Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa B
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum > Rzalowy turniej
snake
Kontakt:
lukasso GG: 4485209
dukekubas GG:3383755
Iras GG: 7641562
michu GG: 4660526
BERTA GG: 8567662

Cytat(Tabela grupa B )
Pozycja.____________________M____Z__R__P__Bramki___Pkt
1. Valencia______Iras_________8____8__0__0___26-07____24
2. Galatasaray___lukasso______8____4__2__2___20-17____14
3. Benfica_______michu_______8____3__1__4___20-16____10
4. B Dortmund___dukekubas___8____7__2__5___10-15____06
5. Celtic________Berta________8____0__1__7___08-24____01
>Iras<
Iras (Valencia) 5:0 dukekubas (Borussia)

Całkowita dominacja Valencii, po przerwie było już 4:0. 3 bramki z dystansu i 2 Morientesa z główki po rzutach rożnych.

dukekubas (Borussia) 0:2 Iras (Valencia)

W drugim meczu trener dukekubas poprawił taktykę, zagrał bardziej defensywnie. Do przerwy było 0:0. W drugiej połowie Valencia bardziej zaatakowała. W 60 min Morientes okiwał obrońców i trafił w słupek, do piłki dobiegł Vicente, ale również trafił w słupek. Chwilę później do pustej bramki trafił Joaquin, a 10 min przed końcem podwyższył wynik na 0:2. Borussia mogła strzelić honorową bramkę w ostatnich minutach meczu, jednak piłka trafiła w poprzeczkę po strzale ze szczupaka.
michu
michu 5-2 BERTA

BERTA 0-2 michu

Obydwa mecze toczone pod moje dyktando, szybko zdobyte bramki pozbyły BERTE złudzeń rolleyes.gif
>Iras<
Iras (Valencia) 5:0 michu (Benfica)

Był to ciekaw mecz. Obie drużyny groźnie atakowały. W bramce Valencii świetnie się spisywał Canizarez, natomiast Benficę przed utratą bramki często ratowały słupki. Po przerwie było 0:0 z lekką przewagą Benfici. Jednak w drugiej połowie obrona zawodników z Lizbony się posypała. Padło aż 5 bramek dla Valencii. Benfica zdecydowanie nie zasłużyła na takie baty...

michu (Benfica) 1:2 Iras (Valencia)

Benfica chciała się zrewanżować Valencii za druzgoczącą porażkę w 1 meczu. Simao otworzył wynik ładnym strzałem obok słupka z dystansu. Do przerwy było 1:0 dla Benfici. W drugiej połowie zawodnicy z Valencii rzucili się do ataku. Piękną bramkę zdobył Vicente idealnie strzelając z dystansu pod poprzeczkę, prawie w okienko. W końcówce Morientes wyprowadził swoją drużynę na prowadzenie trafiając bramkę w zamieszaniu po polem karnym Benfici.
BERTA
Mój udział w tym turnieju to całkowity niewypał

Tragedia
>Iras<
Iras (Valencia) 3:0 Berta (Celtic)

Mecz wyrównany. Do przerwy było po raz kolejny 0:0 i jak zwykle w drugiej połowie zawodnicy Valencii odżyli tongue.gif

Berta (Celtic) 2:3 Iras (Valencia)

Berta objął prowadzenie w 1 połowie meczu. Valencia dwukrotnie trafiała w słupek jednak bramy nie było. W drugiej połowie Villa trafił piękną bramkę z 30m z wolnego. Podkręcona piłka wylądowała tuż przy słupku nisko nad ziemią. Chwilę później Morientes z trudnością trafił bramkę na 1:2. Krótko trwała radość piłkarzy z Valencii, gdyż po rzucie rożnym Celtic wyrównał. W końcówce Celtic zaatakował, lecz to się na nim zemściło. Świetną kontrę wyprowadził Vicente, przerzucił piłkę do wbiegającego Villi, ten uderzył w bramkarza, a do pustej bramki dobił Morientes. Celtic zasłużył w tym meczu przynajmniej na remis...
michu
Cytat(BERTA @ May 5 2007, 17:25:58) [snapback]144908[/snapback]
Mój udział w tym turnieju to całkowity niewypał
Tragedia

Berta nie poddawaj się, mam nadzieje że urwiesz troche punktów moim konkurentom do awansu tongue.gif
lukasso
no no widze grupa nie spi
wink.gif
>Iras<
Iras (Valencia) 3:1 lukasso (Galatasaray)

lukasso (Galatasaray) 2:3 Iras (Valencia)

Oba mecze były wyrównane. Gdyby nie duża różnica drużyn to pewnie byłyby remisy. W 1 meczu prawie strzeliłem z wolnego z 40m, ale piłka po strzale Villi odbijała się chyba z 5 razy od bramkarza i od słupka, aż w końcu ją złapał tongue.gif

W drugim meczu strzeliłem dwie bramki w końcówce. Lukasso prawie zgarnął 3 pkt w tym meczu, jednak mu się nie udało.

Moja faza grupowa zakończona w 1 dniu rozgrywek. Same zwycięstwa rokują szanse na zwycięstwo w całym turnieju...zobaczymy jak sobie poradzą w innych grupach.
lukasso
1 mecz szybko szturm na bramke Canizaresa przynosi efekt w postaci bramki H. Sukura
potem az nie moglem wyjsc z podziwu z gry Irasa
cisnal mnie tak ze nie pozostawalo mi nic innego jak wybijac pilke na glowe Sukura
i rajdami stwarzac zagrozenie
zdecydowanie zasluzone zwyciestwo

2 mecz juz bardziej wyrowany
gdyby nie moj bramkarz ktory przy zadnej bramce sie nie ruszyl 0_o
a te cwoki z ataku wykorzystywali setki to bym wygral
no ale coz,robot wygrywa kolejne spotkanie
pozdro mistrzu rolleyes.gif
lukasso
michu 4-4 lukasso
bardzo wyrowany mecz
za kazdym razem musialem gonic wynik
a od 70min mialem ulatwione zadanie bo michu dostal czerwien za bezczelny faul rolleyes.gif
aha ten simao to jakis cyborg, biegal jakby mial silnik w tylku 0_o

lukasso 4-3 michu
1 polowa to pokaz strzelecki zespolu z Turcji
piekne akcje ,zabojcze skuteczne ataki
daly mi prowadzenie 4-0 do przerwy
druga odslona to przejcie inicjatywy przez benfice
gdyby mecz trwal nieco dluzej pewnie bysmy podzielili sie punktami;)

lukasso
dukekubas(BVB) 0-1 lukasso(Galatasaray)

lukasso(Galatasaray) 2-0 dukekubas(BVB)

nie forsowałem zbytnio tempa
najwazniejsze pkt i awans coraz blizej
dzieki za mecze

----------------------
berta 2-2 lukasso

lukasso 4-2 berta
michu
michu 2-4 dukekubas

dukekubas 1-3 michu

W pierwszym meczu moje ultraofensywne ;p ustawieni się nie sprawdziło tongue.gif . Drugi mecz to juz powrót do starej taktyki i zwyciestwo mimo tego że przez całą drugą połowe grałem w dziesiatke cool.gif .

Pozdro duke
michu
snake fajnie by było jakbys poprwił tabelę tongue.gif
snake
;p
dukekubas
dukekubas-Berta 2:0,3:0
snake
Tabele końcowe gotowe, jutro faza grupowa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.