Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Cd Action
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Przemek23
Otóż mam problem z płytą z gazety CD Action. Jest to wydanie grudniowe w którym jest min. Hitman 3: Kontrakty.
Gdy wkładam płytę do CD ROM'u, czekam chwilkę i pojawia mi się taki komunikat:

Czy wiecie co trzeba zrobić by płyta się normalnie włączyła?
z góry dzięki..
perONE
Moze na poczatek nalezy zapoznac sie z trescia ulotki dołączonej do opakowania??
Powaznie: mam to samo i poaru moich kolegow tez. Na wigilli klasowej dostalem CDA i od razu z kumplami poszlismy do pracowni komputerowej (mamy 1 komp to ogolnego uzytku dla uczniow) wyprobowac plytke i to samo mam. dry.gif Pewnie to wina ferelnej plytki wiec juz nic nie da sie zrobic, chyba ze ktos zna jakis sposob.
Przemek23
Cytat(perONE @ Dec 30 2007, 22:25:25) *
Moze na poczatek nalezy zapoznac sie z trescia ulotki dołączonej do opakowania??
Powaznie: mam to samo i poaru moich kolegow tez. Na wigilli klasowej dostalem CDA i od razu z kumplami poszlismy do pracowni komputerowej (mamy 1 komp to ogolnego uzytku dla uczniow) wyprobowac plytke i to samo mam. dry.gif Pewnie to wina ferelnej plytki wiec juz nic nie da sie zrobic, chyba ze ktos zna jakis sposob.

Znaczy się tą płytę pożyczyłem od kolegi.
Ale u niego wszystko chodzi poprawnie.
barman_2000
może w systemie nie masz zainstalowanej czcionki którą potrzebuje płyta i nie chce sie załadować
Przemek23
Cytat(barman_2000 @ Dec 30 2007, 22:41:19) *
może w systemie nie masz zainstalowanej czcionki którą potrzebuje płyta i nie chce sie załadować

A jak sprawdzić o jaką czcionkę chodzi?
Bushmen
Hm, wydaje mi sie, ze nie musisz instalowac programow\gier przez te menu Cd-Actiona. ==>> moj komputer, naped - otworz.
Przemek23
Cytat(Bushmen @ Dec 30 2007, 22:53:28) *
Hm, wydaje mi sie, ze nie musisz instalowac programow\gier przez te menu Cd-Actiona. ==>> moj komputer, naped - otworz.

Próbowałem tak. ale gdy klikam na SETUP, to też czekam chwile a potem pokazuje się ten komunikat:

Mortin
wyslij maila do redakcji cd action, opisz im dokladnie problem, dodaj screeny i podaj swoja konfiguracje komputera
mysle, ze powinni cos poradzic, jak nie to przysla Ci nowa plytke wink.gif
pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.