Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EP 09/10
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
kamildhino
No i co???? mieli sie wyrobić przed 24 grudnia i nic, a na dodatek zamkneli temat.
E9 daje ostrzezenia za nic, tacy jak polevo nie powinni robic patcha. Jak sie juz zabierali do tego to mogli sie przylozyc odłozyc wszystko na drugi plan i zrobic patcha w miesiąc a nie prawie pół roku sobie w kulki lecieć.
Ta grupa to najbardziej ślamazarni twórcy patcha. Zawsze jak ktoś robił patcha to robił go w krótkim czasie i był on kapitalny a tu przez pół roku nie wiem co robili, chyba zajmowali się ładowaniem błędów do patcha. tyle na ten temat sami sobie grajcie w tego waszego patcha...!!!!!
Jamnik
A ktoś Ci każe czekać na tego patcha ? Jak są inne to sobie graj. Zrozum że są ludzie którzy żyją nie tylko patchem, poza tym T-Mac pisał że około 24, ale może być poślizg. Jest dopiero 10:51 także ochłoń troche.

Wesołych Świąt smile.gif
Specu
CYTAT(kamildhino @ Dec 24 2009, 10:37) *
No i co???? mieli sie wyrobić przed 24 grudnia i nic, a na dodatek zamkneli temat.
E9 daje ostrzezenia za nic, tacy jak polevo nie powinni robic patcha. Jak sie juz zabierali do tego to mogli sie przylozyc odłozyc wszystko na drugi plan i zrobic patcha w miesiąc a nie prawie pół roku sobie w kulki lecieć.
Ta grupa to najbardziej ślamazarni twórcy patcha. Zawsze jak ktoś robił patcha to robił go w krótkim czasie i był on kapitalny a tu przez pół roku nie wiem co robili, chyba zajmowali się ładowaniem błędów do patcha. tyle na ten temat sami sobie grajcie w tego waszego patcha...!!!!!

człowieku uspokuj się!!! po cholere walnełęś nowy temat??? wyluzuj troche widze że zdeka przegiołeś teraz... przecież kur... pisał Timak że postara się dzisiaj a jutro ma do roboty... nie tylko patchem się żyje.... jeszcze troche i dostaniesz ostrzeżenie za takie bezsensowne zawracanie du*y
cikul21
Ja bym radził usunąć ten temat bo jak T-mac go zobaczy to tego patcha mozemy do konca roku nie zobaczyć sad.gif
damiank9
dajcie spokój są swieta nie zawracajcie ludziom gitary chłopaki tez chcą poświetowac a nie robic patcha.Jak chcecie marnowac swieta to prosze róbcie patrcha sami.Wesołych Świąt smile.gif)
Forza Parma
DO T-MACA

NIE CHCE SIE NARZUCAC ANI NIC Z TYCH RZECZY,NIE WYDAWAJ PATCHA WOGOLE! TAK BEDZIE LEPIEJ!!

WESOŁYCH SWIAT!
cikul21
Wszyscy co pisza takie teksty są posrani sad.gif To jest żałosne:(
jaro9
Zamknąć ten temat i już.A ty kamildhino taki mądry? Zrób sobie własnego patcha.I tu Cię zacytuje: "Jak sie juz zabierali do tego to mogli sie przylozyc odłozyc wszystko na drugi plan i zrobic patcha w miesiąc a nie prawie pół roku sobie w kulki lecieć. "
Odłożyć wszystko na drugi plan? Ty jesteś śmieszny.A poza tym są Święta i nie wszyscy mają czas siedzieć cały dzień przy komputerze tak jak ty.pozdro
Windziak
Debile, debile, debile. Banować idiotów, jak kamildhino, tak, żeby w ogóle tego patcha nie mogli dostać. Natrętne patałachy, sami coś dajcie od siebie, a nie ciągle narzekacie.
kamildhino
Wy debile, tańczycie jak Timac wam zagra, spodziewacie sie cudow a bardzo sie zawiedziecie na tym patchu, baaaardzo.
Myślałem ze są mądrzy ludzie którzy mnie poprą a ja tu widze samych debili, tak podlizujcie sie Timakowi, a on i tak nie wyda patcha i tak!!! patch miał byc pod koniec listopada i co???? i co ja sie pytam????? gdzie on jest ???? Potem maly poslizg 3-4 dni pisze 7 grudnia i co???? i nie ma kilka dni temu timak napisał : Wyrobie sie przed 24, dzisiaj 24 i nie ma patcha!!! Mały poślizg?????? dajcie spokój. Jesteście marionetkami, dajecie sobą manipulować i jestescie tacy jak ja, tez najlepiej nawrzucali byscie na polevo ale boicie sie wyrazic swoje prawdziwe odczucia, kazdemu po głowie chodzi : ,,Timak dawaj patcha poświęć sie troche,, tylko ze wy boicie sie to powiedziec. Ja tez sie bałem bo jestem cierpliwym człowiekiem, ale teraz mówie dość jesli ludzie z polevo nie potrafia sie okreslic kiedy bedzie patch to niech go nie wydają ja nie po to kilka razy od nowa instalowałem gre zeby patch po raz enty nie wyszedł.
jaro9
Rok temu też narzekali,a potem dziękowali i wielbili...Patch wyjdzie i co do tego niemam wątpliwości a ty na forum jesteś nowy i nie wypada Ci tak mówić.Tyle w temacie.Bez odbioru.

..i Wesołych Świąt!
Aslan
Ludzie dzis jest Wigilia - najpiekniejszy dzien w roku a wy sie tu od "debili" i "idiotow" wyzywacie. Dajcie sobie na wstrzymanie. Wyjdzie Patch dzisiaj to bedzie super prezent, nie wyjdzie-trudno, swiat sie nie zawali.

P.S. Wesolych Swiat biggrin.gif
Kucik
A dlaczego ma odlozyc wszystko inne na bok i przez miesiac zyc tylko patchem? Nikt mu za to nie placi, robi fajny projekt zupelnie dobrowolnie... Rownie dobrze moglby w ogole sie tym nie zajmowac. Zluzuj czlowieku, potancz wokol choinki, moze Ci sie polepszy rolleyes.gif
filipinaikos
To jest tylko jego i wylacznie jego dobra wola ze robi patcha... Taki jestes madry to czemu przez ten czas sam sobie patcha nie zrobiles ?
Fuji
Ktoś na tym forum miał taki podpis: Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem wink.gif

a co do samego patcha to: nie chcesz - nie ściągaj. ja od początku gram w PESa na tym patchu i jeszcze nigdy data wydania mi nie zepsuła przyjemności
#kamildinho: czemu się interesujesz jakimiś marionetkami?

Merry xmas wink.gif
Elboro
Cytat "Ja tez sie bałem bo jestem cierpliwym człowiekiem,"

kamildinho jeśli ty jesteś cierpliwym człowiekiem to nie wiem co to słowo znaczy.
Zobacz sobie przykładowo na 20,21 strone tematu EP Patch 09/10... laugh.gif happy.gif
T-Mac
dzieciaku ile ty masz lat ??
mamy jakas umowe podpisana na patcha ?? termin ?? placisz nam za to ??
zamknij ryja i spierdalaj z tego forum
E 9
CYTAT(T-Mac @ Dec 24 2009, 13:37) *
dzieciaku ile ty masz lat ??
mamy jakas umowe podpisana na patcha ?? termin ?? placisz nam za to ??
zamknij ryja i spierdalaj z tego forum

I na tym koniec świątecznej rozmowy na forum biggrin.gif.

Nie wiem ile ma lat, ale od E9 dostał dzisiaj kolejne, "darmowe" prezenty wink.gif

Temat zamykamy?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.