Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Nakamura
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Nakamura
oceniajcie-mariusz lewandowski.włoski nie moje.sa one autorstwa mani3ika o ile sie nie myle

krytykujcie,chwalcie i radzcie co mozna poprawic rolleyes.gif

a włąsńie.w najblizszych planach mam teraz zrobienie twarzy artura boruca a pózniej to przyjmuje zamówienia od was wink.gif mozecie jednak zamawiac teraz.oczywiscie dobra fota mile widziana
ryba
Jak na pierwsza twarz to jest niezle wink.gif
Paput
Jak na pierwszą twarz. To dobrze rolleyes.gif
OskaR
Zgodze sie z poprzednikami dobra pierwsza tarz w twoim wykonaniu, zobaczymy co nam pokazesz pozniej jak sie jeszcze podszkolisz wink.gif
d-note
Bardzo dobra twarz jak na pierwszą. Ale jak zawsze pracuj pracuj pracuj ... wink.gif tongue.gif
Nakamura

poprawilem lewego
włoski pozyczone od mani3ika.troche zmienione
szołpas
poprawy oczy ... czolo sie wżyna w włoski to tez popraw i bmp lepsze mozna zrobic smile.gif
....
Nakamura chodzi mi o kształt wink.gif troche dziwny .. odejmuja podobienstwa
Nakamura
Cytat(sZ0lpAs @ Oct 6 2007, 15:39:07) [snapback]189201[/snapback]
poprawy oczy ... czolo sie wżyna w włoski to tez popraw i bmp lepsze mozna zrobic smile.gif

Co tak mało ocen!???A tak w ogole to jestem w stanie poprawic bmp,poprawie na pewno te czoło ale niewiem sZ0lpAs o co ci chodzi z tymi oczami?CO zmnienic bo myslalem ze sa juz idealne
.:KUNA:.
Zrob Sagana to bedzie wiecej ludu;]
Nakamura

oceniajcie
d-note
Dobra ale twarzy bartek-brt nie przebiłeś. Pozdr wink.gif
dj_adriano
taki troche przymulony tongue.gif ale dobry
pozdr
No przymulony;] rolleyes.gif Ale jest fajny
voytazz13
Musisz mu zmienic ksztalt baniaka na taki jaki ma na fotce. W sumie model jak na poczatkujacego nie jest zly, ale jeszcze musisz nad bmp popracowac. Jeszcze naszego collaba nie przebiles tongue.gif
Nakamura
Zrezygnowałem z poprawiania konkursowego Bermudo, trzeba przyznać że bartek-brt wygrał w pełni zasłużenie.Ja natomiast jestem usatysfakcjonowany swoim drugim miejscem i nie narzekam.Dośc dawno nie wystawiłem kolejnego face wiec prosze oto mój Zahorski(twarz oczywiście do PES 6), wiem ze teraz trwa moda na facjaty do najnowszej czesci lecz ta mi nie pójdzie wiec nadal bede robil twarze do szostki.Oto mój Zahorski:

Naturalnie proszę o ocenki rolleyes.gif
Dominoz
Troszke błędów w modelu jest i lekko rozmyte BMP.
Jednak obiecujący masz początek smile.gif

Oby tak dalej.
Bledy sa ,ale widac postepy
Nakamura
Strasznie dawno nie robiłem face'ów, ale postanowiłem do tego zajęcia wrócić.
Na początek fota mojego znajomego, to nowy nabytek Widzewa. Włosy wzięte z "Uczesań specjalnych".

Prejuce Nakoulma
Mateusz13
CYTAT(Nakamura @ Jul 24 2010, 21:14) *
Strasznie dawno nie robiłem face'ów, ale postanowiłem do tego zajęcia wrócić.
Na początek fota mojego znajomego, to nowy nabytek Widzewa. Włosy wzięte z "Uczesań specjalnych".

Prejuce Nakoulma

Widzę, nie którzy wracają do robienia mordek biggrin.gif
Trochę jakościowo mordka kuleje, ale rób dalsze twarze kolejne będą coraz lepsze smile.gif
mata-on
Ładnie, widze że Ty tak jak ja, reaktywacja;D
Nakamura
Zastrzegam, że nie jestem mistrzem facemakingu, ani nim nie zamierzam zostać. Nie jest to też żadna próba reaktywacji - wątpię bym był w stanie wydawać regularnie twarze, jak choćby T-mac. Przez ten czas, od ostatniego mojego posta w tym temacie, wcale nie trenowałem. Może najwyżej ze dwa razy zrobiłem facjaty kolegów, na ich prośbę, lecz były one pod względem jakości marne. Jednak na tyle ile umiałem, postanowiłem w ostatnich dniach stworzyć wirtualną twarz zawodnika, o którym niebawem będzie jeszcze głośniej.

Postrach pierwszoligowych bramkarzy, niedoszły reprezentant Wietnamu - Nildo Franca Junior:

Jeżeli trafi się psychopata, który zechce mieć tak odtworzonego Nildo w grze, to chętnie podtrzymam go w jego umysłowej i wzrokowej ułomności, i udostępnię download wink.gif
ronaldo_9
Najważniejsze jest podobieństwo i ono tu jest a techniczne błędy to już Ci facemakerzy wytkną. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.