeń co do mojej osoby w tym turnieju bo nawet po porażkach nie było ŻADNEJ napinki i z każdym rozegrałem mecze spokojnie i bez większych problemów, wystarczyło się dogadać co do dnia a że Ty nie odpisujesz na wiadomości to nie mój problem. Po raz pierwszy napisałem do WSZYSTKICH uczestników w ten sam dzień w którym się zapisałem. Zresztą Kubbas rozmawialiśmy ostatnio i doskonale wiesz jaka była sytuacja. Pozdrawiam i zamykam tą rozmowe bo kolega wyżej jest bez winy a my wszyscy jesteśmy winni bo chcemy "rozegrać wszystkie mecze w dwa dni" wink.gif pozdrawiam smile.gif

P.S. co do "płaczu o grafik" to napisałem, że nie jestem organizatorem i nie ja decyduję do kiedy mamy rozegrać wszystkie mecze, nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem smile.gif
Kubbas jeśli chcesz to możesz wystawić obustronne WO bo nie gramy o złote kalesony wink.gif Jeśli uważasz, ze wina jest po obu stronach to się na pewno nie pogniewam jak kolega wink.gif pozdro
zibii75
CYTAT(demiano7 @ Mar 28 2012, 08:26) *
Gratuluje to ja Tobie podejścia, poskarż się mamie że Ci ktoś miał czelność przeklnąć... Szkoda, że nie uwzględniłeś tego iż pisałem do Ciebie wcześniej i nie odpisywałeś na żadne wiadomości a wczoraj miałeś wielkie pretensje do całego swiata (co mnie właśnie zdenerwowało) jak Ci normalnie napisałem, że mamy ostatni mecz do rozegrania i czas jest do wtorku... Chciałbym również zauważyć, że pozostali użytkownicy nie mają specjalnych zastrzeżeń co do mojej osoby w tym turnieju bo nawet po porażkach nie było ŻADNEJ napinki i z każdym rozegrałem mecze spokojnie i bez większych problemów, wystarczyło się dogadać co do dnia a że Ty nie odpisujesz na wiadomości to nie mój problem. Po raz pierwszy napisałem do WSZYSTKICH uczestników w ten sam dzień w którym się zapisałem. Zresztą Kubbas rozmawialiśmy ostatnio i doskonale wiesz jaka była sytuacja. Pozdrawiam i zamykam tą rozmowe bo kolega wyżej jest bez winy a my wszyscy jesteśmy winni bo chcemy "rozegrać wszystkie mecze w dwa dni" wink.gif pozdrawiam smile.gif

P.S. co do "płaczu o grafik" to napisałem, że nie jestem organizatorem i nie ja decyduję do kiedy mamy rozegrać wszystkie mecze, nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem smile.gif
Kubbas jeśli chcesz to możesz wystawić obustronne WO bo nie gramy o złote kalesony wink.gif Jeśli uważasz, ze wina jest po obu stronach to się na pewno nie pogniewam jak kolega wink.gif pozdro

KIto nie odpowiada na GG?????? Chłopie nie zwalaj na mnie.

17.03.2012
Brak odpowiedzi!!!!

18.03.2012

Odpowieź

20.03.2012

Brak odpowiedzi!!!!!!

26.03.2012 Twoje zapytanie o godzienie 23,54 gdzie ja mam na rano i wstaje o 4,40. Wybacz że nie czekałem do godziny 00,00 aby zagrac z tobą
27.03.2012 Twoje zapytanie o godzinie 16,35 moja ospowiedź 19,26 gdzie pisałeś że jesteś do 20,30 i odpowiedż Twoja o 21,22 gdzie byłeś przez 1 godzine choć pisałeś że jesteś do gry???????

Jakoś nie widze abym nie odpisywał na twoje GG, więc nie wal ściemy kolego i nie odwracaj kota ogonem, po co piszesz o wszystkich graczach jeśli sprawa dotyczy nas?????? Argumenty typu " nikt nie ma ze mną problemu" są śmieszne a podpieranie się kimś dopiero haha.

Nie mam zamiaru z tobą zagrać i na drugi raz pomyśl zanim coś napiszesz.

Jak pisałem wyżej, zaległe mecze oddaje WO.

Dzięki za tura i Tym co z nimi pograłem.

Pozdrawiam

zibii75
Kubbas.
Panowie spokojnie. Wy przynajmniej wykazujecie chęci, a z rozgrywaniem jest słabizna u wszystkich, do piątku daje czas później wpisuje WO, zagrajcie i wszystko będzie ok.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.