Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Papry11
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
papry11
Witam chciałbym pokazać moją pierwszą twarz do kolejnej części wspaniałej gry jaką jest seria Pro Evolution Soccer... rolleyes.gif dobra teraz streszczenie:
robiłem już twarze do poprzedniczek pesa oraz jeszcze wykonuje twarze do konkurencyjnej gry FIFA (co nieznaczy ze wole fife laugh.gif )
Ok to dosyć tego pier****nia...Louis Saha

Pozdrawiam,
perONE
nie znam sie na fejsach od razu rzucaja sie beznadziejne wloski i dziury w nosie..
Pelas
co on taki rozmazany...ohmy.gif
fryzura do poprawy...:
poza tym w modelu się zbytnio nie napracowałeś...: bo Konami zrobiło bardzo dobry model...smile.gif
papry11
Cytat(Pelas @ Nov 3 2007, 15:23:53) *
co on taki rozmazany...ohmy.gif
fryzura do poprawy...:
poza tym w modelu się zbytnio nie napracowałeś...: bo Konami zrobiło bardzo dobry model...smile.gif

rozmazany bo na srednich detalach rozdzielka 1024.768... zapomniałem napisac... fryzura konami bo niewiem jaki jego fryz ma nr.... a co do modelu... może i konami zrobiło dobry model ale ja lepszy laugh.gif

Pozdrawiam,
papry11
kolejna wersja sahy myślę żę lepsza... detale medium...

Pozdrawiam,
norek
Cytat(papry11 @ Nov 3 2007, 18:05:29) *
kolejna wersja sahy myślę żę lepsza... detale medium...

Pozdrawiam,

Poproś kogoś aby wykonał Ci screena na High gdyz tylko wtedy bedzie mozna jednoznacznie ocenic mordke.
Przemoo90
szału nie ma. włosy tragiczne. ogólnie gorszy niż ten z Konami
papry11
Chciałbym poprosić jakiegoś moda o przeniesienie tematu do dzialu odpowiedniego czyli face Edit do PES2008...

Ps. przygotujcie się na super twarz... smile.gif i zapraszam do mojego mam nadzieje niedługo przeniesionego tematu...

Pozdrawiam,
JureQ10
Jego prawe oko jest wieksze od lewego wacko.gif ale ogolnie licza sie starania...nad dobra mordka trzeba dluugo posiedziec w oedicie..pozdro...nastepne mordy beda lepsze..trzymam kciuki...pomyslnych tekstur biggrin.gif
papry11
Sory że się dawno nie odzywałem

Pozdrawiam, Ocenki?
Damian.
Oczy ewidentnie do poprawy smile.gif
Kąciki ust , brwi
i wąsy:D

Pozdr

Wyrzuć siga ;D
Ronnie-10
Popraw co powiedzial Damianinho i bedzie GITES morda...
Z jakiej foty korzystales?

EDIT: wlasnie czyz takie sygnaturki na tym forum nie sa zabronione? smile.gif POZDRO
papry11
Deco poprawiam właśnie a teraz nowa twarzyczka:

Ocenicie? rolleyes.gif
Ronnie-10
Wiesz ciezko ocenic...daj preview z edit mode...z tego co widze to na pewno jego lewe oko do poprawy,lekko usta i zle zmapowany zarost pod nosem..daj screena z edit mode...w kazdym badz razie mordka jest na "+"pozdrawiam
papry11
No niestety pesa posiadam obecnie tylko demówke więc screena z edit mode niedam bo niemogę dry.gif A tu nowa wersja R10:

Pozdrawiam, proszę o komentarze...
FlAtRoN
Najbardziej rzuca w oczy źle wtopione bmp no i jego lewe oko nadal nie takie,ale pracuj ,pracuj...
papry11
Louis Saha
mati6a
Papry jesets niesamowity robisz Bd Facy do Fify jak i do Pesa biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.