Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Pes 2009
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
tutus16
Witam mam problem. Gdy dochodze do Cwiecrfinalu Ligi Mistrzow I Gram mecz rewanzowy gra zawsze mi sie wylacza "Wystąpił problem z aplikacją Pro Evolution Soccer 2009 i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." czym to moze byc spowodowane? dzieki za odpowiedz
messjash
Mnie też wywala w ćwierćfinale. Dodawałeś do gry może jakieś uaktualnienia czy coś, bo ja pobrałem to z głównej strony i zastanawiam się czy to problem tylko tego dodatku czy konami znowu wydało nie dorobioną grę...
tutus16
nie nie dodawalem nic ;/ zadnych uaktualnien ani dodatkow i tak chodzi nie wiem czego to wina;/ ale wydaje mi sie ze duzo osob bedzie tak mialo;/ troche to ucizliwe jest.Kto ma jakas recepte na to?smile.gif
rangiz
Pirat czy oryginał? wink.gif
Ja nie mam problemu
tutus16
Pirat. Moze to wina Cracka?
foamy
jeśli to pirat od reloaded problemu nie powinno być
messjash
Mam orginał. I nie jesteśmy sami z tym problemem. Czyli konami jak zwykle spiepszyło grę. Dodam jeszcze że instalowałem gre i na viście i na xp i zawsze to samo.
tutus16
Pro.Evolution.Soccer.2009-RELOADED ale widze ze nawet ci co maja oryginala maja problem wiec nie ejstem sam
foamy
u mnie idealnie... prawie... zdarzyły sie dotychczas 2 zwiechy
jedna podczas wychodzenia do windy, a druga po meczu w BL chcąc zasejvować... oczywiście trzeba było grać od nowa rolleyes.gif
tutus16
niby ma jakich patche wyjsc ale nie wieadomo kiedy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.