Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zakwasy
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
perONE
Wiadomo każdy sportowiec ma problemy z zakwasami, szczególnie nóg. Trwaja od 24 do 72 godzin. macie jakies sposoby na pozbycie sie ich? coraz czesciej deneruje mnie ze trzymaja az tak dlugo a wiadomo->treningi&mecze. a nogi bola.? domowe sposoby? PISZCIE!!

Temat glupi?->kosz + ew. %
ale mi potrzebny wink.gif
barman_2000
najlepiej to dobra rozgrzewka przed meczem lub treningiem i zakwasów nie ma, mnie tam nie bola miesnie po meczach, trzeba je rozgrzac dobrze
bartek-brt
Ja osobiście mam problemy z zakwasami na klacie po treningu, ale keidys znalazłem sposoby na zmniejszenie ich. Może pomogą one z twoim przypadkiem.
-Pomasuj nogi rękami
-Dobrze sie rozgrzej
-Po treningu weź prysznic (raz zimną a raz ciepłą wodą)

Może pomoże...smile.gif
Mortin
przed jak i po wysilku fizycznym porozciagaj miesnie. kawa tez jest dobra na zakwasy no i nic nie robi lepiej jak przebiezka i oczywiscie rozciaganie
pozdro
perONE
a co powiecie o masciach? typu ben-gay albo kąpiel z pokazna iloscia soli? czytalem gdzies rowniez o piciu mleka wacko.gif
kostek
Jak już Cię bardzo nogi bolą to się połóż i nogi daj na 2-3 poduszki - tak, żeby było wysoko.
Wtedy najlepiej i najszybciej odpoczywają...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.