Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa A
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum > Rzalowy turniej
snake
Kontakt:
snake GG: 2818352
hajtas GG: 312246
justyn GG: 8906907
Songo_Q GG: 4352181
Adam.zip GG: 1592573

Cytat(TABELA grupa A)

Pozycja.
__________________M____Z__R__P___Bramki_____Pkt

1. Atletico M__Justyn_____8____8__0__0___24-08____24 AWANS!
2. Juventus__Adam.zip___8____4__0__4___19-17____12
3. Lille OSC__Songo Q____8____3__2__3___17-16____11
4. AS. Roma__hajtas_____8____2__2__4___20-33____08
5. Tottenham_snake_____8____1__0__7___11-21____03
Adam.zip
Adam.zip 3:1 snake
Mecz rozpoczął się od bramki snake’a mimo że to ja rozpocząłem szarżowanie na bramkę rywala. Tuż przed końcowy gwizdkiem snake dostaje Gola do szatni (chyba po 10 dobitce). W drugiej odsłonie mecz się wyrównał mimo to ja przeprowadzam skuteczną kontrę (2:1), tuz przed końcem rzut wolny (26m), luźny strzał i bramkarz prawie sam sobie wpycha piłkę.

snake 3:4 Adam.zip

To spotkanie było dla mnie o wiele ciekawsze, początek to dwie bramki z dobitki Snake,a i jedna moja zdobyta w identycznych okolicznościach. Następnie rywal drybluje w moim polu karnym i znów Gol, miałem ciśnienie, że jest już po meczu, jednak dopiero była 35 minuta, więc postanowiłem gonić rezultatu. Zaowocowało to tuż przed gwizdkiem kończącym pierwszą odsłonę. Gol kontaktowy przywrócił mi wiarę w swoje możliwości i kolejne dwie bramki to była już formalność.

Pozdro 1908 i dzięki za mecz wink.gif
justyn
snake-justyn 0:1
strzały:9:9

justyn-snake 3:0
strzały:23:10

justyn-Adam.zip 3:0
strzały:17:5

Adam.zip-justyn 1:2
nie wiem ile było ....Adam za szybko wyłączył staty...
hajtas
hajtas 3 - 2 Snake

Mecz wyrównany.Wiele sytuacji podbramkowych.Po wielu nie wykorzystanych sytuacjach snaka groźnie skontrowałem Go i objąłem prowadzenie w meczu.Ale przy następnej okazji Snake zamienia ja na bramkę i 1-1 po przerwy.Zaraz po gwizdku rozpoczynającym 2 połowę zawodnik z Romy otrzymuje czerwony kartonik i gram w 10 dry.gif zaraz po tym zdarzeniu tracę 2 bramkę.Małe korekty w moim ustawieniu i można grac dalej.Byłem w błędzie myśląc że juz po meczu moje składne akcje i juz wygrywałem 3-2 taki wynik utrzymał sie do końca na moje szczęście tongue.gif

Snake 5 - 1 hajtas

Ten mecz to z kolei mój nie wypał sad.gif
szybko strzelone bramki przez Snake-a zmieszały mój humor:P W końcówce zebrałem sie na 1 składną akcje i na bramkę honorową... tongue.gif

dziekuje snake-powodzenia
justyn
justyn-hajtas 5:2

moja przewaga przez większość spotkania.

edit
hajtas-justyn 2:3
Adam.zip
Adam.zip 4:6 hajtas
Mecz rozgrywany w nocy, w końcówce hajtas strzela 2bramki oglądałem skróty z orange ekstraklasy tongue.gif

W drugim meczu po 1 połowie jest 4:0 dla mnie, niestety trudne warunki uniemożliwiły dokończenia spotkanie, tudzież dziś mieliśmy to zrobić jednak rywal mimo kilku moich prób nawiązania kontaktu by dograć spotkanie nie odpowiada, a był wielokrotnie dostępny.. Być może rezultat 1połowy ma wpływ na zachowanie mojego przeciwnika, mam nadzieje że ta wiadomość zmotywuje go do odpowiedzi na gg., czekam...

Następne podobne zachowanie to Songo Q, ten Pan jak hajtas nie odpowiada na wiadomości będąc dostępnym, nie zamierzam dużej się prosić by rozegrać spotkania, czekam na ruch przeciwnika...
hajtas
Drogi Adamie.Zip po pierwsze nie byłem dzisiaj dostępny na gg ponieważ nie było mnie w domu i zostawiłem "ZARAZ WRACAM" a to oznacza że przy komputerze mnie NIE MA dry.gif ...wiec nie pisz że ...wiesz co jest.
Po drugie rozmawialiśmy wczoraj na ten temat ze nie będę miał czasu rozegrać druga zaległą polowe po południu a jeśli już to dam Ci znać unsure.gif ...wiec nie dygaj dogramy to dzisiaj czasu jeszcze dużo...A po trzecie to nie trzeba było oglądać skrótów tongue.gif

pozdro smile.gif
Adam.zip
hajtas 0:4 Adam.zip

Całkowita moja dominacja w pierwszej połowie ustawiła spotkanie, niestety okoliczności zdobycia bramek nie pamiętam gdyż dawno rozegraliśmy tą połowę. Druga odsłona bardziej wyrównana, tudzież obie drużyny miały sytuacje bramkowe, lecz to moja drużyna była bliższa zdobycia Gola, gdy piłka odbiła się od dwóch słupków.

Pozdro
hajtas
Dziekuje panowie za mecze bo chyba na tym kończy sie moja przygoda z RZALOWYM TURNIEJEM. rolleyes.gif Mam 6 pkt dry.gif i nie rozegrane 2 mecze z Songo Q ale on chyba juz nie pojawi sie na naszych arenach (CHYBA) a wiec powodzenia chłopaki biggrin.gif
snake
Songo Q zagra swoje mecze, ma przecież czas do soboty, więc luzujcie panowie smile.gif
justyn
justyn-songo_q 3:2
Adam.zip
Te mecze odbyły się juz dawno, ale songo chyba zapomniał podać wyników...

Adam.zip 2:0 Songo_Q
Songo_Q 2:1 Adam.zip
hajtas
Songo Q - hajtas
3 - 3
justyn
justyn-songo_Q 4:1

Korzystając z tego ,że nie nie opiekuje się turniejem postanowiliśmy z songiem_q zagrać mecz.
snake
Tabele końcowe gotowe, jutro faza grupowa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.