Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Malpka
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
eloZiomKonin
chodzi o goscia o ksywie MALPKA. gralem z nim mecz i troche lagowalo. bylo 1:0 dla mnie dogralismy do konca 1 polowy i wylaczylem zebysmy skonczyli na innym serwerze bo juz nie dalo sie grac. napisalem mu ale on powiedzial na kaillera ze nie gra juz. mam rozmowe gg

IPB Image

zróbcie coś z tym...

Aros
Reklamacja oddalona.

Regulamin:

"III.8. W przypadku lagów uniemożliwiających przyzwoite prowadzenie gry, dopuszczalne jest jej przerwanie, o ile żaden z graczy nie zdołał jeszcze zmienić wyniku."
eloZiomKonin
ale przeciez napisalem ze do przerwy bylo 1:0 czyli chyba jest ok
Adam.zip
QUOTE(eloZiomKonin @ Mar 15 2007, 14:48:54) [snapback]130975[/snapback]

ale przeciez napisalem ze do przerwy bylo 1:0 czyli chyba jest ok

QUOTE(Aros @ Mar 14 2007, 21:43:14) [snapback]130877[/snapback]

"III.8. W przypadku lagów uniemożliwiających przyzwoite prowadzenie gry, dopuszczalne jest jej przerwanie, o ile żaden z graczy nie zdołał jeszcze zmienić wyniku."

Może jest jaśniej wink.gif Ponadto, Aros mógł nawet użyc tego przepisu:
IV.3. Opuszczenie meczu przed jego końcem, przy otwartym wyniku powoduje, iż wynik meczu ustala się na wyższy o 3 bramki przeciwko osobie, która mecz opuściła niż w momencie wyjścia z meczu, ponadto, przy nadużywaniu takiego zachowania może być ukarane usunięciem Uczestnika z Rankingu.

Więc, eloZiomKonin, zapraszam do zapoznania się jeszcze raz z Regulaminem.
Pozdrawiam
eloZiomKonin
przyznaje mój błąd nie uważnie przeczytałem regulamin, ale czasami są takie lagi ze naprawde nie można grać, nie rozumie tylko jednego dlaczego jesli wystapi LOST CONNECTION mozna dokończyć mecz a gdy tnie gre na maksa ze mecz grasz z 25 minut nie można przerwać meczu i dokonczyc na innym serwerze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.