Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moze jakas liga Ekstraklasa patch ?
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
4D4MUS
może zrobimy jakaś ligę Pes właśnie z tym patchem bo można już grac bez orginalu i bez cd-keya , nawet posiadam programy do tego i jak cos to wszystko napisze ...hmm . tylko beda mogli grac ci gracze z patchem Ekstraklasa

czekam na odp ??
Orange_91
CYTAT(4D4MUS @ Mar 29 2009, 14:16) *
może zrobimy jakaś ligę Pes właśnie z tym patchem bo można już grac bez orginalu i bez cd-keya , nawet posiadam programy do tego i jak cos to wszystko napisze ...hmm . tylko beda mogli grac ci gracze z patchem Ekstraklasa

czekam na odp ??

Też nad tym myśleliśmy, ale potrzebni są nam ludzie do zrobienia takiego transferpatcha bo to masa roboty. Zgłoś się do mnie na gg 9270871 to pogadamy.
1908
Marzy mi sie coś takiego, ale rozsądek mówi że to za dużo pracy i pewnie nikt sie za to nie zabierze smile.gif
Jamnik
CYTAT(1908 @ Mar 29 2009, 15:19) *
Marzy mi sie coś takiego, ale rozsądek mówi że to za dużo pracy i pewnie nikt sie za to nie zabierze smile.gif

Daj dobry przykład happy.gif
1908
Kuba gdybym tylko umiał oj uwierz mi smile.gif
Drakkainen
Ciekawy pomysł w sumie, bardzo swojski tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.