Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak Przyśpiewek
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
kamil1801
No właśnie, ktos mi może powiedzieć dlaczego nie mam przyśpiewek? Zainstalowałem sobie OE 2.0, wszystko mi pięknie działa, tylko tych przyśpiewek brak. Sprawdzałem w 0_sound i tam te przyspiewki są, na tych slotach które ktoś podał w którymś temacie. W czym tkwi problem? Co muszę zrobić żeby były polskie pieśni dla polskich drużyn?

Dla przykładu - gdy gram reprezentacją Polski to w tle słysze kibiców Polonii Bytom...
Orange_91
Cytat(kamil1801 @ Jul 4 2007, 18:41:51) [snapback]160569[/snapback]
No właśnie, ktos mi może powiedzieć dlaczego nie mam przyśpiewek? Zainstalowałem sobie OE 2.0, wszystko mi pięknie działa, tylko tych przyśpiewek brak. Sprawdzałem w 0_sound i tam te przyspiewki są, na tych slotach które ktoś podał w którymś temacie. W czym tkwi problem? Co muszę zrobić żeby były polskie pieśni dla polskich drużyn?

Dla przykładu - gdy gram reprezentacją Polski to w tle słysze kibiców Polonii Bytom...

Na takich jak Ty to juz sily nie mam nie zainstaluje taki dobrze patcha i potem zaklada bezsensowne tematy. Nie laska przeczytac dokladnie instrukcje instalacji patcha? Wgraj PES exe i bedzie dzialac
sebekwhite
Cytat(kamil1801 @ Jul 4 2007, 18:41:51) [snapback]160569[/snapback]
No w?a?nie, ktos mi mo?e powiedzie? dlaczego nie mam przy?piewek? Zainstalowa?em sobie OE 2.0, wszystko mi pi?knie dzia?a, tylko tych przy?piewek brak. Sprawdza?em w 0_sound i tam te przyspiewki s?, na tych slotach które kto? poda? w którym? temacie. W czym tkwi problem? Co musz? zrobi? ?eby by?y polskie pie?ni dla polskich dru?yn?

Dla przyk?adu - gdy gram reprezentacj? Polski to w tle s?ysze kibiców Polonii Bytom...

Wlasnie... mad.gif Ja mam taki sam problem. Moze ktos ma cala liste O_sound które dzwieki odpowiadaja danej druzynie. Wiem tylko ze POLSKA to nr. od 200 do 204. Z góry thanx
kamil1801
A ja już nie mam siły na takie nerwowe reakcje rolleyes.gif

Podmiana exe nic nie dała, pokombinowałem trochę w 0_sounds i sam znalazłem sobie odpowiadające sloty, bo tamte nie działają.

I dla przykładu: Przyspiewki reprezentacji Polski dzialaja pod 200-204, a nie 205-209. Przyśpiewki Odry Wodzisław działają pod 185-189, a nie 180-184. Tyle ode mnie.

Edit: Tak mi się tylko wydawało... Teraz pieśni Odry słychać na każdym meczu wink.gif
Orange_91
Sloty Polski sa pod 205-209 a Odry pod 180-184 wiec nie wiem co robiles ze to ci nie dzialalalo. Dobrz wiem bo to ja to robilem wink.gif i nawet przed chwila sprawdzalem wiec jesli wszystkim dziala dobrze a tobie zle to czyja moze byc wina?
sebekwhite
A ja już mam dobrze biggrin.gif trzeba wgrać OE na czystego pesa i wszystko będzie OK smile.gif
Florian
Mój problem wygląda tak. Grając master ligę wybieram jakikolwiek zespół (na przykład Lech, Legia, Bordeaux) a podczas meczu śpiewają jacyś inni kibice i do tego zawsze ci sami (przypuszczam że to chyba HSV ??), w przypadku mojego przeciwnika wszystko jest w porządku. Czy ktoś wie w czym tkwi problem? Z góry dzięki za podpowiedź.
Orange_91
Cytat(Florian @ Aug 16 2007, 14:15:32) [snapback]174686[/snapback]
Mój problem wygląda tak. Grając master ligę wybieram jakikolwiek zespół (na przykład Lech, Legia, Bordeaux) a podczas meczu śpiewają jacyś inni kibice i do tego zawsze ci sami (przypuszczam że to chyba HSV ??), w przypadku mojego przeciwnika wszystko jest w porządku. Czy ktoś wie w czym tkwi problem? Z góry dzięki za podpowiedź.

Tak sie dzieje bo konami cos pochrzanilo i musisz wgrac przyspiewki swojego zespolu za sloty.
310-314
340-344
345-349
Florian
A czy posiadasz może spis które są dla kogo? Byłbym wdzięczny.

Już nie trzeba , znalazłem. Dzięki za podpowiedź. Zaraz zobaczymy czy to zadziała.
LeonCGB
Ja mam taki problem. Gdy gram w karierze mecz u siebie to słyszę doping drużyny przyjezdnej, jak na wyjeździe to przyśpiewki mojego klubu ale to bardzo rzadko. W wiekszosci ich nie ma. W towarzyskim meczu juz jest normalnie
Proszę o pomoc.
LeonCGB
Podbijam!! Ludzie pomóżcie. Nie mam pratycznie wcale przyśpiewek swojego klubu w karierze. A w towarzyskim działa bez zarzutu. Co mam zrobić??
Jacmen
Kilka postów wyżej było napisane Orange mówił wink.gif
qwert
U mnie jest tak, że w niektórych meczach są przyspiewki dwóch drużyn, a w niektórych tylko moje...nie wiem od czego to zależy unsure.gif
LeonCGB
Od jakości ekipy na wyjeździe laugh.gif . A tak na poważnie nie mam pojęcie.
WIELKIE DZIĘKI JACMEN, ślepy jestem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.