Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faza pucharowa
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Rozgrywka sieciowa: Archiwum > PES2009 > Turnieje > Menago PES2009 Cup
Stron: 1, 2
Bakel

Finał:

1.
kulfon3220 - Beckmis

1/2 finału

1.
Luki K 3-2 , 2-3 , k. 2-3 kulfon3220
2.
Beckmis 4-2 , 4-0 wuju

1/4 finału

1.
Luki K 5-3 , 4-3 mati26651
2.
Mazi 3-6 , 4-5 kulfon3220
3.
Beckmis 3-3 , 3-2 Gawlisz
4.
Rasow 3-6 , 5-2 , k. 4-5 wuju

1/8 finału

1.
Luki K 5-1 , 1-3 Iras
2.
mati26651 3-3 , 3-2 Lukaszeq
3.
Coupe 1-3 , 0-1 Mazi
4.
kulfon3220 4-2 , 5-0 syka81
5.
Beckmis 3-2 , 7-2 m3xXxPolska
6.
Gawlisz 5-3 , 3-0 rosiaktotti
7.
Rasow 3-2 , 3-1 goree
8.
Ako_PL 3-2 , 0-1 , k. 4-5 wuju

W tej fazie rozgrywek będzie obowiązywał Lag Detektor ISSOnline.

LagDetectorIO

Plik mecz.me powstanie w katalogu gdzie pobrano plik. Proponuję główny katalog PES. Po zakończeniu rejestrowania proszę zmienić nazwę pliku na:

mecz[nr meczu][nick].me

przykład:

1. xxx - yyy

2. zzz - qqq

3. bakel - siano: dla tego meczu powinny zostać zamieszczone 2 pliki: mecz3bakel.me oraz mecz3siano.me

4. rrr - ttt

W razie skarg rywala na lagi prosił będę o zamieszczenie tutaj plików z LD.

Termin rozegrania 1/8 mija 7 kwietnia o 22.00.

Rozgrywany będzie mecz i rewanż, oczywiście zmieniamy hosta w rewanżu, a o awansie, w przypadku, gdy obaj zawodnicy wygrają po jednym meczu, decyduje bilans bramkowy dwumeczu. UWAGA! Nieistotna jest liczba goli wyjazdowych.

Przykład: bakel 3-1 siano ; siano 2-0 bakel ; mecz rozstrzygamy w RZUTACH KARNYCH

1.Luki_K7908599
2.Iras7641562
3.mati2665113524086
4.Lukaszeq6966404
5.Coupe1569834
6.Mazi6412139
7.kulfon32201223754
8.syka818359805
9.Beckmis9894746
10.m3xXxPolska1182397
11.Gawlisz 6641202
12.rosiaktotti5667393
13.Rasow4047410
14.goree5244961
15.Ako8873401
16.Wuju7662512
Bakel
Przepraszam za mój błąd. Nie zauważyłem wyjaśnień Maziego odnośnie jego meczów z senyo. Zatem po doliczeniu 6 punktów do konta Maziego awansuje od do 1/8 finału kosztem gracza o nicku dziubeek.
dziubeek
ładne żarty sobie ze mnie zrobiliście na prima aprillis. hehe pozdro
Coupe
CYTAT(Bakel @ Apr 1 2009, 17:21) *
Przepraszam za mój błąd. Nie zauważyłem wyjaśnień Maziego odnośnie jego meczów z senyo. Zatem po doliczeniu 6 punktów do konta Maziego awansuje od do 1/8 finału kosztem gracza o nicku dziubeek.

ooo nie tylko nie to już odpadłem :/
syka81
Hehe widze ze odrazu z kolega z grupy gram pucharowke
kulfon3220
CYTAT(syka81 @ Apr 1 2009, 18:48) *
Hehe widze ze odrazu z kolega z grupy gram pucharowke

NO NIESTETY SYKA :-(
lukasz_k
QUOTE (kulfon3220 @ Apr 1 2009, 19:02) *
NO NIESTETY SYKA :-(

Ja tez:/ nie da sie tego jakoś zmienić?:/ To bezsensu bo Iras zagrał dwa mecze mniej i trafilem na niby najsłabszego a tak nie jest:D
Lukaszeq
Hmmm jak mamy rozegrać rzuty karne jeśli jest wynik 2:1 a później 1:2 (czyli bilans bramek 3:3). Mamy ten trzeci mecz rozegrać na remis? tongue.gif
kulfon3220
ja bym ustawił 5 minut meczu... i gral w "odbijanego" zeby te 5 minut szybko zleciało.
A kto ma byc hostem w takiej sytuacji???
Rasow
Rasow - goree 3:2
goree - Rasow 1:3

pozdro smile.gif
avo22
potwierdzam powodzenia dalej smile.gif
Coupe
Gratsony Rasow :]
rosiaktotti
rosiaktotti - gawlisz 3-5

DRUGIEGO MECZU TAK JAK PISAŁEM TERAZ NIE ZDĄŻE JESTEM DO DYSPOZYCJI PO 22 I JUTRO PEWNEI CALY DZIEŃ BO JESTEM CHoRY.

powód?
General match information
Match Germany Optical-Gaming (more) versus Poland Not So Serious (more)
Cup CoD4 S&D OpenCup Spring 5on5 2009 International (Platform: PC)
Date Thursday 2 April 2009 20:00 (20:00 Germany, 20:00 Poland)

A tam przez jednego nie poniesie winy cały zespół.

Odpowiedź gracza na ten temat:
[19:58:59] <Just|Gawlisz> wyjebane mam co
[19:59:01] <Just|Gawlisz> i gdzie
Gawlisz
Mam wrzucic rozmowe w ktorej mowisz ze nie mozesz grac wcozraj po 22 bo musisz isc rano do skzoly ? proponuje wprowadzic pozowlenie od rodzicow na gre " wiezornymi" godzinami , zeby uniknac takich sytuacji , a jak nie dograles drugiego meczu to walkower i oszczedz mi czasu bo i tak grac nie umiesz pzdr
MakssPl
Rosiak.... hahahahahah
Znowu historia... widzi ze Gawlisz lepszy od niego o 1000 razy to probuje WO hahahahaha
Pozdro i pocwicz rosiak palo!
Beckmis
Beckmis 3-2 Mexxx
Mexx 2-7 Beckmis
Dzięki za mecze.

Ps.Aha, teraz będzie się grało według ustalonej już drabinki, czy będą losowane kolejne pary ?
MakssPl
Dzieki, gratuluje..
Dawno nie grałem tak dobrego meczu...
pozdro!
rosiaktotti
Jestem :]
Coupe
CYTAT(Gawlisz @ Apr 2 2009, 18:52) *
Mam wrzucic rozmowe w ktorej mowisz ze nie mozesz grac wcozraj po 22 bo musisz isc rano do skzoly ? proponuje wprowadzic pozowlenie od rodzicow na gre " wiezornymi" godzinami , zeby uniknac takich sytuacji , a jak nie dograles drugiego meczu to walkower i oszczedz mi czasu bo i tak grac nie umiesz pzdr

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahah dobre xD
Bakel
Ok, szczerze powiem, że nie zauważyłem tego, że gracie z osobami ze swojej grupy. Program nie jest idealny. Proponuję takie rozwiązanie:
Luki_K - syka 81
Kulfon3230 - Iras

Drabinka jest już z góry ustalona: 1 z 2 3 z 4 itd.

Gawlisz i rosiaktotti - po prostu zagrajcie ten mecz bez niepotrzebnych kwasów na forum ;)
rosiaktotti
dokładnie
nie rozumiem piszecie że mnie nie ma ? że czekam na WO ale jestem LOL poporstu musiałem zagrać CB w coda ( 45 min)
lukasz_k
Jesli nadal jest taka opcja to wolałbym zagrać z Syką niż z Irasem.Syka w cale slabszy nie jest ale jakoś nigdy nie za fajnie z osoba z tej samej grupy.
kulfon3220
Kulfon 4-2 Syka
Syka 0-5 kulfon
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2pr6w5u&s=5
Jestem bardzo zawiedziony postawą kolegi SYki po meczu. Miał pretensje ze strzelalem w krótki róg :-////
Hm...
syka81
CYTAT(kulfon3220 @ Apr 2 2009, 22:20) *
Kulfon 4-2 Syka
Syka 0-5 kulfon

No zagralismy bo nie lukalem a kolega jak mi napisal postów pod drabinka czytać nie MUSI.
Szkoda ze z nim bo technika w strzelania w Buga kolega ma opanowane idealnie i to go ciagnie wiec szkoda ze z Lukim nie zagralem bo bym chociaż przegrał z kims kto gra ladnie i skutecznie a tak???

Uwaga w nastepnych meczach napewno bedzie gral na krotki i Zal mi takich Graczy nawet Ivan jak mu powiesz to zrozumi a on nie.

Bo jak napisal wygrywa ten co strzeli wiecej goli prawda ale styl jakim wygrasz jest wazniejszy.

Pozdro.
Ps.a co do polaczenia bylo ok zeby nie bylo
kulfon3220
CYTAT(syka81 @ Apr 2 2009, 23:37) *
No zagralismy bo nie lukalem a kolega jak mi napisal postów pod drabinka czytać nie MUSI.
Szkoda ze z nim bo technika w strzelania w Buga kolega ma opanowane idealnie i to go ciagnie wiec szkoda ze z Lukim nie zagralem bo bym chociaż przegrał z kims kto gra ladnie i skutecznie a tak???

Uwaga w nastepnych meczach napewno bedzie gral na krotki i Zal mi takich Graczy nawet Ivan jak mu powiesz to zrozumi a on nie.

Bo jak napisal wygrywa ten co strzeli wiecej goli prawda ale styl jakim wygrasz jest wazniejszy.

Pozdro.

WIESZ CO SYKA!! DAREMNY JESTES!!! CENIŁEM CIE DO DZISIAJ!!!! JEDNAK OKAZAŁEŚ SIĘ ZWYKŁYM PŁACZKIEM!!!
Jeżeli nastąpiły jakies zmiany czemu terminarz nie został zmieniony?? A poza tym nie bardzo wiem co oznacza ten BUG, widac ty masz to opracowane do perfekcji, to skoro ja nie wiem co to jest... to jak moge mieć to opracowane. Ale moze jestes zbyt "niemądry" zeby to zrozumieć. Jak gralismy w grupie gralem tak samo. I NIC NIE MOWILES. A teraz? jak odpadles!!! ŻAL MI CIEBIE!!
Szkoda ze nie grales z lukim.... bo byś nie dostał 9-2!!!
I nie pisze sie ZROZUMIIIIIIIII tylko zrozumiE!!
Naprawde mialem cie za gościa!! A dzisiaj pokazałeś słome z butów!!
Bakel
Skoro dwumecz został rozegrany to już tak musi zostać. Zasugerowałem inne rozwiązanie, ale to wymagało zgody wszystkich zainteresowanych.
rosiaktotti
kulfon3220 ale z ciebie kulfon biggrin.gif
kulfon3220
No sorry. Gdyby było zmienione w terminarzu to ok. Ale naprawde nie spojrzałem niżej. Co mnie interesują komentarze innych...
Coupe
CYTAT(syka81 @ Apr 2 2009, 22:37) *

Pozdro.

hhhhhahahahahahahahahaha Jebnę zaraz jak przeczytam ze dwa takie posty jeszcze xD
mati26651
mati26651- lukaszeq 3-3
3-2

http://img21.imageshack.us/my.php?image=pe...40315193684.jpg

GG
Lukaszeq
Potwierdzam

GG
kulfon3220
CYTAT(Coupe @ Apr 3 2009, 15:07) *
hhhhhahahahahahahahahaha Jebnę zaraz jak przeczytam ze dwa takie posty jeszcze xD

NO DOBRE, DOBRE!!
MakssPl
Kulfon, a gdzie masz Monike?
rosiaktotti
2mecz: gawlisz 3 -0 rosiaktotti
MakssPl
PaPa lowie!
Damian1977
Coupe -Mazi

Kontakt był,ale gracz Coupe nie mial czasu rozegrac ze mna meczy. Prosze o wo lub przedłuznenie terminu.
ohmy.gif
lukasz_k
Luki_K 3:1 Iras Iras 1:5 Luki_K
Bakel
Termin mija jutro o 20.00. Bezapelacyjnie.
Coupe
CYTAT(Damian1977 @ Apr 3 2009, 20:23) *
Coupe -Mazi

Kontakt był,ale gracz Coupe nie mial czasu rozegrac ze mna meczy. Prosze o wo lub przedłuznenie terminu.
ohmy.gif

WItam to nie tak jak ja miałem czas do mazi nie miał a jak on miał to ja nie miałem postaram sie dzis z nim jeszcze skontaktowac i zagrac.
pozdrawiam !!!
Beckmis
Następną rundę też już można grać czy trzeba czekać smile.gif ?
Coupe
Składam protest na gracza Mazi. na jego hoście nie dało się kompletnie grać potworne opóźnienie... z tego co czytałem na forum nie tylko ja narzekałem na jego lagi... jeżeli mu to tak luzno przejdzie to ostrzegam Cie Luki jak będzie grał z tym pacjentem uważaj na lagi:/ i graj z LD bo to do chuja jest nie podobne....
Damian1977
Mazi 3-1 Coupe

Coupe 0-1 Mazi

rozegrane
Coupe
CYTAT(Damian1977 @ Apr 3 2009, 22:04) *
Mazi 3-1 Coupe

Coupe 0-1 Mazi

rozegrane

Gratuluje koledze lagów dawno nie miałem z graczem z Polski takiego opóźnienia ... momentami naprawdę nie widziałem piłki... obrońca odebrał wciskam kółko piłka wybita i przeciwnik ma piłkę ? jak to sie mówi wygra ten kto ma mniejsze opóźnienie hehe...
Damian1977
Pytalem sie o ld napisales ze nie chcesz zobaczysz jakie bedzie polaczenie. Trzeba było rozlaczyc sie i nie grac to bysmy zagrali na ld,a ty dalej grasz to traktuje jako normalna gre.
Mowisz ze nie obchodza cie inni czy maja, a piszesz ze "inni" konkretnie 1 gracz co z kazdym ma lagi senyo moze sie wypowiedziec. Popytaj innych. DZiwne tez ze na twoim hoscie miales lagi.
Gawlisz
CYTAT(rosiaktotti @ Apr 3 2009, 20:32) *
2mecz: gawlisz 3 -0 rosiaktotti

Potwierdzam szkoda ,ze Rosiak sie rozlaczyl w 40min bo na pewno by powalczyl jeszcze sad.gif pzdr
Bakel
CYTAT(Damian1977 @ Apr 3 2009, 23:27) *
Pytalem sie o ld napisales ze nie chcesz zobaczysz jakie bedzie polaczenie. Trzeba było rozlaczyc sie i nie grac to bysmy zagrali na ld,a ty dalej grasz to traktuje jako normalna gre.
Mowisz ze nie obchodza cie inni czy maja, a piszesz ze "inni" konkretnie 1 gracz co z kazdym ma lagi senyo moze sie wypowiedziec. Popytaj innych. DZiwne tez ze na twoim hoscie miales lagi.

Mazi, przedstaw logi z rozmów GG, w których Coupe nalega na to, by pominąć włączenie LagDetectora, ewentualnie zamieść log z LD z meczów z Coupe.
Panowie, jest napisane wyraźnie: "W tej fazie rozgrywek będzie obowiązywał Lag Detektor ISSOnline. " Trzeba go używać by zapobiec takim sytuacjom. Inaczej reklamowanie meczów po fakcie będzie skazane na niepowodzenie.

Beckmis, możemy poczekać i tak powinniśmy skończyć turniej przed świętami.
Damian1977
Beckmis
Mazi, po co się go pytasz "chcesz ld" , jak Bakel jasno napisał, że w tej fazie rozgrywek LagDetektor będzie obowiązywał xD ?
Damian1977
skad mialem wiedziec ze on wlaczy czy nie ? W pierwszym meczu ja hostowalem wiec sie zapytalem.
Bakel
Skoro Coupe nie przerwał gry to sprawa jest jasna. Wynik zostaje zatwierdzony.
Na przyszłość uczulam, nieobecność pliku z LD będzie podstawą do dania walkowera rywalowi w wypadku reklamacji meczu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.