Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pucharek, mini-liga ?
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum
lukasz44
Niedługo kończą się rozgrywki Remes Puchar Polski 2010 i pomyślałem że warto zapytać czy byliby chętni na kolejny tour, nie wiem jaką miałby formułę, czy mini-liga czy znów jakiś puchar i o to chciałbym was zapytać, wiele osób pisało mi na GG żeby zorganizować kolejny turniej, wczoraj siero wyraził chęć pomocy przy organizacji, także piszcie czy jest sens. W odpowiedziach napiszcie czy zagralibyście i jaki rodzaj rozgrywek byście proponowali. Niedługo rusza liga ISS ale zagranie kilku meczy więcej chyba nie jest aż takim problemem dla większości rolleyes.gif .

Moja propozycja:
Puchar UEFA lub mini-liga

WKS
UEFA rlz ;]
Sieron94
Polecam, aby w rozgrywkach mini-ligi znajdowały się wszystkie polskie kluby oprócz najmocniejszych, a więc Wisły Kraków, Legii Warszawa i Lecha Poznań, aby rozgrywki były bardziej wyrównane. Oznacza to, że liga będzie liczyła 17 drużyn (13- Ekstraklasa, 4 - 1 liga).
majster37pl
Ja bym wolal pucharek niz lige wiecej emocji tongue.gif Po za tym liga nie dlugo chyba rusza wiec jestem za Puchar UEFA

@ UP

jestem za
lukasz44
Można też coś reprami:
Mistrzostwa Świata, Mistrzostwa Europy
similo14
El. Mistrzostw Europy i Mistrzostwa Europy
majster37pl
A moze by tak zrobic turniej 2v2 na serwerach sporo ludzi tak gra . Chetni pisac w temacie jaka opcja sie najbardziej podoba wink.gif
tomaj
A może jakiś turniej na czasie? Typu Puchar Narodów Afryki?
snajper1929
Puchar Króla Tajlandii ;P a na poważnie to eliminacje ME
lukasz44
Decyzja podjęta zostaną zorganizowane el.Me a potem same ME. Zapisy niedługo otworzymy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.