Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oe Ver3 - Pytanie Ocb Z Ilością Zespołów Lp
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
p4Rn
Dlaczego mam 18 zespołów ekstraklasy zamiast 16 ?
I dlaczego mam 6 zespołów drugiej ligi polskiej zamiast 8 ?
Wszędzie jest napisane o 16/8 a ja mam 18/6.
Przy wyborze ligi ekstraklasy wybór ilości zespołów jest ustawiony domyślnie na 18 i nie da się zmienić.
Wszyscy tak mają czy tylko ja ? oO
Orange_91
Cytat(p4Rn @ Oct 21 2007, 11:07:19) [snapback]191883[/snapback]
Dlaczego mam 18 zespołów ekstraklasy zamiast 16 ?
I dlaczego mam 6 zespołów drugiej ligi polskiej zamiast 8 ?
Wszędzie jest napisane o 16/8 a ja mam 18/6.
Przy wyborze ligi ekstraklasy wybór ilości zespołów jest ustawiony domyślnie na 18 i nie da się zmienić.
Wszyscy tak mają czy tylko ja ? oO

Po prostu zal laugh.gif Ty nawet czlowieku nie wiesz jakie zespoly graja w OE a jakie w 2 lidze laugh.gif . Przy wyborze ligi OE musi byc 18 zespolow bo OE jest zrobiona za eredivisie a tam jest 18 zespolow i nie da sie zmniejszyc ilosci.
p4Rn
Cytat(Orange_91 @ Oct 21 2007, 11:36:50) [snapback]191887[/snapback]
Po prostu zal laugh.gif Ty nawet czlowieku nie wiesz jakie zespoly graja w OE a jakie w 2 lidze laugh.gif . Przy wyborze ligi OE musi byc 18 zespolow bo OE jest zrobiona za eredivisie a tam jest 18 zespolow i nie da sie zmniejszyc ilosci.

Po prostu zal laugh.gif Ty nawet czlowieku Orange_91 nie wiesz jakie zespoly graja w OE a jakie w 2 lidze laugh.gif .
btw.: ZAL.PL, jak snujesz takie wnioski z DUPY.
No to przypau, ze jest 18 sleep.gif
Jacmen
Zal nie zadawaj takich głupich pytań. W naszej lidze jest 16 drużyn ale w Pes do jednej ligi wchodzi 18 drużyn więc w pierwszej lidze są dwie drużyny z drugiej ligi, a tak w ogóle co ja będę ci tłumaczył idź to przedszkola wink.gif
p4Rn
Cytat(jacmen @ Oct 21 2007, 12:57:45) [snapback]191910[/snapback]
Zal nie zadawaj takich głupich pytań. W naszej lidze jest 16 drużyn ale w Pes do jednej ligi wchodzi 18 drużyn więc w pierwszej lidze są dwie drużyny z drugiej ligi, a tak w ogóle co ja będę ci tłumaczył idź to przedszkola ;)

rzeczywiscie, zal, ze mi to tlumaczysz ;O idz do zlobka ;)
glupie pytanie ????
lol
przed sciagneiciem patcha czytam sobie, ze ma byc 16 druzyn ekstraklasy, to wydawalo sie normalne, ze tak bedzie ... a tu dostaje sklad 18 druzyn w (literka klucz) ekstraklasie !! i tu zonk ;x

EOT
to nie byl blad jakiegos config'u, tylko tak zrobiono >.> o to mi biegalo
Orange_91
Cytat(p4Rn @ Oct 21 2007, 14:07:49) [snapback]191941[/snapback]
rzeczywiscie, zal, ze mi to tlumaczysz ;O idz do zlobka wink.gif
glupie pytanie ????
lol
przed sciagneiciem patcha czytam sobie, ze ma byc 16 druzyn ekstraklasy, to wydawalo sie normalne, ze tak bedzie ... a tu dostaje sklad 18 druzyn w ekstraklasie !! i tu zonk ;x

Ehhh czlowieku przeciez masz 16 druzyn z OE i 8 z 2 ligi wiec w czym problem? Tylko ze OE jest za Eredivisie w ktorej jest 18 zespolow wiec musielismy dodac do tych 16 dwa zespoly.
p4Rn
Cytat(Orange_91 @ Oct 21 2007, 14:10:24) [snapback]191943[/snapback]
Ehhh czlowieku przeciez masz 16 druzyn z OE i 8 z 2 ligi wiec w czym problem? Tylko ze OE jest za Eredivisie w ktorej jest 18 zespolow wiec musielismy dodac do tych 16 dwa zespoly.

to wszytko wiem
a biega o to co juz napisalem wyzej:
"EOT
to nie byl blad jakiegos config'u, tylko tak zrobiono >.> o to mi biegalo"
Orange_91
Cytat(p4Rn @ Oct 21 2007, 14:12:32) [snapback]191944[/snapback]
to wszytko wiem
a biega o to co juz napisalem wyzej:
"EOT
to nie byl blad jakiegos config'u, tylko tak zrobiono >.> o to mi biegalo"

No to nie wiem w czym byl problem laugh.gif wszyscy to wiedza a zwlaszcza ja bo robilem tego patcha rolleyes.gif .
p4Rn
Cytat(Orange_91 @ Oct 21 2007, 15:01:37) [snapback]191967[/snapback]
No to nie wiem w czym byl problem :lol: wszyscy to wiedza a zwlaszcza ja bo robilem tego patcha :rolleyes: .

No ja nie wiedzialem ;p A ze sciagalem z mirrorow, to sobie pomyslalem, ze moze ktos cos zmienil ... a tu po prostu tak mialo byc :D
Good Work
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.